Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problemy e66
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problemy e66
ano. Ale optika nema zadny vliv na nacteni.
- soukupadam
A jak se to resi? Postupne to odpojovat za pouziti opticky propojky?
Divny je, ze blbne auto hold, jde zapnout a vypnout, jenom kdyz auto stoji.
Divny je, ze blbne auto hold, jde zapnout a vypnout, jenom kdyz auto stoji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na optiku se vykasli, nejdriv musi fungovat sbernice co jsou v aute a to dokonale. Muze to byt nasledek. Dostanes se inpou do casu?
- soukupadam
Jo dostanu.
Istou mi to nejde, protože se snaží pořád restartovat MOST a nedokončí načítání jednotek.
Istou mi to nejde, protože se snaží pořád restartovat MOST a nedokončí načítání jednotek.
ty Jaraxovo videa me bavi. Dobry info tam zazniva...
Johny dobrý, ale ještě mě tam chybí pro každý díl souhrnně cena náhradních dílů + cena práce
včetně DPH 

https://www.youtube.com/watch?v=cFlGPnF ... el=JaraXRS
Tady pokracovani. Zazni tam i odpoved na tvou otazku

Johny díky. 340 tisíc....a není to málo Antone Pavloviči?
Souhlasím s Járou, že preventivni opravy mají vliv na spolehlivost, problém myslím je jen najít správný poměr cena/výkon. Docela by mě zajímalo zda bmw má nějakou metodiku na posouzení opotřebení jednotlivých komponentů a nebo dílů a doporučení k jejich výměně tak, aby nedocházelo k případům, že se něco vymění v polovině své životnosti. Výrobci energetických zařízení jako jsou plynové turbíny mají toto vychytané téměř do naprosté dokonalosti, kdy dokáží přesně určit na základě počtu startů a operačních hodin , kdy mají být provedeny inspekce a poté které lopatky nebo komponenty turbíny mají být vyměněny.

Souhlasím s Járou, že preventivni opravy mají vliv na spolehlivost, problém myslím je jen najít správný poměr cena/výkon. Docela by mě zajímalo zda bmw má nějakou metodiku na posouzení opotřebení jednotlivých komponentů a nebo dílů a doporučení k jejich výměně tak, aby nedocházelo k případům, že se něco vymění v polovině své životnosti. Výrobci energetických zařízení jako jsou plynové turbíny mají toto vychytané téměř do naprosté dokonalosti, kdy dokáží přesně určit na základě počtu startů a operačních hodin , kdy mají být provedeny inspekce a poté které lopatky nebo komponenty turbíny mají být vyměněny.
Johny a jaké jsou Tvoje individual osobni zkušenosti? Bude 340 stačit?JohnyB píše:https://www.youtube.com/watch?v=cFlGPnF ... el=JaraXRS

Dobra otazka
jezdim vcelku jak dedek, takze staci. Ale nejhorsi na tom je, ze to Sko mi proste sedi lehce vic, takze stejne vetsinou sedam do nej...
Na druhou stranu, ta e65 je takova srdcovka, ze to asi nedokazu strelit...obzvlast s tim maritim drivim, to je trochu splnenej sen

jezdim vcelku jak dedek, takze staci. Ale nejhorsi na tom je, ze to Sko mi proste sedi lehce vic, takze stejne vetsinou sedam do nej...
Na druhou stranu, ta e65 je takova srdcovka, ze to asi nedokazu strelit...obzvlast s tim maritim drivim, to je trochu splnenej sen
Jak do toho naliješ love, tak si to sedne. Máš to chvíli, třeba vychytat mouchy a bude to cajk.
- soukupadam
W221 jedine dvoudvirko, se sibrem.
Na tom neco bude no. Ale neboj 70k na uvitanou hned zahuceloPajk85 píše:Jak do toho naliješ love, tak si to sedne. Máš to chvíli, třeba vychytat mouchy a bude to cajk.

C216 je super no...ale feelingove je to uplne to samo co w221, takze platis jen za kupe karoserii. Cimz nerikam, ze to nejsou dobre utraceny penize ;D
Btw, nevim, co maj lidi s tema sibrama...bohuzel u kazdyho auta vychytam tuhle skvelou vychytavku, kterou vubec nemam tendenci pouzivat a ktera se drive ci pozdeji vysere stylem, ze mi zacne chcat do autasoukupadam píše:W221 jedine dvoudvirko, se sibrem.

Jak ti tam může natyct? Pokud každý rok preventivně prolejes odtokový kanálek a jednou za deset roků vyměnit těsnění, tak tam nemá kudy natéct. Já ho používám pořád ve městě. Třeba dnes je 18 °C a když ho otevřu, tak auto pěkně luftuje a ve městě hlučné není. Dokonce ho nechávám priotevrene i při mírném dešti, protože když otevřeš okno, tak ti do auta prší. To, že někdo neumí využít potenciál je jeho problém a ne toho okna. A že se něco může posrat? To může, ale to bys nemohl mít žádnou výbavu. Pokud okno zatahnu i s clonitkem, tak je ticho. Dneska se mne třeba protočilo při zklapeni zrcátko, tak jsem ho sklopil zpět a nebudu ho sklápět. Až na něj přijde řada, tak ho vyřeším, ale nebudu tvrdit, že sklápěcí zrcátka jsou na prd, protože se to může prodělat. Do dneška fungovalo bez problémů a to mu je už 21 roku.
Uznavam, je to velmi subjektivni, ale vychazim pouze z mych zkusenosti, vzdy se mi na tom neco posralo a to vetsinou kratce po koupi.
Navic je to hlucnejsi, oproti bezsibrove verzi...
A sedma je takovej obyvak, ze i okna stahuju minimalne, natoz sibr. Uzivam si tichyho interieru a hudby.
Navic je to hlucnejsi, oproti bezsibrove verzi...
A sedma je takovej obyvak, ze i okna stahuju minimalne, natoz sibr. Uzivam si tichyho interieru a hudby.
už se těšim až dostane zakázku z Dubaje...to poletim s nim 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
- soukupadam
Jaraxe mam rad, na sedmicky je to frajer. Ale ty vole ty kecy typu nasca, ciganwagen, kratka, superb, nafta atd. Uz by to chtelo nejaky novy vtipky.