JaraX mi připomíná jednoho známého - pořídil si na leasing Fabii HTP kombi a neustále všechny přesvědčuje, že je to nejlepší volba pro každého.
Na argument, že to nejede odpovídá "mě to stačí", na otázku, kolik to žere říká " jde to i za 6" a když se někdo opováží zeptat, za kolik jezdí reálně, tak říká "já se rád svezu, takže tak 9" - rád se sveze znamená, že jezdí podle předpisů.
Když se mu řekne, že je to malé, tak opět obligátní "mě to stačí", na dotazy, jestli to má klimu, vyhřívané sedačky nebo tempomat jen vrtí hlavou a říká "že ani ty elektrický vokna nepotřebuje".
A když jsme mu spočítali, že ho to s leasingem vyjde dost přes tři kila, tak opět řekne - "ale je to nový".
Svým zápalem mi silně připomíná autora tohoto topicu, protože kdo si podle něj nekoupí Fabii HTP kombi, je idiot, ale jak píšu výš, jen tak dál, konečně tu máme nějaké zpestřeníčko

A k zamyšlení - zřejmě ti idioti, co si kupují třeba e39 nejsou až takoví idioti, aby psali ostatním, že jsou idioti, když si koupí něco jiného