Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
čelní sklo - autorizák nebo ne?
Re: čelní sklo - autorizák nebo ne?
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 13:25, celkem upraveno 1 x.
Motor asi ne, nato su ludia typu Meda, Snajk a Jarax
ale zase mame X6 a tam menili motor a ten bol Uplne komplet od oleja, hore dole uplne vsade, tyžden sa to vypalovalo a umyval som ho vapkou každy den.
ale zase mame X6 a tam menili motor a ten bol Uplne komplet od oleja, hore dole uplne vsade, tyžden sa to vypalovalo a umyval som ho vapkou každy den.
e46 M3 CSL “Mrcha”
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
Pratele, a myslite ze je vhodne nechat to v zornem poli opravovat? Kdyz se to oficialne nesmi? Prej to pujde videt a kdyz zasviti svetlo tak to muze nejak spatne odrazet ci co, proto to nechtel udelat, Ptal jsem se jeste jinde a tam to klidne udela ale rikal ze za vysledek neruci... je to dost mala dubka.. tak nevim zda kuli tomu menit cele okno..... jeste navic kdyz me ti chytri opet svadi do autorizaku 
Tak vidim realne jen 3 moznosti, nechat to jak je, nechat to zapravit s nejistym vysledkem nebo jet do autorizaku... ani jedna z moznosti mi neprijde super:) tak to fakt nevim co budu delat. No asi to necham zapravit a uvidim.

Tak vidim realne jen 3 moznosti, nechat to jak je, nechat to zapravit s nejistym vysledkem nebo jet do autorizaku... ani jedna z moznosti mi neprijde super:) tak to fakt nevim co budu delat. No asi to necham zapravit a uvidim.
Co k tomu říct...strašný jednání...spoléhaj na to, že se soudit nikdo nebude...JaraX píše:hele, jeden můj zákazník měl pojištěné sklo, prasklo mu, přijel likvidátor a řekl že to není na výměnu, ale zacelení, poslali externí firmu, ta sklo zacelila, za další rok rozbil sklo v jiném místě, pořád stejná pojištovna, pojistka. no a přijel likvidátor a řekl "to sklo už bylo zacelováno, tak nemáte nárok na výměnu" tak jsme se hádali dost dlouho s pojištovnou že nejdřív to nechali zacelit a pak to nechcou vyměnit. no a nedopadl to, leda soud a do toho se nikomu nechtělo.Gerchan píše:Zacelování skla: Jaraxi při jaké prohlídce pojišťovna odmítne zaplatit nové sklo?
Já jsem si nechal dvě prasklinky zalepit (protože jsem neměl sklo pojištěné) a teď jsem si pojistil skla a jediné co jsem dodával byla fotka předního skla - a na tom ty prasklinky nejsou vidět ani náhodou...
Až mi to okno praskne a udělá se pořádný pavouk, tak jako někdo přijede a bude kontrolovat sklo detailně a když najde zalepovaná místa, tak mi odmítnou dát nové sklo...?
Mě právě v tom servise na skla poradili si to nechat zalepit, pojistit a pak že mi sklo vymění na pojišťovnu - až to bude třeba. O žádné hrozbě zamítnutí plnění od pojišťovny ani slovo... ? Doufám, že jsem zase nenaletěl...
A vyplývá mi z toho ponaučení, že až mě praskne sklo, tak to bude pavouk přes půl okna, aby žádnej skrblík z pojišťovny nemohl říct, že to je jen na zacelení !

Jofrey: měl jsem prasklinu tak 2cm v zorném poli přímo před sebou. Zacelili to a není to téměř vidět. Musím to hledat, kde to je. Při jízdě to vůbec neregistruju, že tam něco je...nic se tam neodráží...
PoPP: Tak si pohlídej aby ti to skutečně vyměnili ...takové jsme už viděli ... co vše se na faktuře měnilo ale skutečně byla pravda tak z poloviny a zůstaly staré díly. :-/
Jinak dojedu do servisu dobrý den chci na pojištovnu např. "AXA" vyměnit sklo. Oni řeknou jasně není problém a druhý den je sklo nové SECURIT co bylo originální.
Tak by to mělo fungovat.
PS: Jinak pojistit se dnes dá cokoliv i rozbité sklo pokud je to známej pojišťovák.... byl jsem přímo u toho a sám mi řekl že takových aut se pojištuje spousty pokud vyloženě nechybí sklo nebo není sklo rozbité od padajícího kamení na srač.. apod.
Jinak dojedu do servisu dobrý den chci na pojištovnu např. "AXA" vyměnit sklo. Oni řeknou jasně není problém a druhý den je sklo nové SECURIT co bylo originální.
Tak by to mělo fungovat.
PS: Jinak pojistit se dnes dá cokoliv i rozbité sklo pokud je to známej pojišťovák.... byl jsem přímo u toho a sám mi řekl že takových aut se pojištuje spousty pokud vyloženě nechybí sklo nebo není sklo rozbité od padajícího kamení na srač.. apod.
- Itchythefirst
Ano, tak by to fungovat melo, ale realita je jinaFilozof píše:Jinak dojedu do servisu dobrý den chci na pojištovnu např. "AXA" vyměnit sklo. Oni řeknou jasně není problém a druhý den je sklo nové SECURIT co bylo originální.
Tak by to mělo fungovat.

Vynatek z obchodnich podminek AXA Auto GO:

Takze ano, sklo ti zaplati, ale zadnej senzor, kterej se treba pri vymene skla musi menit taky

mám sklo s výhřevem i se senzorem i s pruhem vše přes AXA. cca rok zpátky.
Pokud to tedy neměnili ted někdy u mě to prošlo v pohodě.
Pokud to tedy neměnili ted někdy u mě to prošlo v pohodě.
BMW dělá sklo s výhřevem?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
no a ne? třeba na E65
vyhřívání je pouze 10cm široké a podélně přes celé sklo na spodní části, kolem stěračů proužky.
ale je tam vyhřívání, nahřeje to stěrače a ty stáhnou námrazu, lepší než králičí pletivo
Já si na to nemohl o Mondea dlouho zvyknout, dnes to mám u Transita i kindérek u Fíkuse a je to super
mě to teda na transitu dost vadí, hlavně když svítí slunko proti sklu
Já mám na Transitu už třetí okno. U origa to nevadilo, pak tam dali nějakou jebku, co ani pravidelně netopila, a ty dráty rušili, teď tam mám od loňska tuším AGC, a je to O. K.
Tak zrovna dnes jsem uzavrel nove povinne u Axa s pripojistenim skla do 10000Kc. Pokud tedy nemeni senzor mlzeni, mam hledat jinou pojistovnu a navysit na 20000Kc?
Připo k POV okna na 20 tis. je tak 4 - 5 tis. ročně...
Nebylo to pred 10 lety? Ted mam na 10tis a rocne to vychazi na 5299 Kc.
to je nesmysl platit tak drahou pojistku, my to řešíme z havka
-
- Člen Klubu
Hm tak jistě kdo má havarijko na co by si duplikoval pojištění skel. Problem, že havarijko je tak od 10-15tis nahoru 

no ale ušetří ti spoustu peněz.