Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BIG BMW 2009 14.-16. 8. 2009 - DŮLEŽITÉ INFO str. 12
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
ty registrace upravím hned jak budu mít trošku času, kterého se mi teď bohužel vůbec nedostává
každopádně kvůli výletníkům na hlavní zakázanou runway budeme tento rok "mezi ploty" - byla to podmínka pronajímatele pro tento rok
každopádně kvůli výletníkům na hlavní zakázanou runway budeme tento rok "mezi ploty" - byla to podmínka pronajímatele pro tento rok
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
- Kontaktovat uživatele:
vlajecky BMWKLUBU ČR - obejdnavky - dovezu na BIG
objednavky zde - http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=71208
objednavky zde - http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=71208
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
DŮLEŽITÉ !
abychom omezili vliv počasí a zrychlili odbavování u vjezdu, chtěl bych požádat všechny registrované účastníky aby svá auta označili svým zaregistrovným číslem a přezdívkou na čelní sklo a na pravé zadní okénko
doporučuji papírovou cedulku velikosti A5 s velkým číslem a pod to menším písmenem přezdívku - přilepit zevnitř na sklo mimo výhled řidiče
používejte pouze zaregistrovaná čísla a přezdívky ať v tom máme pořádek pak při disciplínách
-------
Dále bych chtěl informovat soutěžící o nejkrásnější BMW na srazu, že tato soutěž bude probíhat na hlavní betonové ploše v sobotu celý den - tzn. dle pokynu pořadatelů zaparkujete auto na hlavní ploše aby tam bylo k dispozici pro posouzení
SLEDUJTE PROSÍM TOTO VLÁKNO - BUDOU ZDE PŘIBÝVAT AKTUALIZACE OHLEDNĚ DĚNÍ NA SRAZU
Děkujeme
abychom omezili vliv počasí a zrychlili odbavování u vjezdu, chtěl bych požádat všechny registrované účastníky aby svá auta označili svým zaregistrovným číslem a přezdívkou na čelní sklo a na pravé zadní okénko
doporučuji papírovou cedulku velikosti A5 s velkým číslem a pod to menším písmenem přezdívku - přilepit zevnitř na sklo mimo výhled řidiče
používejte pouze zaregistrovaná čísla a přezdívky ať v tom máme pořádek pak při disciplínách
-------
Dále bych chtěl informovat soutěžící o nejkrásnější BMW na srazu, že tato soutěž bude probíhat na hlavní betonové ploše v sobotu celý den - tzn. dle pokynu pořadatelů zaparkujete auto na hlavní ploše aby tam bylo k dispozici pro posouzení
SLEDUJTE PROSÍM TOTO VLÁKNO - BUDOU ZDE PŘIBÝVAT AKTUALIZACE OHLEDNĚ DĚNÍ NA SRAZU
Děkujeme
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
- Kontaktovat uživatele:
4 DC
Jen dotaz, pokud to nepůjde, pochopitelně se podřídím ...
Je opravdu nutné, lepit na auto nějaké číslo s nickem, nepostačí někde u vstupu nahlásit pouze číslo pod jakým jsem přihlášen
a on si mě tam jenom odfafkuje .. atd.
Nevidím žádné urychlení na tom, když budu takto "označen"
Hrozně neral bych tam něco lepil .. atd
Ale jak jsem uvedl, pokud to nepůjde, něco si v texťáku vytisknu a podřídím se
děkuji za odpoveď
Jen dotaz, pokud to nepůjde, pochopitelně se podřídím ...

Je opravdu nutné, lepit na auto nějaké číslo s nickem, nepostačí někde u vstupu nahlásit pouze číslo pod jakým jsem přihlášen

a on si mě tam jenom odfafkuje .. atd.

Hrozně neral bych tam něco lepil .. atd

Ale jak jsem uvedl, pokud to nepůjde, něco si v texťáku vytisknu a podřídím se

děkuji za odpoveď

-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
je to opatření hlavně pro účastníky disciplín a kvůli tomu že za případného deště se smeje označení fixem, které znáte z minulých let
jinak si nemyslím že je trabl zevnitř okna nalepit izolepou A5tku - nebo jo?
bohužel to léto vypadá jak vypadá, tak to nesmíme nechat náhodě...
-
- Kontaktovat uživatele:
DC píše:je to opatření hlavně pro účastníky disciplín a kvůli tomu že za případného deště se smeje označení fixem, které znáte z minulých let
Ok, díky. Pokud je to hlavně pro to sprintery, bokaře ... atd., tak to jó

Díkes za vysvětlení