Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Proč je tu tak mrtvo?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Proč je tu tak mrtvo?

#21 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

soukupadam píše:jestli je lepší investovat do bitcoin nebo do ovcí. :D

:D :D :fuck: :thumbsup:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
kabyr01

#22 Příspěvek od kabyr01 »

Tak při dnešním kurzu už tu odpověď docela známe :D
Jaris330D

#23 Příspěvek od Jaris330D »

Přesně! Teď si říkám, že já idiot nekoupil aspoň ten jeden bitcoin. Před cca 10 lety jsem udělal chybu. Nedávno jsem na Facebooku komentoval nějaký příspěvek, už ani nevím o čem to bylo. Nemůžu si za boha vzpomenout, a když jsem projížděl ty slinty v komentářích, tak jsem narazil na filozofa :lol: a vzpomněl jsem si na bmwklub.
Pilifo

#24 Příspěvek od Pilifo »

No kto pochopil, v akých cykloch Bitcoin pracuje, tak vie, že ideálna doba na nákup bola pred 10 rokmi, ale kľudne aj pred rokom, kedy každý vyhlasoval, že Bitcoin je mŕtvy, keďže odvtedy je skoro na 4-násobku ceny. Zároveň ale stále je tu potenciál minimálne na 2x z dnešnej ceny, keďže ešte sme stále pred halvingom, po ktorom bude odpalovať Bitcoinu dekle s cenou...

Môj najväčší momentálny problém je, že si chcem kúpiť M340i, ale nechcem predávať Bitcoin ani akcie, pretože tie budú na hodnote len stúpať, ale M340i bude na hodnote len klesať :lol:
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#25 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

No je pravda zhodnocení Bit(ch)coinu za poslední rock přes 150-200% je/byla echt příležitost. O tajnym favoritovi Solana ani nemluvě. 8-)

BMW taky porostou na hodnotě pokud s ním neprovedeš halving o strom. Lepší investice spíš do M2,M3,M4 atd., ale M340i bude taky cool akorát až tak zas za 20let no.. ;) (pokud budou beztak elektrikáři - retro sběratelé bažit po úžasech dobové spalovací techniky).
Jaris330D

#26 Příspěvek od Jaris330D »

Pilifo píše:No kto pochopil, v akých cykloch Bitcoin pracuje, tak vie, že ideálna doba na nákup bola pred 10 rokmi, ale kľudne aj pred rokom, kedy každý vyhlasoval, že Bitcoin je mŕtvy, keďže odvtedy je skoro na 4-násobku ceny. :lol:
Takhle jsem to nemyslel. Chtěl jsem říct že na momentální nákup Bitcoinu už nemám love. Je na mé finanční možnosti moc vysoko. Vkládám do akcií, fondu a ty teď konečně něco kouzlý.
kabyr01

#27 Příspěvek od kabyr01 »

Pilifo píše:No kto pochopil, v akých cykloch Bitcoin pracuje, tak vie, že ideálna doba na nákup bola pred 10 rokmi, ale kľudne aj pred rokom, kedy každý vyhlasoval, že Bitcoin je mŕtvy, keďže odvtedy je skoro na 4-násobku ceny. Zároveň ale stále je tu potenciál minimálne na 2x z dnešnej ceny, keďže ešte sme stále pred halvingom, po ktorom bude odpalovať Bitcoinu dekle s cenou...

Môj najväčší momentálny problém je, že si chcem kúpiť M340i, ale nechcem predávať Bitcoin ani akcie, pretože tie budú na hodnote len stúpať, ale M340i bude na hodnote len klesať :lol:

Jj, musíš se rozhodnout, jestli budeš finančně zodpovědný, nebo uděláš nějakou kravinu :D
Odpovědět