Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PRVNI LETNI SRAZ

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
voko21
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od voko21 »

Je mi líto, nepojedu. :cry: Včera jsem odvez auto do servisu na výměnu kotouče spojky, ložiska, voleje, zadních desek a stabilizátorů. Auto dostanu za týden 2.9 a hned v pátek jedu do Španělska, takže sorry, snad příště. 8) :!:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od Bombarder »

Na jake urovni se bude hrat ten paintball?? At vim, jestli si mam vzit svuj oblibeny mundur..
Přílohy
paint-3.jpg
paint-3.jpg (124.67 KiB) Zobrazeno 830 x
voko21
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od voko21 »

Hlavně si neber vostrý náboje! 8)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od stealth »

Bombarder píše:Na jake urovni se bude hrat ten paintball?? At vim, jestli si mam vzit svuj oblibeny mundur..

Jo, to je ideální oblečení, to ber, si ho od tebe budu půjčovat ! :bigups:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od patras Čestný člen »

Bombarder píše:Na jake urovni se bude hrat ten paintball?? At vim, jestli si mam vzit svuj oblibeny mundur..

aaa VM-68, taky jsem ji mel ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#166 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

stealth píše:

Jo, to je ideální oblečení, to ber, si ho od tebe budu půjčovat ! :bigups:

Ja bych si z dovolenim pujcil ten suspenzor... :D
N54 PWR
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od Klakson »

kurva že bych si vzal výzbroj na hokej :lol:

2Lukáš H: ty vole ty jsi se dobře rozdováděl, bohužel máš pravdu o tý účasti. Mám na tebe velkou prozbu, hlavně dohlídni na to aby vás nenaváděl na Mohelnici LOPOLO :lol:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#168 Příspěvek od skautik Čestný člen »

ja radsi lezim :)
Přílohy
nicmocfotka.jpg
nicmocfotka.jpg (47.18 KiB) Zobrazeno 905 x
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od Bombarder »

skautik píše:ja radsi lezim :)

to je tvoje fotka nebo ne? :)
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od MikeT »

Fatal Design píše:Jeeeee, a mohl bych taky dojet ?? Sice bych Vám to tam kazil mojí šunt-Mazdou, ale alespoň bych se pokochal :)

Byl by někdo ochotný mě povozit E36 318iS a 325i ?? Chtěl bych zažít oboje svezení, nejlépe hned posobě, abych viděl ten rozdíl, než se rozhodnu co koupím. Kdyby mě ještě někdo povozil i M3, tak už z toho budu mít orgasmus :)

Co, našel by se někdo ??

Doufám, že by mi to mohlo v sobotu vyjít, ale zatím je to velká neznámá :(

Já to nebudu, nějak mě nesedí představa, jak sedíš v mým au?áku a řveš v orgastický křeči. :wacko:
cain
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od cain »

Lukas H. píše:Tak panove to se fakt jdete vysrat...

Zajimalo by me proc nejede............damon, cain, jogurt, Marty atd atd...

Prijde mi ze tech pravejch nadsencu pro Bmwklub je tu jen par a ostatni maji jen plnou hubu kecu do fora a skutek utek... Daleko vetsi nadsenci jsou v e30 klubu, jich se na srazu sejde az 150 a nekteri dojedou az ze slovenska... Kde jsou ty casy kdy byla ucast na takovych to srazech temer stoprocentni... Je jasny ze vzdycky nekdo nemuze, ale tohle je fakt zoufalost... Jak poznamenal Rudosh, hlavne ze delate a kupujete tricka a samolepky klubu, ale aby jste dojeli na sraz to ne... :?

Ufff,pár dní sem tu nebyl ...... sem jen chtěl že jedu taky,alespoň doufám že se to povede ........ mám to sice z Plzně asi 320km ale snad to bude na pohodu.Jinak Skautíku,jak to vypadá se spaním ?? Nevíš jestli je tam volný nějaký to lůžko ještě ??

Dorázím asi i s NEW přítulkyní,sem teď dořešil 6ti letej vztah a chtěl bych tam někoho sebou.Nikoho tam asi znát nebudu kromě Lukáše,páč pojedu na sraz poprvý tak abych měl někoho na ohřátí sebou :) Snad to nebude moc vadit,má k alkoholu celkem pochopení tak pohoda :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#172 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

cain píše:
Ufff,pár dní sem tu nebyl ...... sem jen chtěl že jedu taky,alespoň doufám že se to povede ........ mám to sice z Plzně asi 320km ale snad to bude na pohodu.Jinak Skautíku,jak to vypadá se spaním ?? Nevíš jestli je tam volný nějaký to lůžko ještě ??

Dorázím asi i s NEW přítulkyní,sem teď dořešil 6ti letej vztah a chtěl bych tam někoho sebou.Nikoho tam asi znát nebudu kromě Lukáše,páč pojedu na sraz poprvý tak abych měl někoho na ohřátí sebou :) Snad to nebude moc vadit,má k alkoholu celkem pochopení tak pohoda :lol:

Super, urcite budeme mit sraz tady v praze, takze pokud ti to vyjde muzes se pripojit a vyrazit s nama... :)
N54 PWR
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od RuDoSh »

cain píše:Dorázím asi i s NEW přítulkyní,sem teď dořešil 6ti letej vztah a chtěl bych tam někoho sebou.Nikoho tam asi znát nebudu kromě Lukáše,páč pojedu na sraz poprvý tak abych měl někoho na ohřátí sebou :) Snad to nebude moc vadit,má k alkoholu celkem pochopení tak pohoda :lol:

jen nazor : ze skusenosti bych rekl, ze kdyz si ji vemes tak se budes venovat jen ji.. .resp. budes s ni sedet nekde v koutu takze...

ale je mi to fuk, klidne ji vem 8)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#174 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

At si kazdej veme koho a co chce, ne? Klidne plysovyho medveda, nagelovanyho kolegu nebo pritelkyni.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:At si kazdej veme koho a co chce, ne? Klidne plysovyho medveda, nagelovanyho kolegu nebo pritelkyni.

jasne jen rikam jak to asi dopadne ;-)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#176 Příspěvek od skautik Čestný člen »

cain píše:
Lukas H. píše:Tak panove to se fakt jdete vysrat...

Zajimalo by me proc nejede............damon, cain, jogurt, Marty atd atd...

Prijde mi ze tech pravejch nadsencu pro Bmwklub je tu jen par a ostatni maji jen plnou hubu kecu do fora a skutek utek... Daleko vetsi nadsenci jsou v e30 klubu, jich se na srazu sejde az 150 a nekteri dojedou az ze slovenska... Kde jsou ty casy kdy byla ucast na takovych to srazech temer stoprocentni... Je jasny ze vzdycky nekdo nemuze, ale tohle je fakt zoufalost... Jak poznamenal Rudosh, hlavne ze delate a kupujete tricka a samolepky klubu, ale aby jste dojeli na sraz to ne... :?

je tam nadprumerna kapacita a bylo mi receno, ze tam vzdycky neco je :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#177 Příspěvek od skautik Čestný člen »

LOPOLO píše:At si kazdej veme koho a co chce, ne? Klidne plysovyho medveda, nagelovanyho kolegu nebo pritelkyni.

asi tak, me gayove nevadi :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#178 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Koho beres ty Lopolo? :)
N54 PWR
stealth
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od stealth »

Lukas H. píše:

Koho beres ty Lopolo? :)

Nagelovanyho medveda ! :lol:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od Lion »

Já beru bráchu...

Jinak Skautíku jak to ted vypadá s počtem lidí z klubu na ty Mohelnice?A za další, na kolik to odhadem vidíš, že tam bude BMW aut?
Odpovědět