JaraXovi asi chvílema rupnou nervy s nama, ale drží se statečně.

Meldujou se tu věci pořád do kola až do zblbnutí.
JaraXovy příspěvky a názory a lidí jeho zaměření já vnímám úplně jinak. To jsou lidi, co se za rok na rozdíl od nás setkají se stovkami aut.
Takže to rozebírají hodně statisticky. Že třeba na E53, když jsme tady v X5 odchází ta slavná trubka na N62 a cokoliv dalšího na motoru - skoro vždy motor ven, že odchází rozvodovky, xdrive, protočený kardanky, repasy převodovek, ložiska, vanosy, VVT, a blabla..........
Koho až ta trubka potká? Každýmu se kardanka taky neprotočí atd. To bych si takový auto v životě nekoupil a vlastně ani E65. Je to hodně o štěstí, někomu se nevysype nic ani u nafty, někomu víc, ale asi nikomu všechno. Já třeba štěstí měl a JaraX mi zakázal (nedoporučil) se vyjadřovat k poruchovosti a stavu E53, protože mám jednu z lepších. Mě se zatím nevysypalo nic podstatnýho a jsem nadšený. JaraX to nechce ani vidět, Arnie je na ni taky nasraný. Tím nechci říct, že mě to nemůže potkat.
Co se týká výhledu na obnovu parku v garáži. Každý máme nějaký volný prostředky mimo rodinný rozpočet a máme každý jiný priority. Někdo má koníčka jen auto, někdo i jiný aktivity a potřeby (dovolenky, zahradu, bydlení...)a záleží na každém, jestli pustí vše do auta nebo půlku nebo málo.
Budu ještě jezdit v53 bo je stará a je to pod moji úroveň nebo to vyměním za 70 a s dovolenou se uskrovním nebo si odepřu bazén na dvoře? Kdybych chtěl připlatit, tak vezmu raději IS. A teď se hádejme.
Já si můžu koupit a servisovat i E70, ale na moji potřebu je mě líto peněz do toho vrážet, protože mám třeba nižší rozpočet jak někdo jiný. Třeba ne.
Každý si kupuje s vědomím, že má to nejlepší, co si mohl v rámci možností koupit. Nikdo nejde s vědomím kupovat mrdku nebo vrak.
JaraX mě před koupí udělal osvětu co je X5 zač a co umí 7er. Neřekl mi X5 se sere, proto kup raději 7er. Jen sere se víc. Zbytek byl na mě.
Někdo má auto pro image nebo aby vypadal dobře před zákazníky, někdo ho má pro radost.
Píšu ty bláboly už páté přes deváté jen proto, že mě to tady chvílema připadá, že se řeší, kdo má většího pinďoura, ale jde nám o to stejný.
Já jsem si ulevil a jedeme dál