Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

JAK NAHRÁT OBRÁZEK DO MÍSTA PODPISU?

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
globusman
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od globusman »

DAVe píše:
uda píše:ted jsem si ho delal .estli nekdo chcete muzu pomoct

sem s tim :P

Změň si v tom linku číslo 150 na 450 a číslo 33 na 99. A bude to :-)
DAVe_1

#22 Příspěvek od DAVe_1 »

globusman píše:
DAVe píše:
uda píše:ted jsem si ho delal .estli nekdo chcete muzu pomoct

sem s tim :P

Změň si v tom linku číslo 150 na 450 a číslo 33 na 99. A bude to :-)

jj ja zkousel 300 a 66 a sice se to zvetsilo ale jakoby zoomem takze kostky jak prase :lol:

Ale uz me to fici thx Uda
Killca

#23 Příspěvek od Killca »

kdyby jste nahodou nekoukali do druhyho topicu o podpisech
GeorgosAc píše:tak Jandy , zkousel jsem si dat tvuj podpis do profilu a uz vim kde je zakopana mys.. kdyz si das profil tak tam to nekopiruj ten odkaz ,a le prejdi v tom menu na upravu profilu a tam to nakoiruj.. v tom to uz funguje.. taky me to sralo , ale todle sem nasel a funguje to....

vidis to, ja se ted kouk do profilu po letech a ono je to tam uplne jiny, takze to asi bude tim a krom toho v podpisu v tom kodu IMG jsou nejaky cisla, zkuste si nekdo dat tyhle moje cisla k tomu img a obrazku jako ja

[code:1][img:ed7c666757]http://img501.imageshack.us/img501/8246/podpissi1.jpg[/img:ed7c666757][/code:1]

pripadne to cislo zmente uplne na nejaky ciselny nesmysl, asi to bude oznaceni jedinecneho id nebo j nevim :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
krtek

#24 Příspěvek od krtek »

Zdravim, můžete mi někdo poradit jak nahrát fotku tady do leva pod přezdívku?! V podpisu ji mám, ale tam ji nechci, chci ji mít pod přezdívkou a zkoušel jsem vše a prostě nejde... :roll: Díky..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

krtek píše:Zdravim, můžete mi někdo poradit jak nahrát fotku tady do leva pod přezdívku?! V podpisu ji mám, ale tam ji nechci, chci ji mít pod přezdívkou a zkoušel jsem vše a prostě nejde... :roll: Díky..

mas blbej rozmer. i v podpisu.
A NEZ BUDES KROUTIT OCIMA tak si precti jake velikosti maji mit obrazky jak v avataru tak tady v podpisu.
tady mas do avataru , jsem ti to upravilObrázek
krtek

#26 Příspěvek od krtek »

Jojo díky :) , a můžeš mi prosím napsat stručně jak toho docílit, aby se mi to povedlo ? (myslím, když tam budu chtít dát jiné foto, toto bylo spíše na zkoušku) a teda foto v podpisu je rozměrově špatné? Díky :Poklona:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od globusman »

krtek píše:Jojo díky :) , a můžeš mi prosím napsat stručně jak toho docílit, aby se mi to povedlo ? (myslím, když tam budu chtít dát jiné foto, toto bylo spíše na zkoušku) a teda foto v podpisu je rozměrově špatné? Díky :Poklona:

První, cos měl udělat, než jsi začal psát první příspěvek, mělo být přečtení pravidel fora. Nechápu, co je na tom tak složitýho.

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 996#314996
krtek

#28 Příspěvek od krtek »

Pravidla jsem četl všechna a podrobně!!!Upravoval jsem do noci fotky...všechny měly velké velikosti, pak jsem je uploadoval na imegashack.us a dále jsem to zkoušel na imagehost.org a když už se mi to jakž-takž povede, tak se dozvim že je to špatně, tak opravdu nevim...nechápu proč je to tak složité :roll:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od globusman »

krtek píše:Pravidla jsem četl všechna a podrobně!!!Upravoval jsem do noci fotky...všechny měly velké velikosti, pak jsem je uploadoval na imegashack.us a dále jsem to zkoušel na imagehost.org a když už se mi to jakž-takž povede, tak se dozvim že je to špatně, tak opravdu nevim...nechápu proč je to tak složité :roll:

Kdybys pravidla četl, věděl bys, že podpis může mít maximálně 600x100 a ne cosix128 jak jsi měl. Navíc máš v pravidlech podpisu hned v prvním příspěvku odkaz na místo, kde se nahrává jak podpis, tak avatar. Takže šetři s vykřičníkama a lépe čti.
krtek

#30 Příspěvek od krtek »

Ok omlouvám se že nemám znalosti nějakého počítačového administrátora!
globusman
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od globusman »

krtek píše:Ok omlouvám se že nemám znalosti nějakého počítačového administrátora!

Jaký znalosti? Přečíst si pár řádků zvládne i moje sedmiletá dcera. A pětiletej syn už taky začíná pomalu číst a do roka si to taky zvládne přečíst. Já nemám znalosti ani uživatele, natožpak administrátora.
KamilAC

#32 Příspěvek od KamilAC »

Dík už mi to chodí. Nebylo to až tak těžký nakonec... :cool2:
Odpovědět