Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zimní sraz ?
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:matale ,dojedes uz v patek , je ti to jasny.... a na panaka
No Matal asi jedině na PanaQua

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
matal píše:GeorgosAc píše:matale ,dojedes uz v patek , je ti to jasny.... a na panaka
Takže mi to zase v práci změnili,bohužel pro Vás přijedu včas..![]()
A na panáka seru,piju jen juice..
Vysaješ Panaqua a bude

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
-
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:GeorgosAc píše:jsi me nasral... mohli jsme daT DOUTNIK.... a panacek tu prdel nezvedne
panacek ne, ale doutnik povoli sverac!
Jo pokud byste měli čerstvě dovezené Cohiby od pana Fidela, bránit se nebudu... minulý víkend jsem ve dvou zbořil dvě lahvinky Cuba Ronu a i když se tvrdí, že za den by měl člověk spálit max. dva doutníky, každej sme dali 4 a v poho... Je pravdou, že v 6 ráno jsme už padaly na hubu ale jinak Luxusní záležitost...
Panaque píše:RuDoSh píše:GeorgosAc píše:jsi me nasral... mohli jsme daT DOUTNIK.... a panacek tu prdel nezvedne
panacek ne, ale doutnik povoli sverac!
Jo pokud byste měli čerstvě dovezené Cohiby od pana Fidela, bránit se nebudu... minulý víkend jsem ve dvou zbořil dvě lahvinky Cuba Ronu a i když se tvrdí, že za den by měl člověk spálit max. dva doutníky, každej sme dali 4 a v poho... Je pravdou, že v 6 ráno jsme už padaly na hubu ale jinak Luxusní záležitost...
Máme...

Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
-
- Kontaktovat uživatele:
Rendis píše:Máme...Panaque píše:Cohiby od pana Fidela...RuDoSh píše:panacek ne, ale doutnik povoli sverac!GeorgosAc"]jsi me nasral... mohli jsme daT DOUTNIK.... a panacek tu prdel nezvedne[/quote]
No tak na sraz s nima!!!![]()
[quote="RuDoSh píše:jakym zpusobem?Panaque píše:To GeorgeD: Já ti tu fixaci na Panaqua vuhulim z palice, jen počkej!!!![]()
![]()
![]()
No asi bych začal mučením Bongo Bongo!!!

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Omlouvam se ze srazu,potkal jsem se mirne s obrubakem a i kdyz jsem uz predni ramena vymenil, bude potreba udelat i zadni napravu...takze see you in summer!![]()
![]()
Hele nekecej že tě Matal neveme