Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Březůvky 2
-
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k okolnostem neni v ten termin mozne nachystat pristylky mi kompjutr vyhodil tyhle jmena :
lopolo, jfk, lukas, stealth, francis, rene, bombarder, alp, skautik, patras, darmon, hanz, jawak
Pokud nekdo z vyse jmenovanych nebude moct, at mi pisne SZ at muzem nasadit zalozniky.
Jinak bez noclehu se pocita s :
Shrek, Margos, Many P a Honza...
Tahle ucast samozrejme neni nicim omezena, tak pokud chce nekdo videt bandu zavislaku na rizcich po vykropene a prokecane noci muze dorazit.
lopolo, jfk, lukas, stealth, francis, rene, bombarder, alp, skautik, patras, darmon, hanz, jawak
Pokud nekdo z vyse jmenovanych nebude moct, at mi pisne SZ at muzem nasadit zalozniky.
Tahle ucast samozrejme neni nicim omezena, tak pokud chce nekdo videt bandu zavislaku na rizcich po vykropene a prokecane noci muze dorazit.
RuDoSh píše:Vzhledem k okolnostem neni v ten termin mozne nachystat pristylky mi kompjutr vyhodil tyhle jmena :
na vlastni nebezpeci ovsem ....
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se celou dobu tesil na rizky ... a bohuzel se naskytla neodmitnutelna nabidka a musim si nechat zajit chut. Neprijedu.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Francis píše:Tak jsem se celou dobu tesil na rizky ... a bohuzel se naskytla neodmitnutelna nabidka a musim si nechat zajit chut. Neprijedu.
Kámo dva týdny pro tebe schovávám to CD už ho mám v autě nachystané ! ty woe 10 fdalších lidi by chtělo jet a ty si klidně chceš nepřijet? ani to nezkoušej!!!
Pokud fakt nepřijedeš ,předej Patrasovi 2k a já mu předám to CD

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
voe tak to je dost husty ... lope ty se nezdas ... tohle je tvuj inzerat ??? :
[code:1]Najde se kluk nebo muz ktery me bude v posteli brat jako zenu a poradne me protahne otvory.Ja v damskem ty nemusis,ale potesilo by to.A co piss?Pocurat se v kalhotkach?Napis co ty chces a urcite se domluvime.Po dobry pecce nemam brzdy a umrdam te k smrti.Tesim se(muze vas byt vic)[/code:1]
[code:1]Najde se kluk nebo muz ktery me bude v posteli brat jako zenu a poradne me protahne otvory.Ja v damskem ty nemusis,ale potesilo by to.A co piss?Pocurat se v kalhotkach?Napis co ty chces a urcite se domluvime.Po dobry pecce nemam brzdy a umrdam te k smrti.Tesim se(muze vas byt vic)[/code:1]
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:voe tak to je dost husty ... lope ty se nezdas ... tohle je tvuj inzerat ??? :
tes se na vecer