Fatal Design píše:Jeeeee, a mohl bych taky dojet ?? Sice bych Vám to tam kazil mojí šunt-Mazdou, ale alespoň bych se pokochal
Byl by někdo ochotný mě povozit E36 318iS a 325i ?? Chtěl bych zažít oboje svezení, nejlépe hned posobě, abych viděl ten rozdíl, než se rozhodnu co koupím. Kdyby mě ještě někdo povozil i M3, tak už z toho budu mít orgasmus
Co, našel by se někdo ??
Doufám, že by mi to mohlo v sobotu vyjít, ale zatím je to velká neznámá
Lukas H. píše:Tak panove to se fakt jdete vysrat...
Zajimalo by me proc nejede............damon, cain, jogurt, Marty atd atd...
Prijde mi ze tech pravejch nadsencu pro Bmwklub je tu jen par a ostatni maji jen plnou hubu kecu do fora a skutek utek... Daleko vetsi nadsenci jsou v e30 klubu, jich se na srazu sejde az 150 a nekteri dojedou az ze slovenska... Kde jsou ty casy kdy byla ucast na takovych to srazech temer stoprocentni... Je jasny ze vzdycky nekdo nemuze, ale tohle je fakt zoufalost... Jak poznamenal Rudosh, hlavne ze delate a kupujete tricka a samolepky klubu, ale aby jste dojeli na sraz to ne...
cain píše:
Ufff,pár dní sem tu nebyl ...... sem jen chtěl že jedu taky,alespoň doufám že se to povede ........ mám to sice z Plzně asi 320km ale snad to bude na pohodu.Jinak Skautíku,jak to vypadá se spaním ?? Nevíš jestli je tam volný nějaký to lůžko ještě ??
Dorázím asi i s NEW přítulkyní,sem teď dořešil 6ti letej vztah a chtěl bych tam někoho sebou.Nikoho tam asi znát nebudu kromě Lukáše,páč pojedu na sraz poprvý tak abych měl někoho na ohřátí sebouSnad to nebude moc vadit,má k alkoholu celkem pochopení tak pohoda
cain píše:Dorázím asi i s NEW přítulkyní,sem teď dořešil 6ti letej vztah a chtěl bych tam někoho sebou.Nikoho tam asi znát nebudu kromě Lukáše,páč pojedu na sraz poprvý tak abych měl někoho na ohřátí sebouSnad to nebude moc vadit,má k alkoholu celkem pochopení tak pohoda
cain píše:Lukas H. píše:Tak panove to se fakt jdete vysrat...
Zajimalo by me proc nejede............damon, cain, jogurt, Marty atd atd...
Prijde mi ze tech pravejch nadsencu pro Bmwklub je tu jen par a ostatni maji jen plnou hubu kecu do fora a skutek utek... Daleko vetsi nadsenci jsou v e30 klubu, jich se na srazu sejde az 150 a nekteri dojedou az ze slovenska... Kde jsou ty casy kdy byla ucast na takovych to srazech temer stoprocentni... Je jasny ze vzdycky nekdo nemuze, ale tohle je fakt zoufalost... Jak poznamenal Rudosh, hlavne ze delate a kupujete tricka a samolepky klubu, ale aby jste dojeli na sraz to ne...
Ufff,pár dní sem tu nebyl ...... sem jen chtěl že jedu taky,alespoň doufám že se to povede ........ mám to sice z Plzně asi 320km ale snad to bude na pohodu.Jinak Skautíku,jak to vypadá se spaním ?? Nevíš jestli je tam volný nějaký to lůžko ještě ??
Dorázím asi i s NEW přítulkyní,sem teď dořešil 6ti letej vztah a chtěl bych tam někoho sebou.Nikoho tam asi znát nebudu kromě Lukáše,páč pojedu na sraz poprvý tak abych měl někoho na ohřátí sebouSnad to nebude moc vadit,má k alkoholu celkem pochopení tak pohoda