kua asi tu spojku s prevodovkou do bigu nestihnu , asi tu starou tam utavím tvl ještě destičky abych na konci ranveje zabrzdil , a silace do ramen , aby neupadlo rameno s kolem PO ROCE!:D kucííí ja se už tak těším
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:kua asi tu spojku s prevodovkou do bigu nestihnu , asi tu starou tam utavím tvl ještě destičky abych na konci ranveje zabrzdil , a silace do ramen , aby neupadlo rameno s kolem PO ROCE!:D kucííí ja se už tak těším
v nejhorším mám v autě jedny kombinačky a křížovej šroubovák, tak to tam dáme do kupy
Takže tento pátek jedu služebně do Jihlavy, tak to cestou zpět vezmu přes Třebíč pro klobásky. Ty kance mají dle výrobce životnost 21 dnů bez lednice, dají se i vysušit. Takže ten týden do BIGu to u mě v lednici v pohodě přežije. Zatím nikdo nechtěl žádný jiný, tak vemu asi jen ty kančí.
4 kilečka..
já bych byl pro vzít ještě i něco normálnějšího pokud má dobrý špekáčky tak klidně kilečko nebo dvě, ono přeci jen ti kanci nejsou na to grilování úplně ideální a cpát se s tím tři dny taky nebude ono a aspoň by byl trochu nějaký výběr
já bych byl pro vzít ještě i něco normálnějšího pokud má dobrý špekáčky tak klidně kilečko nebo dvě, ono přeci jen ti kanci nejsou na to grilování úplně ideální a cpát se s tím tři dny taky nebude ono a aspoň by byl trochu nějaký výběr
Ale ale najednou nejsou kanci dobrý na grilování jo? Nemám ti dovézt hovězí steaky radši? No a tři dny pochybuju stejně že vydržej. Špekáčky jsem od nich měl, ale řekl bych nic moc extra, víc mi chutnaj ty z globusu. Ještě mají ultraluxusní šunkovou klobásku, ale ta zas nevím jestli by se hodila na gril.
Takže vemu ještě globus špekoně, nějakej další nápad? Kromě masa (to ať si každej zajistí sám)..
chutnali jste někdo ten máz? podle mě je to dobrý pivo se smetanovou pěnou za perfektní prachy, neříkám že plzeň je špatná, ale 50 bečka stojí o 800 dráž než ten máz, to samý žabant (ten je ještě levnější než máz) podle mě se na plzni vždycky platila akorát reklama a sponzoring olympijského týmu
no v každým případě žabant vychází cenově nejlíp a dá se koupit jednoduše na mendláku a víme na 100%, že ho tam mají kdykoliv si řekneme, takže já jsem klidně za žabanta