Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BIG BMW 2012 - 10.-12.8. - DĚKUJEME
-
- Kontaktovat uživatele:
fabledwarrior píše:wat69 píše:Super akce, skoda ze vetsina po spanilce mizi pryc... priste lepsi nocni party aby byla poradna show a lidi parili (svetelna show nebo ohnostroj neco takoveho...lespsi djs..)
Jinak super akce
Psal jsem 3 měsíce dopředu pořadatelům, že jsem Dj a že dokážu sehnat luxusní aparaturu, plno laserů a ostatních světýlek a mimo jiné i poskládat i velmi kvalitní line-up Dj's buď to z jednoho stylu nebo dokážu poskládat line-up i tak, že si každý posluchač přijde na svůj styl. Bohužel mi bylo napsáno, že moji nabídku přepošlou někomu, kdo se o ten hudební projev bude starat a od té doby se mi nikdo neozval. Škoda.. třeba příští rok...=)
to je skoda, protoze pod pojmem nocni show jak bylo psano bych si predstavoval neco jineho..

dorazili jsme az v sobotu,nejdřív jsme dali Prachárny...pak na BIG,byli jsme tam zhruba 2hodky,,a strašně mě mrzelo ,že jsem se nesvejzl s tim drift taxíkem..nevěděl jsem co za to chtěl..jinak stánků s jídlem dostatek,drift plácky na vyblbnutí parádní,spousty krásných autíček...pro mne Warsteiner e-30 od Rudybmw..počasí akorátní,lidí mraky,místa na vlastní nocleh s grilem -moře,a hudba hrála dost nahlas...mě by nějaký blikátka asi možná spíš sraly...jako autosraz pro majitele BMW to byla naprosto výborná víkendová atmosféra... che to vozit nějaký to vlastní autíko na blbnutí na místa pro to určená,gril,ženskou,pivo
diskoték mám plný zuby..moc se mi tam líbilo.a bylo vidět ,že někteří o své BMW opravdu pečují.děkuji za prima tečku sobotního výletu...

Opet super akce, i kdyz jsem letos hned po vyhlaseni vystrelil pryc a nasadil tempo, ze jsem do Hradce predjel vsechny, co vyrazili nejakou dobu predemnou
Jedinou namitku mam ke sprintum. A to v zarazeni do kategorie. Mpower pod kapotou by mel auto radit do kategorie Mpower a ne nikam jinam. At uz je to zastaveny v cemkoliv. Sam mam prestaveny auto, a jak se sami poradatele pri startu ptali, mam pod kapotou motor Alpina B3 3,0. I kdyz jsem se registroval s 2,8, ktera spada do stejne kategorie. Proti jinym stavbam se "standartnimi" motory, nemuzu mit jedinou vyhradu

Jedinou namitku mam ke sprintum. A to v zarazeni do kategorie. Mpower pod kapotou by mel auto radit do kategorie Mpower a ne nikam jinam. At uz je to zastaveny v cemkoliv. Sam mam prestaveny auto, a jak se sami poradatele pri startu ptali, mam pod kapotou motor Alpina B3 3,0. I kdyz jsem se registroval s 2,8, ktera spada do stejne kategorie. Proti jinym stavbam se "standartnimi" motory, nemuzu mit jedinou vyhradu
fabledwarrior píše:wat69 píše:Super akce, skoda ze vetsina po spanilce mizi pryc... priste lepsi nocni party aby byla poradna show a lidi parili (svetelna show nebo ohnostroj neco takoveho...lespsi djs..)
Jinak super akce
Psal jsem 3 měsíce dopředu pořadatelům, že jsem Dj a že dokážu sehnat luxusní aparaturu, plno laserů a ostatních světýlek a mimo jiné i poskládat i velmi kvalitní line-up Dj's buď to z jednoho stylu nebo dokážu poskládat line-up i tak, že si každý posluchač přijde na svůj styl. Bohužel mi bylo napsáno, že moji nabídku přepošlou někomu, kdo se o ten hudební projev bude starat a od té doby se mi nikdo neozval. Škoda.. třeba příští rok...=)
Vzít tam větší zvukový výkon a světla je maličkost, jenže jsme omezeni výkonem centrály a taky nechceme, aby si z okolních vesnic stěžovali na hluk, už teď je to tak akorát.
Tvůj email se bohužél ztratil v mé emailové schránce ale nebráním se spolupráci na příští rok.

Díky za postřehy !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
BIG 2012 byl povedenej,bylo super že byla zabraná na auta i druhá travnatá plocha,ale při počtu přihlášených aut se ani nedivím, jen mi trošku vadilo jak se tam parkovalo,přišlo mi to tak že každej si hodil auto jak se mu zachtělo a když si to chtěl člověk projít tak se tam musel všude možne proplétat,muj nazor ale jinak super p.s.: jestli by nebylo třeba dobrý na příští rok pak všchny auta postavit na sprintovací dráhu podle modelových řad 

-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Maysner píše:Jedinou namitku mam ke sprintum. A to v zarazeni do kategorie. Mpower pod kapotou by mel auto radit do kategorie Mpower a ne nikam jinam. At uz je to zastaveny v cemkoliv. Sam mam prestaveny auto, a jak se sami poradatele pri startu ptali, mam pod kapotou motor Alpina B3 3,0. I kdyz jsem se registroval s 2,8, ktera spada do stejne kategorie. Proti jinym stavbam se "standartnimi" motory, nemuzu mit jedinou vyhradu
ahoj, nevím jestli sis všiml, ale dawel, který se zaregistroval do kategorie C a měl pod kapotou Mko, byl přeřazen při sčítání výsledků do Mkové kategorie - o jiném případu nevím
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
DC píše:Maysner píše:Jedinou namitku mam ke sprintum. A to v zarazeni do kategorie. Mpower pod kapotou by mel auto radit do kategorie Mpower a ne nikam jinam. At uz je to zastaveny v cemkoliv. Sam mam prestaveny auto, a jak se sami poradatele pri startu ptali, mam pod kapotou motor Alpina B3 3,0. I kdyz jsem se registroval s 2,8, ktera spada do stejne kategorie. Proti jinym stavbam se "standartnimi" motory, nemuzu mit jedinou vyhradu
ahoj, nevím jestli sis všiml, ale dawel, který se zaregistroval do kategorie C a měl pod kapotou Mko, byl přeřazen při sčítání výsledků do Mkové kategorie - o jiném případu nevím
To je ten batmobil? Pokud jsem neco prehlidnul, tak se omlouvam, ale pri vyhlasovani Ccka s tim dojel a bezel na bednu
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Případů bylo víc, např. E30 325i s turbem v kategorii B.
Řešilo se to tu před lety, nabízel jsem jak na to i pomocnou ruku, resp. celý tým komisařů, při technické přejímce: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 3&start=30
Řešilo se to tu před lety, nabízel jsem jak na to i pomocnou ruku, resp. celý tým komisařů, při technické přejímce: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 3&start=30
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
tukan píše:já jsem nějak nepochopil ty časy RZ protože když jsem viděl kolik lidí si to tam zkracovalo (nechtěně po bloudění) tak mi přijde těch červenejch časů nějak málo
Víš co, ten vítr nám dával pěkně zabrat, trhal pásky jako o život.
Ale na druhou stranu ta RZ byla uplně stejná jako loni , teda kromě toho kruháku na konci a byla k dispozici orientační mapka. Tak to šlo brát jako orientační závod

PS. červený čas byla penalizace za neprojetí kruháku tušim +10s
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
výsledky sprintů na webu http://www.bigbmw.cz 

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
- Kontaktovat uživatele:
http://dj-honza.rajce.idnes.cz/BIG_BMW_2012/[url][/url]
Maysner píše:DC píše:Maysner píše:Jedinou namitku mam ke sprintum. A to v zarazeni do kategorie. Mpower pod kapotou by mel auto radit do kategorie Mpower a ne nikam jinam. At uz je to zastaveny v cemkoliv. Sam mam prestaveny auto, a jak se sami poradatele pri startu ptali, mam pod kapotou motor Alpina B3 3,0. I kdyz jsem se registroval s 2,8, ktera spada do stejne kategorie. Proti jinym stavbam se "standartnimi" motory, nemuzu mit jedinou vyhradu
To je ten batmobil? Pokud jsem neco prehlidnul, tak se omlouvam, ale pri vyhlasovani Ccka s tim dojel a bezel na bednu
batmobil????

DC píše:Maysner píše:Jedinou namitku mam ke sprintum. A to v zarazeni do kategorie. Mpower pod kapotou by mel auto radit do kategorie Mpower a ne nikam jinam. At uz je to zastaveny v cemkoliv. Sam mam prestaveny auto, a jak se sami poradatele pri startu ptali, mam pod kapotou motor Alpina B3 3,0. I kdyz jsem se registroval s 2,8, ktera spada do stejne kategorie. Proti jinym stavbam se "standartnimi" motory, nemuzu mit jedinou vyhradu
co sem proved????