1) bude to absolvovat všechny delší cesty rodinné, výlety, dovolená, apod.
2) bude to absolvovat mé pracovní cesty ČR>AT>ČR
3) bude to jezdit co lesa na chatu apod. horší průstupné cesty kam se třeba s 6er nevydám ani za zlaté prase, ne že bych se tam nedostal, ale nechci to kurvit a mít to špinavý
4) pokud bude potřeba něco odvést/přivést tak nasadit bajonet zapráhnout dvouosou bržděnou celohliníkovou káru co máme domu a tradáá, jak bude vypadat X6 s károu neřeším, to jak vypadá traktor s vlečkou taky nikdo neřeší a všici si na to zvykli

Pojem pracant není to že do toho hodím sekačku/křoviňák a pojedu na chatu, pojem pracant není to že do kufru narvu 5 pytlů lepidla 10m dlažby a jedu na stavbu, ale prostě bych se s tím nesral tak jako u 6er kde bych se dovnitř nejradši bral papuče.
Jardo pohodlné může být auto jak chce, může uvnitř hrát jak chce, ale pokud se mi nelíbí z venku tak prostě do toho nejdu, ano jsem v tomhle asi jednoduchej ale nic s tím nejde udělat, když se podívám co stojí třeba takový volvo nebo ten novější grandcherokee s V8 nebo R6 tak je to cenově proti napůl vydechlé X6 v naftě docela směšný, ale prostě jsem na BMW až moc zatížený na to abych přešel k jiné značce.
M5 e60 za 500k kde? e63 za 250k? kde?