Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tady zase někdo zapomněl objednat night vision. 

Fakt krásně vybavený kousek!!ettore píše:http://allegro.pl/showitem/description/6788141881.html
Nádherný, jen škoda že mimo moje provozní možnosti. Ale 6er v kabriu bych bral, jen musím postavit garáž nejdřív.
výbavy moc nepobrala, a LPG bude beztak zfušované
A co by jsi za 270 000 chtel. Individual v longu a jeste se zanovnim LPG ? Myslim, ze cena je normalni.ls píše:Co tato cena je trochu vysoká ale LPG.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
mne ta cena prijde fer. Na prvni pohled pro me hodne zajimava sedma, libi se mi ten all black interier.. jenze hned na druhy pohled chybi odfuky a masaz a vyhrev volantu tak si reknes mmmmm OK no.... a pak si vsimnes chybejicich drzaku mobilu a dal to ne treba zkoumat...ls píše:Co tato cena je trochu vysoká ale LPG.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
ale jinak je ten interier fakt hezkej, ten FL ctyrraminko volant je suprovej!
ta F01 s plnou lištou je taky krasna.
fakt ona nemá ani nápojáče.
Ta F01 je pěkná, docela uvažuju, že bych to časem pořídil místo 330i.
A ten červenej introš, co sem dával JaraX je zvláštní. Po péči by to nemuselo být až tak zlý. Ale ten volant je hnusnej. Nejen, že se mi nelíbí ta dvojbarevnost, ale i to trojramínko se mi nelíbí, v sedmě je z mýho pohledu hezčí čtyř.
A ten červenej introš, co sem dával JaraX je zvláštní. Po péči by to nemuselo být až tak zlý. Ale ten volant je hnusnej. Nejen, že se mi nelíbí ta dvojbarevnost, ale i to trojramínko se mi nelíbí, v sedmě je z mýho pohledu hezčí čtyř.
Járo všiml sis toho osvětlení (alespoň to tak vypadá) co má ta polská 760Li nahoře vedle zadních pasů? To vypadá moc dobře a moc by se mi líbilo to mít 

myslíš nasvit C-sloupků - toto?
www.jarax.net/e65sl.jpg
to mám taky a hodně aut to má, ale nevím na základě čeho, že by jen long?
www.jarax.net/e65sl.jpg
to mám taky a hodně aut to má, ale nevím na základě čeho, že by jen long?
Jj je to osvetleni. Osvetluje to C sloupky.
MAAAAME
Edit: Jarax me predbehl
MAAAAME

Edit: Jarax me predbehl
jo to je přesně ono, zatím jsem to nikde po burzách nenašel, dá se to potom normálně zapojit?
Já to mám?.
Long v Individualu to musí mít na sto procent 

-
- Kontaktovat uživatele:
To osvětlení C sloupků mám taky
)

To je určitě fajn, že to vsichni máte, ale mne by spíše zajimalo jestli mám zásuvku, abych je mohl případně zapojit, kdyz si je pořídím 

u nafty těžko 
v týdnu ti mužu zjistit kde to je zapojeny, kucham tu 750, dokonce ti mužu prodat ty plasty se světylkem.

v týdnu ti mužu zjistit kde to je zapojeny, kucham tu 750, dokonce ti mužu prodat ty plasty se světylkem.
ne, musis si to natahnout z podsviceni... je to jen tupa diodka v kousku plastu (kdo nemá má zaslepku a muže si koupit záslepku s dírou..) maj to hlavně longy (a v lepší výbavě..) a nebo 760ky a to i krátké.
nejvíc mě na tom totálně vysírá že ta dioda je žlutá... proč sakra sytě žlutá dioda když kompletní ambient v tom autě je oranžovej... fakt nějakej íkváč tohle vymyslel... takže celý auto má příjemnej oranžovej nádech jen na ty sloupky jak nějakej halogen z dementního úhlu svítí žlutej pruh do půl střechy... jak kdyby tam někdo vysral něco z benzínky
nejvíc mě na tom totálně vysírá že ta dioda je žlutá... proč sakra sytě žlutá dioda když kompletní ambient v tom autě je oranžovej... fakt nějakej íkváč tohle vymyslel... takže celý auto má příjemnej oranžovej nádech jen na ty sloupky jak nějakej halogen z dementního úhlu svítí žlutej pruh do půl střechy... jak kdyby tam někdo vysral něco z benzínky