Hold českej člověk je závistivej tvor a je to škoda že mezi náma co ktěm autům máme vztah běhaj takoví zmrdi,tak se zatim mějte

zoro píše:Zdravím,tak to auto sem měl skoro 4 měsíce,a nemohl sem udělat přepis protože ten kretén co mi to prodal dělal caviky ze zaslánim velkýho techničáku.
Ono to bylo tak že když sem auto kupoval tak sem měl velkej techničák normálně v ruce,kontroloval sem si podle něj veškerý čísla a vše sedělo,no ale ten původní majitel mi řekl at mu tam ten techničák nechám,a on že ho odhlásí a pak že mi ho pošle,udělal sem to a to byla asi ta největší chyba!
Od tý doby sem ten techničák neviděl,furd se vimlouvá že se stratil někde na poště při odesílání,já mám na něj podezření ale nemám mu to jak dokázat.
Jo a klíč ktomu byl taky jeden,aspon podle něho.
Co myslíte vipadá to jako poděl co?
Díky za podporu
Ps:Auto sem kupoval v Zadní Třebani okres Berou K potoku 159
zoro píše:Zdravím,tak to vipadá že už svojeho mazla asi neuvidím,od policijtů mi přišlo že ukončujou pátrání,a já si taky myslím že skoro po 2 měsících už těžko bude tady a v celku,bylo by krásný ho najít ale asi mám smůlu,visněný auto a takhle to dopadlo.
Hold českej člověk je závistivej tvor a je to škoda že mezi náma co ktěm autům máme vztah běhaj takoví zmrdi,tak se zatim mějte
patriot1 píše:zoro píše:Zdravím,tak to vipadá že už svojeho mazla asi neuvidím,od policijtů mi přišlo že ukončujou pátrání,a já si taky myslím že skoro po 2 měsících už těžko bude tady a v celku,bylo by krásný ho najít ale asi mám smůlu,visněný auto a takhle to dopadlo.
Jen ti vyjasním celou věc ...![]()
P ČR v zákonné lhůtě odložila věc dle § 159a 4tr. řádu a proto ti přišlo to Usnesení -pachatel nenámý.....V žádném případě to NEZNAMENÁ, že je to BMW dovolaný z pátrání, že se nehledá .. atd. V pátrání je do té doby, dokud se nenajde. Tak vydrž, šance je ...
![]()
Jinak i na toho zmrda taky dojde, to se neboj ...![]()
OT - já jsem v pátek dostal na stůl dcizené BMW 630Ci kabrio za 2,5 mega a v pondělí mi volal majitel, že se v sobotu našlo v Mladé Boleslavi...![]()
Tak té P ČR trochu věř, všichni nejsou takový jako ukazujou ty špinavci z TV ZNOVA ...![]()
pohy píše:vsichni policajti nejsou špatní to sice jo, ale spíš se ptejme, kolik těch dobrých policajtů je? U nás před prací každej den pravidelně jsou zašitá za benzínkou dvě policejní auta měšťáků a všichni tam chrápou, hezky bokem od veřejnosti i od silnice. Stejně jako vlastní zkušenost kdy mě chtěl policajt u Máchova jezera obvinit z urážky veřejného činitele, že prej na ně ukazuju fakáče, opravdu mi to nějak nedocvakávalo jak by to bylo reálně možné s plnýma rukama 2litrovek pití, hádali se se mnou pul hodiny, div mi nerozbily hubu, ale pak to zdali díky skutečnosti že sem měl okolo sebe asi 10 svědků co dotvrdily že se na mě chtěli dva mladí (inkoust na vízu ze školy ani eště nezaschl) městský strázníci obohatit o 1000,- . Takže asi takovédle mínění o policejních složkách v ČR. Jo věřim že státní policie je o něčem jiným ale měšťáci jsou z 90% fakt na nic a těch zbylejch 10% ty obdivuju jak můžou v takovém prostředí vykonávat službu veřejnosti
patriot1 píše:
Podívej, je třeba rozlišovat městské strážníky a P ČR ... V tom je obrovský rozdíl.... Jako máš šmejdy barmany, tesaře, popeláře, tak jsou špatní i poldové či městs. strážnící. Jen ta policie je více na očích, proto se to více rozmazává, to je celé .. Dělám tu práci už hodně dlouho a vím co mluvím. Pochopil jsem, že populace v ČR je rozdělena na 3 typy lidí ...
..