Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Renovace plastů interieru.
Re: Renovace plastů interieru.
Jestli myslíš na tu, co mám já, tak tam je zachovalá jen řidičova lišta, protože se snažím na ní neslapat, ale zadní spolujezdcova je už domrdana. Nevydrží to víc, jak 8 roku. Samotná prahová stojí 2000 Kč, ale ty větší, jako je u diag. zasuvky, tak se pohybují kolem 5000 Kč. Jenom blbá krytka na diag 1000 Kč
. Nastříkat to do barvy je nejjednodušší řešení, ale problém bude trefit některé odstíny.

- Don
j tak jsem ty predni prahove kupoval nove
Proč by to měl být problém? Rozhodně to půjde trefit tak, abys byl spokojenej. A taky ber v potaz to, že ani teď to nemá stejnej odstín, jako když je to nový.Jaris330D píše:Jestli myslíš na tu, co mám já, tak tam je zachovalá jen řidičova lišta, protože se snažím na ní neslapat, ale zadní spolujezdcova je už domrdana. Nevydrží to víc, jak 8 roku. Samotná prahová stojí 2000 Kč, ale ty větší, jako je u diag. zasuvky, tak se pohybují kolem 5000 Kč. Jenom blbá krytka na diag 1000 Kč. Nastříkat to do barvy je nejjednodušší řešení, ale problém bude trefit některé odstíny.
https://plasti-shop.cz/barvy-plasti-dip ... uv-1l.html
počkat, vy chcete ty prahový lišty opravovat plastidipem? Jako nevim, ale to nebude mít moc dlouhou trvanlivost, ne? Jednou o to zavadíš nohou v lakýrkách a půjde to hned do hoven a začne se to loupat.
Stejně to nejdřív vyzkouším na nějkém vzorku, než bych to tímhle stříknul.