Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Krotil

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Pavel H

#21 Příspěvek od Pavel H »

Teda panove tohle me dostava do kolen. Ne smichy, ale udivem. To se toho za osm let co nedelam automechanicinu jako hlavni zdroj svych prijmu tolik zmenilo? Nebo jsem nikdy nebyl v servisu co tohle praktikuje? Uff, na to nemam zaludek. Nedivim se, ze kazdej chce byt u opravy sveho auta. Taky bych asi chtel byt. No az bude chtit nekdo udelat brzdy, podvozek, vymenu oleje, tak klidne pisnete. Muzete byt u toho a mamina vam i uvari kafe :-) Dnes jsem poprve najel na novou rampu svym autem. Zatim to neni zadny luxus, ale opravovat se neco uz da. Postupne to budu vylepsovat.
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Panaque »

Pavel H píše:Teda panove tohle me dostava do kolen. Ne smichy, ale udivem. To se toho za osm let co nedelam automechanicinu jako hlavni zdroj svych prijmu tolik zmenilo? Nebo jsem nikdy nebyl v servisu co tohle praktikuje? Uff, na to nemam zaludek. Nedivim se, ze kazdej chce byt u opravy sveho auta. Taky bych asi chtel byt. No az bude chtit nekdo udelat brzdy, podvozek, vymenu oleje, tak klidne pisnete. Muzete byt u toho a mamina vam i uvari kafe :-) Dnes jsem poprve najel na novou rampu svym autem. Zatim to neni zadny luxus, ale opravovat se neco uz da. Postupne to budu vylepsovat.

Tak velké gratulate!!! Máš to zfotodokumentované???
Pavel H

#23 Příspěvek od Pavel H »

Panaque píše:
Tak velké gratulate!!! Máš to zfotodokumentované???

Udelal jsem jen dve rychle fotky na telefonu. Takze omluv kvalitu :-)
Přílohy
Rampa.jpg
Rampa.jpg (88.11 KiB) Zobrazeno 5966 x
Rampa1.jpg
Rampa1.jpg (75.7 KiB) Zobrazeno 5966 x
Rendis

#24 Příspěvek od Rendis »

koukám "ferda brablenec" :D
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
meme

#25 Příspěvek od meme »

Pavel H píše:Dnes jsem poprve najel na novou rampu svym autem.

takový fešák ... a ta barva :wub:
khoorl
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od khoorl »

Taky musim prihodit jednu zkusenost s Krotilem , byl jsem na vymenene nejakyho spinace na vacce ... Nabidl mi ze mi da bud nejakou starsi bo novou za dvaapul , tak jsem kyvnul na novou ... za tri hodky jsem si pro to byl pro udajne novou , ktera se nakonec ukazala jako ta pouzita :cry:
Takze u Krotila body dolu ...
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Panaque »

Situace se mění každým dnem...
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Panaque »

...
martin33
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od martin33 »

Panaque píše:A to Vy, všichni co jste byli "okradeni", si neumíte sjednat pořádek a radši jedete na vrakáč a držíte hubu a krok?????

mě neokradl to minulého majitele já bych ho sejmul za to....
Maxiczech

#30 Příspěvek od Maxiczech »

S BMW Krotil toliko. Asi jako každý z nás, co nemáme na nové BMW nebo se nám do toho ty bankovky dávat zkrátka nechce, pokukujeme po jetinkách. Někdo raději výbavu a starší, někdo v socce a mlaďocha.. ;)
Když jsem vybíral BMW, samozřejmě jsem byl i u výše zmíněného pána, protože tam měl a má pěkné kousky. Nevím.., možná jsem přijel nevhod. :(
Do kteréhokoliv auta jsem sedl, tak byl problém. Buď neměl budíky, nebo nešlo nastartovat. Jeho.. "malý moment já skočím pro klíče od támhletoho auta a hned Vám to sem donesu, tak ještě momentíček, tohle mám v támhletom autě.., chvilku strpení to nebude problém, to mám támhle, hned to namontujeme..."
Zkrátka jsem u něj nekoupil.. :?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Maxiczech píše:S BMW Krotil toliko. Asi jako každý z nás, co nemáme na nové BMW nebo se nám do toho ty bankovky dávat zkrátka nechce, pokukujeme po jetinkách. Někdo raději výbavu a starší, někdo v socce a mlaďocha.. ;)
Když jsem vybíral BMW, samozřejmě jsem byl i u výše zmíněného pána, protože tam měl a má pěkné kousky. Nevím.., možná jsem přijel nevhod. :(
Do kteréhokoliv auta jsem sedl, tak byl problém. Buď neměl budíky, nebo nešlo nastartovat. Jeho.. "malý moment já skočím pro klíče od támhletoho auta a hned Vám to sem donesu, tak ještě momentíček, tohle mám v támhletom autě.., chvilku strpení to nebude problém, to mám támhle, hned to namontujeme..."
Zkrátka jsem u něj nekoupil.. :?

Měl jsem u Krotila podobnou zkušenost s kamarádem :-/
KAMIL740

#32 Příspěvek od KAMIL740 »

spokojenost :D
scoo8y

#33 Příspěvek od scoo8y »

prijde mi jako dost neprijemnej clovek a kdyz jsem u nej byl tak mi prislo ze ho jeste obtezuju debila.
KAMIL740

#34 Příspěvek od KAMIL740 »

neprijemnej byl to jo myslim pan Vit ale 4.4 si ted prede a o to mi slo hlavne protoze sem do servisu nejel hledat kamarady ale servisaky :lol:
mostar

#35 Příspěvek od mostar »

Krotil???? Tak tam me nikdy nikdo neuvidi. Nebudu dlouze poposivat to, co jsem s nima zazil a take co jsem jinde slysel. Des a hruza!!!!!!!!!!!! Nemluve o jejich chovani.
KAMIL740

#36 Příspěvek od KAMIL740 »

mas snad lepsi servis v praze za 430 na hodku kde videli aspon z dalky v8??? ja ne jeden mi to zkurvil a oni to davali dohromady vazne spokojenost
mostar

#37 Příspěvek od mostar »

KAMIL740 píše:mas snad lepsi servis v praze za 430 na hodku kde videli aspon z dalky v8??? ja ne jeden mi to zkurvil a oni to davali dohromady vazne spokojenost

Ja nerikam, abys tam nejezdil. Ja pouze pisu, ze me tam nikdo nikdy neuvidi!!! Takze si to neber osobne. :-))) Ja jsem horsi servis nezazil, ale ty muzes byt spokojeny. Jen jak jsem cetl, nejen zde na foru, tak muj nazor neni zdaleka ojedinely.
KAMIL740

#38 Příspěvek od KAMIL740 »

JA SI TO NEBERU OSOBNE nejsem takova netykavka to je v poho vyzkouset se ma vsechno az nebudu spokojenej tam zkusim to nekde jinde
Eks

#39 Příspěvek od Eks »

Byl jsem u Krotila na předkupní prohlídce "E39 dA 2003 87k km". Nešel jim změřit 5. a 6.vstřik, na přední a zadní napravě podle nich volné gumy a čepy. Předpokládaná cena za opravu 40k Kč. Možná jen pokus na neznalého nového majitele. Odmítl jsem opravu. Doma na jámě mi nic volného nepřišlo, kola byla sjetá rovnoměrně cca 4mm. Sbíhavost na "0". Na evidenčce jsem je požádal o důkladnou kontrolu náprav. Dal jsem na pivo a chtěl jsem aby něco našli. Nenašli. Byl jsem si u toho. Teď po 20k km nic nebouchá vše je v pořádku. Co mě zarazilo když jsem u nich čekal na svoje auto. Předání auta na place před kanclem. Majitel zvedl kapotu a už to začalo. Nejdříve přiběhl mechanik a doléval olej do motoru pak přiběhl ještě jednou a doléval kapalinu asi do chladiče. Nakonec ještě opravovali něco na elektrice. Tak vypadá podle nich hotové auto na předání! Tam bych si auto do opravy neodvážil dát. To, že jsou namyšlený a arogantní to už napsáno bylo.
Hodně šťastných km
martin33
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od martin33 »

Pavle tak Ti sem dávám ty fotky toho mého motoru potom co do něj lili účtovaný Castrol TXT 5W-40 :-) měl by se sám pan Krotil zamyslet na mé V8 se docela podepsal a myslím si že těm rozvodům akorát pomohl.
Přílohy
motor 004.jpg
motor 004.jpg (79.1 KiB) Zobrazeno 4430 x
motor 003.jpg
motor 003.jpg (77.23 KiB) Zobrazeno 4430 x
motor 002.jpg
motor 002.jpg (78.89 KiB) Zobrazeno 4430 x
Odpovědět