Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Vypadá to, že fyzicky v PL auta ještě nemá jestli to fotí s DE spz...
Polsky možná něco rozumim, ale nepřečtu teda ani půl slova, takže až to někdo koupí, tak pak přivezou a může mít v DE někoho kdo mu ty auta hledá a voní a to že je tam individual levnější o 2K polskych může být taky na ochotě prodejců kam půjdou s cenou...
Na mobile jsem ty auta třeba nenašel...
Polsky možná něco rozumim, ale nepřečtu teda ani půl slova, takže až to někdo koupí, tak pak přivezou a může mít v DE někoho kdo mu ty auta hledá a voní a to že je tam individual levnější o 2K polskych může být taky na ochotě prodejců kam půjdou s cenou...
Na mobile jsem ty auta třeba nenašel...
Hezky individual bez vaznejsiho zaseku by i s marzi pro polaka tezko nabizeli za 6.100 euro vcetne dovozu z Nemecka... docela by me zajimalo co myslel vetou "SILNIK CHODZI, PALI SIĘ CHECK I CZASAMI FALUJE"
ja polsky docela rozumim, ale tohle je IMO o tom ze motor haze chybu a Pson vi, ze to za rozumne penize nespravi aby to nabidl jako "100%" stav
ja polsky docela rozumim, ale tohle je IMO o tom ze motor haze chybu a Pson vi, ze to za rozumne penize nespravi aby to nabidl jako "100%" stav
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Ma smysl to za ty penize sjet zkouknout ?
https://auto.bazos.cz/inzerat/73586874/ ... 66-745.php
Nasel jsem, ze se tu uz resila a kupoval to klabos a byla ta asi docela vrazda, bohuzel puvodni fotky stavu a nebo konekt na klabose jsem tu nenasel. Nemate ho nekdo nahodou ?
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f ... 1&start=40
Btw je Dynamic Damper Control kod vybavy 223 to same jako EDC ? jsem z toho nejak zmaten, nasel jsem tech verzi nejak moc.
https://auto.bazos.cz/inzerat/73586874/ ... 66-745.php
Nasel jsem, ze se tu uz resila a kupoval to klabos a byla ta asi docela vrazda, bohuzel puvodni fotky stavu a nebo konekt na klabose jsem tu nenasel. Nemate ho nekdo nahodou ?
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f ... 1&start=40
Btw je Dynamic Damper Control kod vybavy 223 to same jako EDC ? jsem z toho nejak zmaten, nasel jsem tech verzi nejak moc.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Joshuax : to je vražda už podle toho co píše
Nahodou ornela nebylo spatny auto. je tam par blbosti na dodelani ale funguje hezky. motor je udelanej komplet a podvozek je uplne vpohode a to auto jezdi dobře a výbavu má. a dodělat si repas logicu a nějakou kosmetiku už je docela vpohodě. ty nejdražší věci už jsou dělané.
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
No trochu se tam desim toho houpani, protoze to tam zustalo po celou dobu a nikdo to neresil...
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
protože to jezdi a nikdo se s tim nechce srát.. a jezdit to takhle muže dalších 10 let. ja s tim jel a nikdy to nezaregistroval. ale je to jen o tom dobře si to zdiagnostikovat jestli to je mechatronik nebo měnič... ani jedno z toho nestojí majlant... a převodovek mam hromadu a stoji relativně par korun... prostě nic proč by se měl člověk bát e65... nemluvě o tom že ty automaty jsou takřka nesmrtelný, všechny dělaj něco, něco kope, něco houpe ale jen tak se to prostě nezastaví...
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsi jediny, ktery to auto zna, takze myslis, ze ma minimalne smysl to zkouknout ? A ta cena ? Jak ti to prijde ?
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
-
Tak po dlouhé době koukám do tohoto vlákna a koukám, že jediný kdo ví o čem mluví ohledně té "vraždy" je zřejmě jenom snejk (mimochodem, při koupi mi bývalí majitel tvrdil, že snejk to auto zná, ale to jsem nijak víc neřešil). Zajímalo by mě, jak mistr Jarax může napsat, že je to vražda jenom na základě "textu", myslel jsem, že je to machr na úrovni a nevyjadřuje se k něčemu co nezná.
Jinak ano, Ornella dala karoseri zabrat, hlavně na zadním nárazníku (fotky dodám, jak jsme se dohodli na FB), ale jinak s autem nemám za celou dobu (ikdyž ho dlouho nemám) žádný problém a prodávám jen proto, že mi už leze na nervy makat pro "někoho" a chci peníze na rozjetí OSVČ. Auto je pro mě vysněná srdcovka a kdybych nebyl teď v takovém rozpoložení, tak ho ani prodávat nebudu, protože pořád nejsem na 100% rozhodnutý o prodeji.
Tak prosím nechte přestaňte věštit a buď se přijeďte podívat, nebo se nevyjadřujte o nečem co neznáte...
Díky a zůstaňte na úrovni (ne jako v jiných klubech)
Poznámka k ceně: je trochu vyšší z důvodu
a) vím, že auto neprodávám kvůli závadě, ale kvůli výše zmíněným důvodům
b) nejsem úplně rozhodnutý to prodat, takže jestli to bude na bazoši vyset rok, je mi to celkem fuk
c) pokud přijede někdo rozumný, jsem schopný se o ceně něco málo pobavit (v inzerátu to píšu proto, protože nemám náladu na různý smlouvače, překupníky a podobný individua - jako např mi přišla ihned nabídka na 80tis!!)
Jinak ano, Ornella dala karoseri zabrat, hlavně na zadním nárazníku (fotky dodám, jak jsme se dohodli na FB), ale jinak s autem nemám za celou dobu (ikdyž ho dlouho nemám) žádný problém a prodávám jen proto, že mi už leze na nervy makat pro "někoho" a chci peníze na rozjetí OSVČ. Auto je pro mě vysněná srdcovka a kdybych nebyl teď v takovém rozpoložení, tak ho ani prodávat nebudu, protože pořád nejsem na 100% rozhodnutý o prodeji.
Tak prosím nechte přestaňte věštit a buď se přijeďte podívat, nebo se nevyjadřujte o nečem co neznáte...
Díky a zůstaňte na úrovni (ne jako v jiných klubech)
Poznámka k ceně: je trochu vyšší z důvodu
a) vím, že auto neprodávám kvůli závadě, ale kvůli výše zmíněným důvodům
b) nejsem úplně rozhodnutý to prodat, takže jestli to bude na bazoši vyset rok, je mi to celkem fuk
c) pokud přijede někdo rozumný, jsem schopný se o ceně něco málo pobavit (v inzerátu to píšu proto, protože nemám náladu na různý smlouvače, překupníky a podobný individua - jako např mi přišla ihned nabídka na 80tis!!)
Samozrejme auto muze byt v dobrem stavu, to nejde soudit od stolu. Ale takove srdcervouci inzeraty ja vzdycky preskakuju..
Naposledy upravil(a) kawaman dne pon 10.04.2017 07:49, celkem upraveno 1 x.
já jsem jen skeptický k českým 7er, furt mě někdo na ně nutí jezdit a furt to stojí za prd.
a když už se houpou otáčky, nejde logic, ulomené zrcátko, v sedačce je díra!, navigace nenačítá, tak se na takovým autě většinou najde ještě 3x tolik závad o které většinou neví ani ti co to prodávaj.
výbava taky moc dobrá není, nemá EDC, a prostě nevídím duvod si koupit sedmu bez EDC,nemá dokonce ani dvoj skla, ani determální sklo, to je takový ten základ, z těch lepších věcí ve výbavě nemá nic, ACC, adaptivní světla, keyless, dvd changer, webasto, zadní idrive,
na druhou stranu za 180k na české poměry asi špatná nebude, kdyby měla to vše i stav, tak bude stát 300k, prostě za sedmu u nás si musí člověk připlatit, levné a dobré jsou jen v DE.
já se snažím si sedmy svých zákazníků držet bez nějakých problémů a mužu s čistým svědomím říct že nemám zákazníka kterému by nešlo tolik věcí krom asi 3 paštik o kterých se stydím mluvit, to sou totální vraky které už nikdo dohromady nedá.
takže to neber zle odrasimusi, věřím že za 180k to asi špatny nebude, na druhou stranu furt koupíš sedmu za 180k a pokud to chceš do top stavu, tak musíš řešit převodovku a idealně s vyměnou oleje a menič idealně rovnou novej, dávat starej, v tom nevidím smysl, takže oprava tak 30-40, LPG 40k, logic 6k, zrcátko 7k, oprava sedačky 10k, beztak se tam najdou nějaká ramena 10k, tzn rozpočet 300k rychle vyčerpán a výbava stejně nikde,
na druhou stranu se za ní podepsal snejk a pokud kupujícímu tydle všechny věci nevadí tak at se tam jede podívat, od tebe je fér že jsi závady vypsal, většina lidí tydle věci v ČR prostě bere jako samozřejmost.
určitě se může stát že svým chováním čas někdy můžu přehlednout pěknou sedmu, ale ušetřím si ti jezdění na 1000 vraků.
a když už se houpou otáčky, nejde logic, ulomené zrcátko, v sedačce je díra!, navigace nenačítá, tak se na takovým autě většinou najde ještě 3x tolik závad o které většinou neví ani ti co to prodávaj.
výbava taky moc dobrá není, nemá EDC, a prostě nevídím duvod si koupit sedmu bez EDC,nemá dokonce ani dvoj skla, ani determální sklo, to je takový ten základ, z těch lepších věcí ve výbavě nemá nic, ACC, adaptivní světla, keyless, dvd changer, webasto, zadní idrive,
na druhou stranu za 180k na české poměry asi špatná nebude, kdyby měla to vše i stav, tak bude stát 300k, prostě za sedmu u nás si musí člověk připlatit, levné a dobré jsou jen v DE.
já se snažím si sedmy svých zákazníků držet bez nějakých problémů a mužu s čistým svědomím říct že nemám zákazníka kterému by nešlo tolik věcí krom asi 3 paštik o kterých se stydím mluvit, to sou totální vraky které už nikdo dohromady nedá.
takže to neber zle odrasimusi, věřím že za 180k to asi špatny nebude, na druhou stranu furt koupíš sedmu za 180k a pokud to chceš do top stavu, tak musíš řešit převodovku a idealně s vyměnou oleje a menič idealně rovnou novej, dávat starej, v tom nevidím smysl, takže oprava tak 30-40, LPG 40k, logic 6k, zrcátko 7k, oprava sedačky 10k, beztak se tam najdou nějaká ramena 10k, tzn rozpočet 300k rychle vyčerpán a výbava stejně nikde,
na druhou stranu se za ní podepsal snejk a pokud kupujícímu tydle všechny věci nevadí tak at se tam jede podívat, od tebe je fér že jsi závady vypsal, většina lidí tydle věci v ČR prostě bere jako samozřejmost.
určitě se může stát že svým chováním čas někdy můžu přehlednout pěknou sedmu, ale ušetřím si ti jezdění na 1000 vraků.
Mně houpali otáčky taky, po výměně oleje a průchodky v automatu to přestalo a je klid. Nárazníky bych neřešil, protože to je ta poslední věc, co by mě sralo. Já je mám omlácený taky, protože jsem to tak koupil a rozhodující pro mě byl stav. Letos nechám nalakovat. Je to ta poslední věc, která by mě srala. 
Já svoje koupil za 240 000 kč s LPG, VIN DP83638, takže můžeš porovnat. Servis je tam za 180 000 od předchozích majitelů a já tam nacpal kolem 80 000 během 2 let. To je cena i s koupí pneumatik (letní a komplet zimní sada i s liťákama)
Jarax může poreferovat, že řeším hrozný hovadiny.
Myslím, že tam tak 30 000 ještě pustím, péče o kůži, lakování nárazníků a nějaké to čidlo.
To je tak pro porovnání, co může takové auto ještě spolknout, pokud chceš top stav.
Jinak já si ji cením kolem 300 000 kč vzhledem ke stavu.

Já svoje koupil za 240 000 kč s LPG, VIN DP83638, takže můžeš porovnat. Servis je tam za 180 000 od předchozích majitelů a já tam nacpal kolem 80 000 během 2 let. To je cena i s koupí pneumatik (letní a komplet zimní sada i s liťákama)
Jarax může poreferovat, že řeším hrozný hovadiny.
Myslím, že tam tak 30 000 ještě pustím, péče o kůži, lakování nárazníků a nějaké to čidlo.
To je tak pro porovnání, co může takové auto ještě spolknout, pokud chceš top stav.
Jinak já si ji cením kolem 300 000 kč vzhledem ke stavu.
-
Ok, v pohodě.
Jinak pokud vím Logica řeší skoro každej, kůže je prošoupaná snad u každýho auta co jsem v kůži viděl i u mladších aut, ulomený zrcátko ti udělá každý kdo projde kolem, resp projede kolem to už je fuk.
Výbava.... no s tou nic neudělám, ale můžu říct, že za mě je dostatečná... nějak nepociťuji, že by mi něco z toho co píšeš chybělo k životu... zřejmě to bude tím, že jsem to nikdy nevyzkoušel, ale jak říkám, to co tam je mi stačí, jediný co mě sere je ten Logic, ale když neprodám, už mám domluvenou opravu, takže to pak bude pro mě top.
Jsem v 7er nováček, možná když budu kupovat příště, zaplatím si za nějaký ty blbůstky okolo
a jakože do 7er půjdu 100% zas
Jinak pokud vím Logica řeší skoro každej, kůže je prošoupaná snad u každýho auta co jsem v kůži viděl i u mladších aut, ulomený zrcátko ti udělá každý kdo projde kolem, resp projede kolem to už je fuk.
Výbava.... no s tou nic neudělám, ale můžu říct, že za mě je dostatečná... nějak nepociťuji, že by mi něco z toho co píšeš chybělo k životu... zřejmě to bude tím, že jsem to nikdy nevyzkoušel, ale jak říkám, to co tam je mi stačí, jediný co mě sere je ten Logic, ale když neprodám, už mám domluvenou opravu, takže to pak bude pro mě top.
Jsem v 7er nováček, možná když budu kupovat příště, zaplatím si za nějaký ty blbůstky okolo

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja nepredpokladal, ze auto je u nekoho, kdo je tu regly, kdyz se tady to auto v prodeji neobjevilo. Jak vidis, kazde auto, ktere me nejak oslovi, tak zde konzultuju, dneska ti bohuzel celkem spolehlive dokazu zdiagnostikovat vetsinu zavad E61, protoze jsem je snad vsechny musel resit, nerad bych se stal "prebornikem" i na E65/E66, takze jsem uz trosku opatrnejsi. Sve obavy jsem zminil verejne, trochu me desi ta historie. Kosmetika me netrapi, nehledam dokonaly auto pod 200k, hledam spolehlive auto pro manzelku, kterym bude moci zase chvili jezdit. Pocitam se zastavbou LPG, pritomnost LPG jiz instalovaneho samozrejme vyhodou a posouva auto na cene vyse.
Mam deti, to je proc resim longa spise, nez kratkou a to je taky proc me zase tak netrapi zadni vybaveni sedacek, stejne na tom budou detsky sedacky. ALe neni pro me podminkou a spokojim se klidne s kratkou.
Bohuzel jak pise JaraX, tech pripadnych nakladu tam muze byt hodne a tak jako beres za srdcovku toto auto pro sebe, tak ja potrebuji vuz, ktery oslovi mou drahou polovicku. Vzal jsem ji X5tku s nadeji, ze ji udelam radost, kdyz jsem ji chtel koupit auto novejsi a pohodlnejsi. Skoncilo to tak, ze ted jezdi v moji winter car E39 tour, protoze ji 61cka proste nesedla, do toh pak problemy se zavadama a ono pomyslne "nestesti" bylo na svete.
Dost mozna nepotrebuju pulku z tech veci, ktere JaraX zminil, ale treba ta termalni okna bych ocenil, preci jenom s tim celnim sklem nejde nic jineho delat, na zbytek se daji dat termofolie, ale treba je mi uplne suplik, jestli auto ma ci nema lednicku, coz je tady neco jako rozdil mezi nebem a peklem, jak jsem tu vypozoroval mezi naroky mistnich sedmickaru
Osobne mam proste dilema a narovinu rikam, ze se rozhoduju aktualne mezi tremi dostupnymi auty v CR
Ty dalsi dve jsou:
https://auto.bazos.cz/inzerat/73471270/ ... p-atav.php
(trochu smrdi ten nazjezd, ale uz ma LPG i rozumnou vybavu, ale je kratka)
a
https://auto.bazos.cz/inzerat/73072211/ ... iskaCR.php
(neni to sice sedma, ale X5tka 4.4i s plynem a slusnou vybavou, to by u manzelky proslo, kdyz jsem ji tu starou X5tku prodal)
Mam deti, to je proc resim longa spise, nez kratkou a to je taky proc me zase tak netrapi zadni vybaveni sedacek, stejne na tom budou detsky sedacky. ALe neni pro me podminkou a spokojim se klidne s kratkou.
Bohuzel jak pise JaraX, tech pripadnych nakladu tam muze byt hodne a tak jako beres za srdcovku toto auto pro sebe, tak ja potrebuji vuz, ktery oslovi mou drahou polovicku. Vzal jsem ji X5tku s nadeji, ze ji udelam radost, kdyz jsem ji chtel koupit auto novejsi a pohodlnejsi. Skoncilo to tak, ze ted jezdi v moji winter car E39 tour, protoze ji 61cka proste nesedla, do toh pak problemy se zavadama a ono pomyslne "nestesti" bylo na svete.
Dost mozna nepotrebuju pulku z tech veci, ktere JaraX zminil, ale treba ta termalni okna bych ocenil, preci jenom s tim celnim sklem nejde nic jineho delat, na zbytek se daji dat termofolie, ale treba je mi uplne suplik, jestli auto ma ci nema lednicku, coz je tady neco jako rozdil mezi nebem a peklem, jak jsem tu vypozoroval mezi naroky mistnich sedmickaru

Osobne mam proste dilema a narovinu rikam, ze se rozhoduju aktualne mezi tremi dostupnymi auty v CR
Ty dalsi dve jsou:
https://auto.bazos.cz/inzerat/73471270/ ... p-atav.php
(trochu smrdi ten nazjezd, ale uz ma LPG i rozumnou vybavu, ale je kratka)
a
https://auto.bazos.cz/inzerat/73072211/ ... iskaCR.php
(neni to sice sedma, ale X5tka 4.4i s plynem a slusnou vybavou, to by u manzelky proslo, kdyz jsem ji tu starou X5tku prodal)
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
-
Joshuax: tvůj komenty k inzerátu mi nevadí, ale nakoplo mě, jak je každý expert jen podle popisu, nebo fotky... stejně jako machři na FB
Já už k tomu řeknu jedinou a poslední věc, protože každý má jiné nároky, jiné představy atd...
Za mě jsem s autem max spokojený, co se týče výbavy, výkonu motoru, pohodlí a dlaších věcí co mi tato 7er nabízí. Když si pročteš o 7er několik příspěvků, zjistíš, že ty vady které mám na autě, jsou v 70% i u ostatních.
A když si pročteš výbavy co tahá Jarax a stavy 7er, tak moc neveřím tomu, že za 180+- ti něco takového přitáhne....
Toť vše ode mě, odpoledne ti ještě pošlu ty fotky a tím pro sebe uzavírám tuto imaginární teoretickou debatu.
Pokud tě moje sedma zaujme, přijeď (z phy je to kousek), pokud ne svět se nezboří
Jinak ještě teď koukám na tu sedmu co jsi zmiňoval... ten nájezd se mi taky nezdá a výbava jestli ti neposlal vinko, tak mi stačí už jen to že nemá výhřev!! jaké asi budou další vyjímky od fráze "max. výbava"??
Já už k tomu řeknu jedinou a poslední věc, protože každý má jiné nároky, jiné představy atd...
Za mě jsem s autem max spokojený, co se týče výbavy, výkonu motoru, pohodlí a dlaších věcí co mi tato 7er nabízí. Když si pročteš o 7er několik příspěvků, zjistíš, že ty vady které mám na autě, jsou v 70% i u ostatních.
A když si pročteš výbavy co tahá Jarax a stavy 7er, tak moc neveřím tomu, že za 180+- ti něco takového přitáhne....
Toť vše ode mě, odpoledne ti ještě pošlu ty fotky a tím pro sebe uzavírám tuto imaginární teoretickou debatu.
Pokud tě moje sedma zaujme, přijeď (z phy je to kousek), pokud ne svět se nezboří

Jinak ještě teď koukám na tu sedmu co jsi zmiňoval... ten nájezd se mi taky nezdá a výbava jestli ti neposlal vinko, tak mi stačí už jen to že nemá výhřev!! jaké asi budou další vyjímky od fráze "max. výbava"??
Přidám trošku do pléna ohledně výbavy. A jedné E66. Stala by za to tady tato?
WBAHN81010DT17275
Type HN81
Model 750li - EUR
Development Code E66
Chassis LIM
Steering LL
Doors 4
Engine N62/TU
Displacement 4.80
Power 270
Drivetrain HECK
Transmission AUT
Color Black Sapphire Metallic - 475
Upholstery Sonderpolsterung - Z1XX
Production Plant DINGOLFING
Production Date 2005-08-23
Standard Equipment
220 Self-leveling Suspension Niveauregulierung
261 Side Airbag For Rear Passengers Seitenairbag Fuer Fondpassagiere
415 Sunblind For Rear Window Sonnenschutzrollo Fuer Heckscheibe
548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho
851 Language Version German Sprachversion Deutsch
Options
XAB Individual R.s.infotainment Individual R.s.infotainment
2VA Adaptive Drive Adaptive Drive
255 Sports Leather Steering Wheel Sport-lederlenkrad
316 Automatic Tailgate Operation Automatische Heckklappenbetaetigung
319 Integrated Universal Remote Control Integrierte Universal-fernbedienung
320 Model Designation, Deletion Modellschriftzug Entfall
322 Comfort Access System Komfortzugang
323 Soft Close Automatic System For Doors Soft-close-automatik Fuer Tueren
358 Climate Comfort Windscreen Klimakomfort-frontscheibe
403 Glas Roof, Electric Glasdach, Elektrisch
416 Sunblinds Sonnenschutzrollos
423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours
428 Warning Triangle Warndreieck
430 Int/ext Rr Vw Mirror W Aut Anti-dazzle Innen-/aussenspiegel Aut.abblendend
431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend
442 Cupholder Getraenkehalter
455 Active Seat F Driver And Front Passenger Aktivsitz Fuer Fahrer/beifahrer
456 Comfort Seats, Electric. Adjustable Komfortsitze Elektrisch Verstellbar
460 Comfort Seats Rr Electric. Adjustable Komfortsitze Im Fond, Elektrisch
464 Skibag Skisack
466 Roof Mouldings In Body Color Dachzierleisten In Wagenfarbe
488 Lumbar Support Driver/front Passenger Lordosenstuetze Fahrer/beifahrer
494 Seat Heating F Driver/front Passenger Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer
496 Seat Heating For Rear Seats Sitzheizung Fuer Fondsitze
508 Park Distance Control (pdc) Park Distance Control (pdc)
521 Rain Sensor Regensensor
524 Adaptive Headlights Adaptives Kurvenlicht
534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik
536 Auxiliary Heating Standheizung
541 Active Cruise Control Aktive Geschwindigkeitsregelung
601 Tv Function Tv-funktion
603 Monitor In Rear Fondbildschirm
607 Teleservice Preparation Teleservice Vorbereitung
609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional
612 Bmw Assist Bmw Assist
616 Bmw Online Bmw Online
620 Voice Input System Spracheingabesystem
638 Car Telephone Professional Autotelefon Professional
672 Cd Changer Bmw For 6 Cds Cd Wechsler 6-fach
677 Hifi System Professional Hifi System Professional
696 Dvd Changer For 6 Disks Dvd-wechsler 6-fach
698 Area-code 2 Area-code 2
760 Individual High-gloss Satin Chrome Individual Hochglanz Shadow Line
761 Individual Sun Protection Glazing Individual Sonnenschutzverglasung
776 Indiv. Roof-lining Alcantara Anthracite Individual Dachh. Alcantara Anthr.
8SA Country Spec. Release Of Navigation Laenderspez. Navi.-freischaltung
8SC Country Spec. Release Of Teleservice Laenderspez. Teleservicefreisch.
8SP Cop Control Cop Steuerung
801 Germany Version Deutschland-ausfuehrung
863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa
879 German / On-board Documentation Deutsch / Bordliteratur
940 Special Request Equipment Sonderwunsch Ausstattung
Individual
Steuerung Individual
Hinweisschild BMW Individual
Z1XX Polster
Vollleder Merino oxydbraun (Nr. 8 029 970),
jedoch Instrumententafel unten, Knieschutz und Handschuhkasten in
Walknappa oxydbraun beschichtet (Nr. 8 031 777).
Naehfaden in walnuss (Nr. 8 158 289), Farb Nr. 0936 C.
Steppzwirn in walnuss (Nr. 8 158 290), Farb Nr. 0936 C.
Nahtbild der Sitze vorne und hinten wie U7.
Restliche Innenausstattung wie bei Volleder Club schwarz,
Schl.Nr. U7SW.
0940 Sonderwunschausstattung
BMW Individual 7er - Komposition 1
Lenkradkranz mit Holzringintarsie in "Nussbaum amarone".
Dekorleisten in Edelholz "Nussbaum amarone", inklusive
Dachhaltegriffe in Ausfuehrung analog Dekorleisten.
Ablegeboden hinten in Alcantara anthrazit.
Naehfaden in schwarz (Nr. 1 905 499),Farb Nr. 0020.
Steppzwirn in schwarz (Nr. 1 963 800), Farb Nr. 0020.
Ablagenetz an Getriebetunnel Beifahrerseite
BMW Individual LM Rad 152 I, 20"
vo.: 9Jx20 mit 245/40 R20 Michelin Reifen,
hi.: 10Jx20 mit 275/35 R20 Michelin Reifen,
inklusive Radkappenschluessel.
Einstiegsleisten mit BMW Individual Schriftzug beleuchtet.
BMW Individual - Rear Seat Infotainment (Schl.Nr. XAB)
Entfallteile Haupt-/Sitzkabelbaum:
- MD A/K Fondmonitor
- ZB LTG Multifunktionssitz
Entfallteile aus SA603:
- Fondmonitor 6,5" mit Haltebuegel
- Blenden fuer Halterung Fondmonitor 6,5"
- MD Verkleidung Mittelarmlehne Fondmonitor
Entfallteile aus SA456:
- ZB Rueckwand oben
- ZB Lehnenrahmen MFS M.AKS
- ZB RE Sitzmechanik
Hinzuteile:
- MD RSI
- ZB LTG Multifunktionssitz RSI Individual
- MD Verkleidung Mittelarmlehne
- ZB Lehnenrahmen Individual RSI
- ZB RE Sitzmechanik Individual RSI
- LU Montagesatz RSI
- LI/RE Monitor
- Schalter RSI ON/OFF
- Betriebsanleitung RSI.
WBAHN81010DT17275
Type HN81
Model 750li - EUR
Development Code E66
Chassis LIM
Steering LL
Doors 4
Engine N62/TU
Displacement 4.80
Power 270
Drivetrain HECK
Transmission AUT
Color Black Sapphire Metallic - 475
Upholstery Sonderpolsterung - Z1XX
Production Plant DINGOLFING
Production Date 2005-08-23
Standard Equipment
220 Self-leveling Suspension Niveauregulierung
261 Side Airbag For Rear Passengers Seitenairbag Fuer Fondpassagiere
415 Sunblind For Rear Window Sonnenschutzrollo Fuer Heckscheibe
548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho
851 Language Version German Sprachversion Deutsch
Options
XAB Individual R.s.infotainment Individual R.s.infotainment
2VA Adaptive Drive Adaptive Drive
255 Sports Leather Steering Wheel Sport-lederlenkrad
316 Automatic Tailgate Operation Automatische Heckklappenbetaetigung
319 Integrated Universal Remote Control Integrierte Universal-fernbedienung
320 Model Designation, Deletion Modellschriftzug Entfall
322 Comfort Access System Komfortzugang
323 Soft Close Automatic System For Doors Soft-close-automatik Fuer Tueren
358 Climate Comfort Windscreen Klimakomfort-frontscheibe
403 Glas Roof, Electric Glasdach, Elektrisch
416 Sunblinds Sonnenschutzrollos
423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours
428 Warning Triangle Warndreieck
430 Int/ext Rr Vw Mirror W Aut Anti-dazzle Innen-/aussenspiegel Aut.abblendend
431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend
442 Cupholder Getraenkehalter
455 Active Seat F Driver And Front Passenger Aktivsitz Fuer Fahrer/beifahrer
456 Comfort Seats, Electric. Adjustable Komfortsitze Elektrisch Verstellbar
460 Comfort Seats Rr Electric. Adjustable Komfortsitze Im Fond, Elektrisch
464 Skibag Skisack
466 Roof Mouldings In Body Color Dachzierleisten In Wagenfarbe
488 Lumbar Support Driver/front Passenger Lordosenstuetze Fahrer/beifahrer
494 Seat Heating F Driver/front Passenger Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer
496 Seat Heating For Rear Seats Sitzheizung Fuer Fondsitze
508 Park Distance Control (pdc) Park Distance Control (pdc)
521 Rain Sensor Regensensor
524 Adaptive Headlights Adaptives Kurvenlicht
534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik
536 Auxiliary Heating Standheizung
541 Active Cruise Control Aktive Geschwindigkeitsregelung
601 Tv Function Tv-funktion
603 Monitor In Rear Fondbildschirm
607 Teleservice Preparation Teleservice Vorbereitung
609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional
612 Bmw Assist Bmw Assist
616 Bmw Online Bmw Online
620 Voice Input System Spracheingabesystem
638 Car Telephone Professional Autotelefon Professional
672 Cd Changer Bmw For 6 Cds Cd Wechsler 6-fach
677 Hifi System Professional Hifi System Professional
696 Dvd Changer For 6 Disks Dvd-wechsler 6-fach
698 Area-code 2 Area-code 2
760 Individual High-gloss Satin Chrome Individual Hochglanz Shadow Line
761 Individual Sun Protection Glazing Individual Sonnenschutzverglasung
776 Indiv. Roof-lining Alcantara Anthracite Individual Dachh. Alcantara Anthr.
8SA Country Spec. Release Of Navigation Laenderspez. Navi.-freischaltung
8SC Country Spec. Release Of Teleservice Laenderspez. Teleservicefreisch.
8SP Cop Control Cop Steuerung
801 Germany Version Deutschland-ausfuehrung
863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa
879 German / On-board Documentation Deutsch / Bordliteratur
940 Special Request Equipment Sonderwunsch Ausstattung
Individual
Steuerung Individual
Hinweisschild BMW Individual
Z1XX Polster
Vollleder Merino oxydbraun (Nr. 8 029 970),
jedoch Instrumententafel unten, Knieschutz und Handschuhkasten in
Walknappa oxydbraun beschichtet (Nr. 8 031 777).
Naehfaden in walnuss (Nr. 8 158 289), Farb Nr. 0936 C.
Steppzwirn in walnuss (Nr. 8 158 290), Farb Nr. 0936 C.
Nahtbild der Sitze vorne und hinten wie U7.
Restliche Innenausstattung wie bei Volleder Club schwarz,
Schl.Nr. U7SW.
0940 Sonderwunschausstattung
BMW Individual 7er - Komposition 1
Lenkradkranz mit Holzringintarsie in "Nussbaum amarone".
Dekorleisten in Edelholz "Nussbaum amarone", inklusive
Dachhaltegriffe in Ausfuehrung analog Dekorleisten.
Ablegeboden hinten in Alcantara anthrazit.
Naehfaden in schwarz (Nr. 1 905 499),Farb Nr. 0020.
Steppzwirn in schwarz (Nr. 1 963 800), Farb Nr. 0020.
Ablagenetz an Getriebetunnel Beifahrerseite
BMW Individual LM Rad 152 I, 20"
vo.: 9Jx20 mit 245/40 R20 Michelin Reifen,
hi.: 10Jx20 mit 275/35 R20 Michelin Reifen,
inklusive Radkappenschluessel.
Einstiegsleisten mit BMW Individual Schriftzug beleuchtet.
BMW Individual - Rear Seat Infotainment (Schl.Nr. XAB)
Entfallteile Haupt-/Sitzkabelbaum:
- MD A/K Fondmonitor
- ZB LTG Multifunktionssitz
Entfallteile aus SA603:
- Fondmonitor 6,5" mit Haltebuegel
- Blenden fuer Halterung Fondmonitor 6,5"
- MD Verkleidung Mittelarmlehne Fondmonitor
Entfallteile aus SA456:
- ZB Rueckwand oben
- ZB Lehnenrahmen MFS M.AKS
- ZB RE Sitzmechanik
Hinzuteile:
- MD RSI
- ZB LTG Multifunktionssitz RSI Individual
- MD Verkleidung Mittelarmlehne
- ZB Lehnenrahmen Individual RSI
- ZB RE Sitzmechanik Individual RSI
- LU Montagesatz RSI
- LI/RE Monitor
- Schalter RSI ON/OFF
- Betriebsanleitung RSI.
klimson, to vypadá dobře
tak at se ozvou ti co jsme s něma byli pro sedmu do 200k ve výbavě a stavu, moc jich na klub nechodí ale někteří tu přece jen sou, co yettas?
a peter třeba napíše o sedmě svyho brachu
líbí se mi jak lidi koupí nějakou drahou sedmu bez výbavy a pak zarytě tvrdí že to nejde koupit levně aby nebyli nasraní že vyhodili peníze.
dogeatdog taky ted koupil levně vybavenou a ještě s pappelrubinem pokud vím.
jinak je jasne že pokud jsi nejel vybavenou sedmou tak je jasny že vybavu "nepotřebuješ"
tak at se ozvou ti co jsme s něma byli pro sedmu do 200k ve výbavě a stavu, moc jich na klub nechodí ale někteří tu přece jen sou, co yettas?
a peter třeba napíše o sedmě svyho brachu

líbí se mi jak lidi koupí nějakou drahou sedmu bez výbavy a pak zarytě tvrdí že to nejde koupit levně aby nebyli nasraní že vyhodili peníze.
dogeatdog taky ted koupil levně vybavenou a ještě s pappelrubinem pokud vím.
jinak je jasne že pokud jsi nejel vybavenou sedmou tak je jasny že vybavu "nepotřebuješ"
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
ondrasimus: To jsi spatne cetl, tam neni vyhrav volantu, ne vyhrev sedacek. Vyhrevy to ma vsechny nema to masaze sedacek.
VIN DM61922
klimson: najezd ? cena (pokud to neni tajne) ? Jinak pekny
Jinak na netu se to vinko da dohledat v roce 2015 i 2011
https://www.google.cz/search?q=bmw+DT17 ... 96fvSHAAoQ
VIN DM61922
klimson: najezd ? cena (pokud to neni tajne) ? Jinak pekny

Jinak na netu se to vinko da dohledat v roce 2015 i 2011
https://www.google.cz/search?q=bmw+DT17 ... 96fvSHAAoQ
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
nájezd 240k km, cena zatím 13K Euro, Jediné co nefunguje tak je CA, takže kliky asi. Zatím nebyla řešena trubka v motoru. Ale prý zatím nikde nic neteče. Prodává to jeden klubák z německa. Takže zatím nikde na netu to není. Já osobně nájezd neřeším. Protože vím že všichni to většinou stačejí aby to "hezky" vypadalo. Stav je rozhodující. Já jedinné na co čekám tak jsou peníze. Jednu dobu jsem byl rozhodnutý že bych zachránil tu v tom polsku ( meritime ) ale tam bych asi hodně zahučel, naštěstí ji prodali 

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Jo to pise ten manik uz pri nakupu, ze ten bezklic nefacha. Kupoval za 15k.Ten najezd asi sedi.
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i