Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Gorgeous Drive 2011 - Spuštěny REGISTRACE !!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
OK 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Oldman píše:Že by??? Skúsim poprosiť Reného či ma vezme ako spolubatožinu
Jaký žeby, žeby jsou v rebníce, s tebou počítam, bude party, tam nesmíš chybět

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
xyron píše:George_D:
mimochodem proč se tahle akce přejmenovala? Protože myslím že slovo "M///ordsession" je tak fantastickej název že je to škoda....
neprejmenovala... ///Mordsession je moje bejby...... Georgeous Drive je organizovany Leni a GDčkem.... chci si taky prijet na sraz jen zevlovat za ty roky.....

samozrejme do tomboly( soutezi) neco nasypu , ale chci si jen popit , pokecat a lezet v trave...... proste cista hlava......
Jandy píše:Do pi*e s rodinou, sestřenka se vdává v tento termín, takže do pi*e do pi*e, já tam s váma nebudu a tak jsem se ku*va těšil. 2 měsíce trénuju na hod hlavou abych obhájil loňský výsledek ku*va do pi*e. Mějte se tam krásně já se na svatbě ožeru na žal.![]()
![]()
technofile..... JEBAT.....

GeorgosAc píše:xyron píše:George_D:
mimochodem proč se tahle akce přejmenovala? Protože myslím že slovo "M///ordsession" je tak fantastickej název že je to škoda....
neprejmenovala... ///Mordsession je moje bejby...... Georgeous Drive je organizovany Leni a GDčkem.... chci si taky prijet na sraz jen zevlovat za ty roky.....![]()
samozrejme do tomboly( soutezi) neco nasypu , ale chci si jen popit , pokecat a lezet v trave...... proste cista hlava......
aha, moment, tak to jsem vedle jak ta jedle, ja měl za to že je to ta sama akce a tohle je tedy neco uplne jineho... každopadně předpokladam že Mordsession nebude pač chceš mít taky někdy klídek right ?
xyron píše:GeorgosAc píše:xyron píše:George_D:
neprejmenovala... ///Mordsession je moje bejby...... Georgeous Drive je organizovany Leni a GDčkem.... chci si taky prijet na sraz jen zevlovat za ty roky.....![]()
aha, moment, tak to jsem vedle jak ta jedle, ja měl za to že je to ta sama akce a tohle je tedy neco uplne jineho... každopadně předpokladam že Mordsession nebude pač chceš mít taky někdy klídek right ?
tadle akce podle mě bude dokonala a s pripravou co Jirka s Leni chysta to nejlepsi co muze byt..... nehodnotil bych lepsi , horsi - ale bude to proste super.... Ja sem se jen vzdal letos cokoli delat... chci si jen uzivat a konecne s nekym pobyt na sraze s cistou ( vypitou) hlavou...
tesim se tam neskutecne.... jednou za rok co nejvice lidi pohromade... divim se ze jeste neni seznam plny.. ta tamosfera za to stoji at se deje co se deje.,..... je to proste BRUTAL

GeorgosAc píše:Jandy píše:Do pi*e s rodinou, sestřenka se vdává v tento termín, takže do pi*e do pi*e, já tam s váma nebudu a tak jsem se ku*va těšil. 2 měsíce trénuju na hod hlavou abych obhájil loňský výsledek ku*va do pi*e. Mějte se tam krásně já se na svatbě ožeru na žal.![]()
![]()
technofile..... JEBAT.....nic lepsiho nez GD drive v roce 2011 nebude.....
A proč myslíš že tak pičuju.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No kua, to je nadělení po velikonocích, chlapci, budu doufat, že to nějak zařídíte a dojedete nás přepadnout
Xyron: Mord patří do Beskydského rajonu, pod palec AC
První mlejn jsme taky pojmenovali Mord, ale nebyl to klasicky Mord a ted to bude prostě taky jiny
Ale oba tyto srazy mají společné to, že to je sraz lidí, co maj rádi modrobílou vrtuli, chtěj se pobavit, popít, neni to vyloženě akce, která uplně přeje motorovému vyžití, ale spíš spojit se a poznat se jmenama ale letos se budem snažit tomu dát i trošku projížděk po krajině Křivoklátska 

Xyron: Mord patří do Beskydského rajonu, pod palec AC