Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Renocar Brno

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Hrnek píše:jen jsem si chtěl objednat nějaký díl (do 1000Kč)..čekal jsem půl hodiny, pan skladník měl něco moooc důležitého na práci..pak přišel, díl objednal a po 14dnech jsem si ho musel objednávat zase :-D

Nápodobně, kdo tam chodí občas jen pro nějaký náhradní díl, takový zákazník je vůbec nezajímá.
Kvůli neschopnosti personálu a když jsem nucen koupit něco u nich, že nemám zrovna cestu do D, přijdu tam rovnou s číslem dílu a jen vyteleně kókajó :lol:
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Doktor1 »

Pořád tu probíráte sklad dílů,nejlepší to není,to je fakt.. protože podmínky pro prodej dílů tam nejsou ideální.. ale co servis? taky jen špatné zkušenosti?
contractor

#23 Příspěvek od contractor »

já osobně mám starší vůz, vysloužil e34 shodou od kriminálky v Mnichově. Když jsem měl zájem o účast na technice v Brně nevešel jsem se již do počtu. Jinak velice vstřícní, snad postřehnou fakt, že člověk autu rozumí, že je z oboru, což napovídá, že sami tomu rozumějí také. Něco potřebuji, když ne hned během několika příštích dnů zavolají, že mají pro mne originál součástku. Co se týká treningu, jelikož byly s autem při přepisu nějaké technické problémy ohledně typu motoru (německý policejní vůz), byl kontaktován přímo Mnichov a tak jsem se dostal s vozem přímo do automobilky a posléze i na školu jízd na NürbergRing - no prostě SUPR, :D :D , prošel jsem továrnou, zajezdil jsem si se Z4 a nakonec i s mým Tygrem na okruhu. Mohu říci mnichovským i brněnským "prostě RENOCAR a BMW díky" :D :D . V případě nějakých problémů nechci slyšet o nějaké jiné firmě, že by se mi v autě vrtala! - to ani náhodu, pouze já, a co nestačím tak RENOCAR Brno! :lol: :lol: :lol:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od matal Moderátor »

Já do Renocaru jezdím již se třetím autem, dřív to byli e34ky,teď tam jezdím se39kou.. Na servisu se hlásím jedině k p. Hanákovi,je to mladej pán a je rozumný,jednání s ním je velmi dobré.. :wink: Před koupí e39 jsem jednal s p.Hájkem a ten je velmi ochotný.. Se servisem jako takovým jsem nikdy problém neměl..

Minulý týden jsem se byl zeptat na n.d. na silembloky do e24, dokonce je měli skladem,hned jsem je vzal,protože se v druhovýrobě nedělají..
Takže jsem s Renocarem spokojený.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
psena
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od psena »

matal píše:Já do Renocaru jezdím již se třetím autem, dřív to byli e34ky,teď tam jezdím se39kou.. Na servisu se hlásím jedině k p. Hanákovi,je to mladej pán a je rozumný,jednání s ním je velmi dobré.. :wink: Před koupí e39 jsem jednal s p.Hájkem a ten je velmi ochotný.. Se servisem jako takovým jsem nikdy problém neměl..

Minulý týden jsem se byl zeptat na n.d. na silembloky do e24, dokonce je měli skladem,hned jsem je vzal,protože se v druhovýrobě nedělají..
Takže jsem s Renocarem spokojený.. :wink:

Hanak je v pohode, ale je to jen prejimka auta.Me vadi, ze namuzes byt pritomen u opravy a proto si vybiram zasadne dilny kde to neni problem.
tonye36

#26 Příspěvek od tonye36 »

Já jsem s Renocarem celkem spokojenej, rozhodně víc než se samotným importérem. Běžnej servis si dělám sám a když je něco náročnějšího tak jim to dovezu a zatím OK. Díly jim sice někdy trvají trochu déle, ale zatím vždycky všechno sehnali. Při nákupu první E36 a teď s E39 mi ochotně pomohli a poradili a to kupodivu zdarma :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Doktor1 píše:Pořád tu probíráte sklad dílů,nejlepší to není,to je fakt.. protože podmínky pro prodej dílů tam nejsou ideální.. ale co servis? taky jen špatné zkušenosti?

Né všichni jsou tam tak ochotni jak ty :wink: ještě dodatečně a veřejně díky za radu po telefonu doktore :wink:
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Doktor1 »

M3maniac píše:
Doktor1 píše:Pořád tu probíráte sklad dílů,nejlepší to není,to je fakt.. protože podmínky pro prodej dílů tam nejsou ideální.. ale co servis? taky jen špatné zkušenosti?

Né všichni jsou tam tak ochotni jak ty :wink: ještě dodatečně a veřejně díky za radu po telefonu doktore :wink:

Nemáš zač :wink:
dodo1

#29 Příspěvek od dodo1 »

rob2fab píše:renocar brno sltina,maximální nenucená ochota,výměna oleje+diagnostika aut převodovky za příjených 1434 kč to vše ne "stare! e36
JEZDIM TAM PRAVIDELNE VI NA CO SAHNOUT, TAK ZE SE NEMUZE STAT ZE UDELAJI VIC SKODY JAK UZITKU... JSOU TO PROFESIONALOVE NA SVE MISTE A NA AUTA STARSI ...5 LET MAJI 50 PROCENT SLEVU NA PRACI ... TAK ZE SE DOSTANETE S PREHLEDEM NA CENY KTERE MAJI UZ KDE JAKE OPRAVNY.... OCHOTNE NAMONTUJI I DILY KTERE SI PRIVEZETE A PRISTUP JE NA JEDNICKU..........VCETNE ZARUKY NA PRACI......KOLEKTIV JE TAM SUPER UPLNE BEZ PROBLEMU... NEMA CENU JEZDIT NEKDE A ZKOUSET A STEJNE NAKONEC AZ UZ SI NIKDO STIM NEVI RADY TAK AUTO SKONCI TAM... A PAK TO STOJI BALIKY KDYZ UZ JE TO ROZHOZENE..... JEDINE R E N O C A R - B R N O
Danken

#30 Příspěvek od Danken »

Potrebuju poradit kdo jezdi do Renocaru tak jestli tam nekdo nekdy koupil prahy na e34 a jestli jo tak pls za kolik. Ja je nikde nemuzu sehnat NIKDE ani tady (dal jsem hledat a milion odkazu ale nic mi to nenaslo) na http://www.elitecat.cz/Default.aspx taky nenasel ani autokelly, e-cat.cz pak wmb.cz proste nikde nic pls poradte kde se daji sehnat UPLNE NOVE
Lion
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Lion »

Měl sem ted auto v BMW Renocaru Brno na servise a s prací jsem byl spokojenej. Přijímací technik byl p.Franěk a auto servisoval zdejší člen Doktor1, který tam pracuje a tím mu rovněž děkuji. Odvedl dobrou práci. Vše co jsem chtěl udělat, tak bylo provedeno. :wink: :cool2:
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Scooter »

taky nemůžu říct proti renocaru špatné slovo,potřeboval sem nutně opravit e46 po tel řekli že mají nejbližší volný termín za týden a když sem řekl že to potřebuji nutně tak to zvládli ten den takže super a jinak ty díly sou občas o nervy ale vydržet se to dá :D
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
Johny301

#33 Příspěvek od Johny301 »

Po zkušenostech s malými dílna mi u "kamarádů" jsem vyzkoušel i Renocar Brno i Olomouc, ale z Renocarem Brno jsem navýsost spokojenej. Moje zatím první BMW je E34 z 91, 520 110kW. A jak tu už zaznělo, je to někdy o lidech, podle toho na koho tam zrovna natrefím, někdy se sice zatváří znechucením, že na stařečkovi chci něco za nehorázný peníz spravit, ale jindy na věk mého mazlika nehledí a spraví co si zadám. Měl jsem už od toho co jsem ji koupil uraženej odzvdušnovák na předním třmenu, napřed se jim do toho moc nechtělo, ale nakonec po čase jsem to tam zadal i s jiným servisem a vrhli se na to, samože se to zvrtlo, ale nakonec mi sehnali odkudsi použitý brzdič a ten vyčistili a nasadili, chtěli za něj jen 500,- ...a zvládli to během toho dopoledne co mi dělali ještě spostu dalšíh oprav. Vždy mi dobře poradí a práci odvedou dobře. A s tou slevou 50% na výkony se dostanu na ceny srovnatelné jinde. Poslední 2 roky jezdím už jenom k nim.
Lolita

#34 Příspěvek od Lolita »

No moje auto neprijmuli kvuli LPG, me nekdo stejnou zkusenost. Vim, ze je to nejspis o tom kdo zrovna prijma, ale treba by nekdo poradil jmeno nekoho koho si jako prijmaciho technika vyzadat, pripadne jestli tam maji opravdu predpis, ze auta s LPG nebrat.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Všechny autorizované servisy přijmou jen auto s odborně odpojeným LPG a potvrzením.. - Czech Republic :roll:
Lolita

#36 Příspěvek od Lolita »

No tak jo, ale to tam prave chtel dat s nainstalovanym, zapojenym lpg, v tom je problem. :(
Vim, ze treba se skodovkou, ale znamej s lpg do autorizovanyho jezdi ...

Zkusim jeste zjistit co budou v lpg servisu chtit za pripojeni a odpojeni. Hodinova cena v renocaru za auto starsi 10let je totiz super :)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Lion »

Nenechávali jste si někdo ted v poslední době měnit spojku v Renocaru Brno? Zajímalo by mě kolik si za tu výměnu můžou říct. :wink:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Zave »

Scooter píše:taky nemůžu říct proti renocaru špatné slovo,potřeboval sem nutně opravit e46 po tel řekli že mají nejbližší volný termín za týden a když sem řekl že to potřebuji nutně tak to zvládli ten den takže super a jinak ty díly sou občas o nervy ale vydržet se to dá :D

tak co tvrdil scooter tak se prave obratilo proti nemu :)
auto sice opravene, ale jeho tehdy po tukancu neporuseny, bez vadný chladic na 320i tour e46 vymenili za pretlakovany roztazeny ktery zacal tyden po oprave jeste k tomu tect... tukanec na aute byl na PP spicku, teda nebyl to tukanec ale jen oTřený naraznik, takze zadne deformace atd, spis podreny a popraskany plast... Evidentne na tomhle vadnym chladici jde videt ze nebyl poskozeny mechanicky, ale ze byl pretlakovany (praskla hlava atd) a ted i zacal tect... nasledovala vymena uz v neautorizovanem servisu, protoze tohle uz nikdo nikomu v renocaru nedokaze :(
holt jsou to kurvy....
Mimojine novy naraznik ktery dali na auto a nove olakovali tak je z pulky oloupany, takze reklamace...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Zave »

Lion píše:Nenechávali jste si někdo ted v poslední době měnit spojku v Renocaru Brno? Zajímalo by mě kolik si za tu výměnu můžou říct. :wink:

byt tebou tak si to necham udelat jinde, pak se budes divit az ti tam nandaji vadnou prevodovku atd :)
Mimojine muzu doporucit mistniho clena - Karr, ma dilnu v Blazovicich - kousicek za Brnem a dela z 95% jen BMW, vi co a jak a vi kam sahnout... vyzna se..
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Scooter »

Zave píše:
Scooter píše:taky nemůžu říct proti renocaru špatné slovo,potřeboval sem nutně opravit e46 po tel řekli že mají nejbližší volný termín za týden a když sem řekl že to potřebuji nutně tak to zvládli ten den takže super a jinak ty díly sou občas o nervy ale vydržet se to dá :D

tak co tvrdil scooter tak se prave obratilo proti nemu :)
auto sice opravene, ale jeho tehdy po tukancu neporuseny, bez vadný chladic na 320i tour e46 vymenili za pretlakovany roztazeny ktery zacal tyden po oprave jeste k tomu tect... tukanec na aute byl na PP spicku, teda nebyl to tukanec ale jen oTřený naraznik, takze zadne deformace atd, spis podreny a popraskany plast... Evidentne na tomhle vadnym chladici jde videt ze nebyl poskozeny mechanicky, ale ze byl pretlakovany (praskla hlava atd) a ted i zacal tect... nasledovala vymena uz v neautorizovanem servisu, protoze tohle uz nikdo nikomu v renocaru nedokaze :(
holt jsou to kurvy....
Mimojine novy naraznik ktery dali na auto a nove olakovali tak je z pulky oloupany, takze reklamace...

tak sem byl dnes na reklamaci v Renacaru
K chladiči se samozřejme nijak nevyjadřovali,ale nárazník se bude znovu lakovat tak to snad na podruhé udělají pořádně.

Jinak kluky v Blažovicích můžu taky na 100% doporučit-vždy skvělá práce.
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
Odpovědět