DAVe píše:uda píše:ted jsem si ho delal .estli nekdo chcete muzu pomoct
sem s tim
Změň si v tom linku číslo 150 na 450 a číslo 33 na 99. A bude to

GeorgosAc píše:tak Jandy , zkousel jsem si dat tvuj podpis do profilu a uz vim kde je zakopana mys.. kdyz si das profil tak tam to nekopiruj ten odkaz ,a le prejdi v tom menu na upravu profilu a tam to nakoiruj.. v tom to uz funguje.. taky me to sralo , ale todle sem nasel a funguje to....
krtek píše:Zdravim, můžete mi někdo poradit jak nahrát fotku tady do leva pod přezdívku?! V podpisu ji mám, ale tam ji nechci, chci ji mít pod přezdívkou a zkoušel jsem vše a prostě nejde...Díky..
krtek píše:Jojo díky, a můžeš mi prosím napsat stručně jak toho docílit, aby se mi to povedlo ? (myslím, když tam budu chtít dát jiné foto, toto bylo spíše na zkoušku) a teda foto v podpisu je rozměrově špatné? Díky
krtek píše:Pravidla jsem četl všechna a podrobně!!!Upravoval jsem do noci fotky...všechny měly velké velikosti, pak jsem je uploadoval na imegashack.us a dále jsem to zkoušel na imagehost.org a když už se mi to jakž-takž povede, tak se dozvim že je to špatně, tak opravdu nevim...nechápu proč je to tak složité