Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Gorgeous Drive 2011 - Spuštěny REGISTRACE !!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
xyron

#161 Příspěvek od xyron »

Georg_D.. :

pls xyron + 1
George_D
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od George_D »

OK :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od Spajky »

těším se jak malej na lyžák :twisted:
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od Oldman »

Že by??? Skúsim poprosiť Reného či ma vezme ako spolubatožinu :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od George_D »

Oldman píše:Že by??? Skúsim poprosiť Reného či ma vezme ako spolubatožinu :D

Jaký žeby, žeby jsou v rebníce, s tebou počítam, bude party, tam nesmíš chybět 8)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#166 Příspěvek od Jandy »

Do pi*e s rodinou, sestřenka se vdává v tento termín, takže do pi*e do pi*e, já tam s váma nebudu a tak jsem se ku*va těšil. 2 měsíce trénuju na hod hlavou abych obhájil loňský výsledek ku*va do pi*e. Mějte se tam krásně já se na svatbě ožeru na žal. :twisted: :evil: :twisted:
xyron

#167 Příspěvek od xyron »

George_D:

mimochodem proč se tahle akce přejmenovala? Protože myslím že slovo "M///ordsession" je tak fantastickej název že je to škoda.... :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#168 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

xyron píše:George_D:

mimochodem proč se tahle akce přejmenovala? Protože myslím že slovo "M///ordsession" je tak fantastickej název že je to škoda.... :wink:

neprejmenovala... ///Mordsession je moje bejby...... Georgeous Drive je organizovany Leni a GDčkem.... chci si taky prijet na sraz jen zevlovat za ty roky..... :wink:

samozrejme do tomboly( soutezi) neco nasypu , ale chci si jen popit , pokecat a lezet v trave...... proste cista hlava......
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#169 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Jandy píše:Do pi*e s rodinou, sestřenka se vdává v tento termín, takže do pi*e do pi*e, já tam s váma nebudu a tak jsem se ku*va těšil. 2 měsíce trénuju na hod hlavou abych obhájil loňský výsledek ku*va do pi*e. Mějte se tam krásně já se na svatbě ožeru na žal. :twisted: :evil: :twisted:

technofile..... JEBAT..... :P nic lepsiho nez GD drive v roce 2011 nebude.....
xyron

#170 Příspěvek od xyron »

GeorgosAc píše:

neprejmenovala... ///Mordsession je moje bejby...... Georgeous Drive je organizovany Leni a GDčkem.... chci si taky prijet na sraz jen zevlovat za ty roky..... :wink:

samozrejme do tomboly( soutezi) neco nasypu , ale chci si jen popit , pokecat a lezet v trave...... proste cista hlava......

aha, moment, tak to jsem vedle jak ta jedle, ja měl za to že je to ta sama akce a tohle je tedy neco uplne jineho... každopadně předpokladam že Mordsession nebude pač chceš mít taky někdy klídek right ?
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#171 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

xyron píše:
GeorgosAc píše:

aha, moment, tak to jsem vedle jak ta jedle, ja měl za to že je to ta sama akce a tohle je tedy neco uplne jineho... každopadně předpokladam že Mordsession nebude pač chceš mít taky někdy klídek right ?

tadle akce podle mě bude dokonala a s pripravou co Jirka s Leni chysta to nejlepsi co muze byt..... nehodnotil bych lepsi , horsi - ale bude to proste super.... Ja sem se jen vzdal letos cokoli delat... chci si jen uzivat a konecne s nekym pobyt na sraze s cistou ( vypitou) hlavou...

tesim se tam neskutecne.... jednou za rok co nejvice lidi pohromade... divim se ze jeste neni seznam plny.. ta tamosfera za to stoji at se deje co se deje.,..... je to proste BRUTAL :P
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od Jandy »

GeorgosAc píše:
Jandy píše:Do pi*e s rodinou, sestřenka se vdává v tento termín, takže do pi*e do pi*e, já tam s váma nebudu a tak jsem se ku*va těšil. 2 měsíce trénuju na hod hlavou abych obhájil loňský výsledek ku*va do pi*e. Mějte se tam krásně já se na svatbě ožeru na žal. :twisted: :evil: :twisted:

technofile..... JEBAT..... :P nic lepsiho nez GD drive v roce 2011 nebude.....

A proč myslíš že tak pičuju.
xyron

#173 Příspěvek od xyron »

Georg:D .. :-(

tak me to strasne sere, ale bohuzel to budu muset z pracovnich duvodu zrusit ... :-( takze xyron a xyron +1 prosim odvolat ucast :roll: diky
George_D
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od George_D »

No kua, to je nadělení po velikonocích, chlapci, budu doufat, že to nějak zařídíte a dojedete nás přepadnout :lol:

Xyron: Mord patří do Beskydského rajonu, pod palec AC :wink: První mlejn jsme taky pojmenovali Mord, ale nebyl to klasicky Mord a ted to bude prostě taky jiny :wink: Ale oba tyto srazy mají společné to, že to je sraz lidí, co maj rádi modrobílou vrtuli, chtěj se pobavit, popít, neni to vyloženě akce, která uplně přeje motorovému vyžití, ale spíš spojit se a poznat se jmenama ale letos se budem snažit tomu dát i trošku projížděk po krajině Křivoklátska :wink:
Obrázek
jarda

#175 Příspěvek od jarda »

Bohužel jsem zjistil že se nebudu moct zůčastnit, kamarád se v sobotu žení... Tak si mě prosím škrtni.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
surfis
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od surfis »

Promiň Jirko, ale 17.6. se mi vdává kamarádka. Budu se snažit přijet aspoň na sobotu, ale nemůžu to slíbit :-( Pokud to vyjde, tak prostě přijedu a nocleh snad nějakej bude.

Díky Dan
kosh

#177 Příspěvek od kosh »

Jaká příjezdová cesta je k místu pobytu?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od RuDoSh »

kosh píše:Jaká příjezdová cesta je k místu pobytu?

v MLu se to dalo :-) ne brouka to asi neni :-D
T.o.m.

#179 Příspěvek od T.o.m. »

RuDoSh píše:
kosh píše:Jaká příjezdová cesta je k místu pobytu?

v MLu se to dalo :-) ne brouka to asi neni :-D

... po té cestě jsem měnil podvozek ... bez prdele :( ... na sraz X5 vyhovující :)
surfis
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od surfis »

Zas takovej horor to není... E36 v mpaketu snížená no problem. Jen to chce opatrně...
Odpovědět