Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ukradeno e30 kabrio

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
zoro

#21 Příspěvek od zoro »

Zdravím,tak to vipadá že už svojeho mazla asi neuvidím,od policijtů mi přišlo že ukončujou pátrání,a já si taky myslím že skoro po 2 měsících už těžko bude tady a v celku,bylo by krásný ho najít ale asi mám smůlu,visněný auto a takhle to dopadlo.
Hold českej člověk je závistivej tvor a je to škoda že mezi náma co ktěm autům máme vztah běhaj takoví zmrdi,tak se zatim mějte :evil:
Přílohy
30709099d071214-161842703B.jpg
30709099d071214-161842703B.jpg (21.14 KiB) Zobrazeno 2143 x
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Podívej chlape naštěstí naděje umírá poslední. Třeba se stane zázrak. Ale soucítím s tebou :roll:
miloshm
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od miloshm »

Taky s Tebou soucítím, mě auto ukradli minulej tejden, ale na rozdíl od toho Tvýho to moje bylo na pohled dost ošuntělý.
Dozvěděl jsem se, že se dnes stává, že když někteří "opraváři" opravují auto a potřebují např. kapotu, tak pro ten účel ukradnou (nechají ukradnout) celý auto...
100RM

#24 Příspěvek od 100RM »

Kurva buzeranti posrani... kazdopadne toto by som si vsimol aj keby som nechcel, takze budem cumet kolem.
7er. True definition of luxury. Yours.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od pohy »

je to fakt k zblití co se v tejdle zemi děje, sekal bych jim ruce jako ve středověku
plysakmartin

#26 Příspěvek od plysakmartin »

Já se obávám, že takový krásný kousek tady už nepotkáme. To by musel být hodně velkej magor, kdyby se tady s tim někde ukázal. Přece jenom naše republika nepatří zrovna k těm největším. Ale jak se říká, naděje umírá poslední a přeji ti hodně štěstí a držím palce !
plysakmartin

#27 Příspěvek od plysakmartin »

Ještě mě tak napadlo vzhledem k tomu, že tam máš ještě usteckou spz. Jak dlouho ji majitelem toho auta a dal ti předchozí majitel všechny klíče ? :?:
zoro

#28 Příspěvek od zoro »

Zdravím,tak to auto sem měl skoro 4 měsíce,a nemohl sem udělat přepis protože ten kretén co mi to prodal dělal caviky ze zaslánim velkýho techničáku.
Ono to bylo tak že když sem auto kupoval tak sem měl velkej techničák normálně v ruce,kontroloval sem si podle něj veškerý čísla a vše sedělo,no ale ten původní majitel mi řekl at mu tam ten techničák nechám,a on že ho odhlásí a pak že mi ho pošle,udělal sem to a to byla asi ta největší chyba!
Od tý doby sem ten techničák neviděl,furd se vimlouvá že se stratil někde na poště při odesílání,já mám na něj podezření ale nemám mu to jak dokázat.
Jo a klíč ktomu byl taky jeden,aspon podle něho.
Co myslíte vipadá to jako poděl co?
Díky za podporu
Ps:Auto sem kupoval v Zadní Třebani okres Berou K potoku 159 :twisted:
Přílohy
30709099d071214-162123453B.jpg
30709099d071214-162123453B.jpg (22.74 KiB) Zobrazeno 2036 x
pohy
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od pohy »

zoro píše:Zdravím,tak to auto sem měl skoro 4 měsíce,a nemohl sem udělat přepis protože ten kretén co mi to prodal dělal caviky ze zaslánim velkýho techničáku.
Ono to bylo tak že když sem auto kupoval tak sem měl velkej techničák normálně v ruce,kontroloval sem si podle něj veškerý čísla a vše sedělo,no ale ten původní majitel mi řekl at mu tam ten techničák nechám,a on že ho odhlásí a pak že mi ho pošle,udělal sem to a to byla asi ta největší chyba!
Od tý doby sem ten techničák neviděl,furd se vimlouvá že se stratil někde na poště při odesílání,já mám na něj podezření ale nemám mu to jak dokázat.
Jo a klíč ktomu byl taky jeden,aspon podle něho.
Co myslíte vipadá to jako poděl co?
Díky za podporu
Ps:Auto sem kupoval v Zadní Třebani okres Berou K potoku 159 :twisted:

klíče se dávají vždy dva a ke klíčku do zapalování mám plastovej duplikát přímo od BMW, takže ti měl dát rovnou náhradní, a esi si mu nechal velkej techničák tak to může bejt on a lehce to auto prodá znovu jelikož před úřadama je pořád jeho, kdybych bydlel tam co on, tak bych se schválně po tom auté podíval.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od patriot »

zoro píše:Zdravím,tak to vipadá že už svojeho mazla asi neuvidím,od policijtů mi přišlo že ukončujou pátrání,a já si taky myslím že skoro po 2 měsících už těžko bude tady a v celku,bylo by krásný ho najít ale asi mám smůlu,visněný auto a takhle to dopadlo.
Hold českej člověk je závistivej tvor a je to škoda že mezi náma co ktěm autům máme vztah běhaj takoví zmrdi,tak se zatim mějte :evil:

Jen ti vyjasním celou věc ... :wink:

P ČR v zákonné lhůtě odložila věc dle § 159a 4tr. řádu a proto ti přišlo to Usnesení -pachatel nenámý..... :wink: V žádném případě to NEZNAMENÁ, že je to BMW dovolaný z pátrání, že se nehledá .. atd. V pátrání je do té doby, dokud se nenajde. Tak vydrž, šance je ... :wink:

Jinak i na toho zmrda taky dojde, to se neboj ...:?
OT - já jsem v pátek dostal na stůl dcizené BMW 630Ci kabrio za 2,5 mega a v pondělí mi volal majitel, že se v sobotu našlo v Mladé Boleslavi... :wink:

Tak té P ČR trochu věř, všichni nejsou takový jako ukazujou ty špinavci z TV ZNOVA ... :? :?
pohy
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od pohy »

patriot1 píše:
zoro píše:Zdravím,tak to vipadá že už svojeho mazla asi neuvidím,od policijtů mi přišlo že ukončujou pátrání,a já si taky myslím že skoro po 2 měsících už těžko bude tady a v celku,bylo by krásný ho najít ale asi mám smůlu,visněný auto a takhle to dopadlo.

Jen ti vyjasním celou věc ... :wink:

P ČR v zákonné lhůtě odložila věc dle § 159a 4tr. řádu a proto ti přišlo to Usnesení -pachatel nenámý..... :wink: V žádném případě to NEZNAMENÁ, že je to BMW dovolaný z pátrání, že se nehledá .. atd. V pátrání je do té doby, dokud se nenajde. Tak vydrž, šance je ... :wink:

Jinak i na toho zmrda taky dojde, to se neboj ...:?
OT - já jsem v pátek dostal na stůl dcizené BMW 630Ci kabrio za 2,5 mega a v pondělí mi volal majitel, že se v sobotu našlo v Mladé Boleslavi... :wink:

Tak té P ČR trochu věř, všichni nejsou takový jako ukazujou ty špinavci z TV ZNOVA ... :? :?

Ty jsi policajt?
pohy
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od pohy »

vsichni policajti nejsou špatní to sice jo, ale spíš se ptejme, kolik těch dobrých policajtů je? U nás před prací každej den pravidelně jsou zašitá za benzínkou dvě policejní auta měšťáků a všichni tam chrápou, hezky bokem od veřejnosti i od silnice. Stejně jako vlastní zkušenost kdy mě chtěl policajt u Máchova jezera obvinit z urážky veřejného činitele, že prej na ně ukazuju fakáče, opravdu mi to nějak nedocvakávalo jak by to bylo reálně možné s plnýma rukama 2litrovek pití, hádali se se mnou pul hodiny, div mi nerozbily hubu, ale pak to zdali díky skutečnosti že sem měl okolo sebe asi 10 svědků co dotvrdily že se na mě chtěli dva mladí (inkoust na vízu ze školy ani eště nezaschl) městský strázníci obohatit o 1000,- . Takže asi takovédle mínění o policejních složkách v ČR. Jo věřim že státní policie je o něčem jiným ale měšťáci jsou z 90% fakt na nic a těch zbylejch 10% ty obdivuju jak můžou v takovém prostředí vykonávat službu veřejnosti
patriot
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od patriot »

pohy píše:vsichni policajti nejsou špatní to sice jo, ale spíš se ptejme, kolik těch dobrých policajtů je? U nás před prací každej den pravidelně jsou zašitá za benzínkou dvě policejní auta měšťáků a všichni tam chrápou, hezky bokem od veřejnosti i od silnice. Stejně jako vlastní zkušenost kdy mě chtěl policajt u Máchova jezera obvinit z urážky veřejného činitele, že prej na ně ukazuju fakáče, opravdu mi to nějak nedocvakávalo jak by to bylo reálně možné s plnýma rukama 2litrovek pití, hádali se se mnou pul hodiny, div mi nerozbily hubu, ale pak to zdali díky skutečnosti že sem měl okolo sebe asi 10 svědků co dotvrdily že se na mě chtěli dva mladí (inkoust na vízu ze školy ani eště nezaschl) městský strázníci obohatit o 1000,- . Takže asi takovédle mínění o policejních složkách v ČR. Jo věřim že státní policie je o něčem jiným ale měšťáci jsou z 90% fakt na nic a těch zbylejch 10% ty obdivuju jak můžou v takovém prostředí vykonávat službu veřejnosti

Podívej, je třeba rozlišovat městské strážníky a P ČR ... V tom je obrovský rozdíl.... Jako máš šmejdy barmany, tesaře, popeláře, tak jsou špatní i poldové či městs. strážnící. Jen ta policie je více na očích, proto se to více rozmazává, to je celé .. Dělám tu práci už hodně dlouho a vím co mluvím. Pochopil jsem, že populace v ČR je rozdělena na 3 typy lidí ...

1.) Lidé, co P ČR chválí ( to jsou lidi, kterým PČR pomohla). Našla jim auto, pohřešované dítě, člena rodiny, zachr. život, zdraví, majetek .. je toho víc.. atd. Prostě jim pomohla... Těchto lidí je asi nejvíc, řekl bych.

2.) Lidé, kterým P ČR "nepomohla" ... Všimnětě si těch uvozovek. To jsou lidé,kteří neustále platí pokuty za rychlost, tech. stav, za alkohol, stopky,plnou čáru, jízdu na červenou ... bla, bla, bla... Dále sem spadají pochopitelně recidivisté, vrazi, zloději ... atd. Tyto lidé pochopitelně nikdy P ČR chválit nebudou ... :?

3.) Lidé, kteří s P ČR ještě nepřisli ke styku, resp. jí nikdy nepotřebovali .. (sem patřím i já, nikdy jsem P ČR nepotřeboval, nikdy mi ani neublížila), i když tam roky poracuji... 8)

Je na každém, kam se zařadí .... :wink: :wink:

for all -prosím o prominutí za OT, nechal jsem se unést a odbočil .... :roll: :oops: Potom "kábru" budem u nás všichni koukat, kolegům to "nařídim" .. :wink:
miloshm
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od miloshm »

Patriot1: Mohl bys taky kolegům "nařídit" aby se koukli po mojí e34? :wink:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od pohy »

patriot1 píše:
Podívej, je třeba rozlišovat městské strážníky a P ČR ... V tom je obrovský rozdíl.... Jako máš šmejdy barmany, tesaře, popeláře, tak jsou špatní i poldové či městs. strážnící. Jen ta policie je více na očích, proto se to více rozmazává, to je celé .. Dělám tu práci už hodně dlouho a vím co mluvím. Pochopil jsem, že populace v ČR je rozdělena na 3 typy lidí ...
.. :wink:

ja policii rozlišil esi sis nevšiml, o P ČR mam dobré mínění, eště aby ne když v plzni dělá strejda státního policajta. Jen sem řekl svůj názor a zkušenosti s měšťáky, nechtěl jsem se tě nějak dotknout, já policajty, kteří i přez překážky které jim lidé i naše ctěná vláda připravuje , dělají svoji práci, chválím, taky sem původně chtěl jít k policii ale nějako mi to přítelkyně zatrhla :D halt sem asi podpantoflak, prej nechce pokazde kdyz pujdu na sluzbu mit strach aby me nejakej opilec nekuchnul zezadu kudlou nebo neco podobneho
patriot
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od patriot »

miloshm píše:Patriot1: Mohl bys taky kolegům "nařídit" aby se koukli po mojí e34? :wink:

Podívej, pokud si to oznámil na P CŘ, je to automaticky vloženo do systému PATRMV, tak bud bez obav ... 8)

Nicméně, máš stejně jako já e34, to je moje slabina, budem koukat .. :oops: :oops: :wink:
Caris

#37 Příspěvek od Caris »

Mozna by chtelo si udelat vylet do bydliste k predchazejicimu majiteli jestli se tam nekde to auto neschovava.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od patriot »

Caris píše:Mozna by chtelo si udelat vylet do bydliste k predchazejicimu majiteli jestli se tam nekde to auto neschovava.

To je dobrá a logická úvaha, taky mě to napadlo .... Byl si rychlejší :wink:
plysakmartin

#39 Příspěvek od plysakmartin »

Hoši neřešte tady pčr, to se do tohodle fora nehodí.
Co se týče toho jak jsi dopadl u předchozího majitele, tak si myslím, že je to asi jasný. A je pravda, že pokud to auto ještě neodhlásil, tak je stále jeho a pro tebe to nevěstí nic dobrého. Snad jen jestli máš kupní smlouvu ?
miloshm
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od miloshm »

Nechcu tady šířit dezinformace, ale vlastnickej vztah vzniká podpisem smlouvy a ne přepsáním na úřadě (jediná výjimka je katastr nemovitostí - tam vlastnický vztah vzniká až zápisem). Takže pokud máš smlouvu, tak je to auto prostě Tvoje.
Odpovědět