Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dotaz :)
-
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:Slid píše:no hlavně že to Patrasoj nevadí
rozdíl oproti členoj 320i a jeho podpisu moc teda velikostně není
rozdil je hodne veliky.... asi pul metru na sirku a 3 roky v klubunavic tam nemam hnusny obrazek a jeste k tomu hokejovy klub.... urcite to nebudu mazat kvuli sumakovi nebo nejake jine nule!
co si tim chtel rici? nula si sam kdyz se takhle chovas
-
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:a nebylo to bez uzpozorneni predchazel mail
kdyby mi neco prislo, tak nevyrim vody a nepisu ze dotycenej neni schopnej se ozvat...
GeorgosAc píše:no a tim by se predeslo temhle cafrum a kecum... 320i....... pokud to tak je....
Amen kámen
bohuzel neni
RuDoSh píše:teda jestli ten klub prodaval, tak se mu omlouvam....
mas zajem?

jako stejne celej tenhle topic je o ***** a dostal se do osobni roviny, resit kdo co dela pro klub je irelevantni, proste nekdo dela tohle a nekdo zas tamto.. kazdej umi neco a nebudu se srat do oblasti, kde netusim o co go(at uz je to tvorba webu, objednavani oleje apd-proste kdyz to umim tak to udelam)...az bude klub potrebovat pomoc s radiacni ochranou, rad pomuzu..to ze se nekdo veze neznamena, ze nema zajem na chodu klubu...
Fer pravidla-co to je? souhlasim s rudou-Tak napiste pevny rozmer, nekde to vyveste a bude pokoj.... nebo to mam zmensit o 2pixely a bude to ok?
Slavisimo svou odpoved uz dostal, dale bych (v ramci ukonceni dohadu) s dalsi debatou nakladal jako s OT(jako ze to OT je uz par stran)...vcelku me ty dohady unavujou, a nemyslim ze budu sam

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:castro píše::savle: jak na písku....
FUAYF
Do piče existuje nějakej slovník zkratek ve foru??? Občas mi některé zkratky nic neřikaj a tohle je jedna znich

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:FUYAF - Frigidny Uslintany Absolutne Ynteligentny F.cker
MYOB

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!