jojo,to je přesně "vono" ..to by byla ale velká frajeřina jedno štastně vrácený autíčko a zaním doprovod několika desítek aut přes Prahu...to už by nám pak na ty auta nikdo strachy ani nešáhnul
bazzi píše:Myslím, že by jsme to do 8 do brna stihli...
nepokoušej vzdyt martinez bude mit urco spoustu lítání a všech ruznych jinyhch starosti ....to chce udelat neakou akci az dostane auto od policajtu domu .....tak to poradne zapit a udelat spanilou jizdu po ceste od polišu k nemu domu
BTW:kéž by takovýhdle konců bylo víc a ne jeden ....
nepokoušej vzdyt martinez bude mit urco spoustu lítání a všech ruznych jinyhch starosti ....to chce udelat neakou akci az dostane auto od policajtu domu .....tak to poradne zapit a udelat spanilou jizdu po ceste od polišu k nemu domu
Spíš od polišů na cestu domů k tomu zlodějovi (stejně ho hned pustí)... by se asi pokakal...
Vím, ale člověk je daleko a tak rád by alespoň trochu pomohl...
kazdopadne ten chlap asi vubec netusil jak horkym zbozim se to auto najednou stalo, vzdyt to snad bylo nejhledanejsi auto v republice, s tim by se fakt nikde neschoval.
nicmene jsem rad ze jsem clenem sdruzeni co tohle dokaze
Tak vidíš chlape! ještě žes mě poslechl a nikde neletěl Gratuluju! s autem skoč do bmw at udělaj odhad opravy at to zmrdovi pěkně napočítaj....podle toho co píšeš to bude minimálně 150 oprava v bmw jinak super kluci z práglu co jste mu pomohli....a díky
tak tak az bude neco v brne mile rad taky pomuzu ....doufam ze i ostatní me kdyby se nedej boze neco takovyho stalo s mim autí je to hrozny ....hladomornu na takový lidi