moje zkušenost:
sháněl jsem BMW konektor k rádiu u E36. Volal jsem tam a prý že ho mají. Zaparkoval jsem u autokelly a šel tam v zimě v tričku pěšky. Došel jsem a trochu čuměl na toho týpka s vysílačkou co si vše domlouval se šéfem. Asi to byl nějakej mistr jak se vyznat v bordelu protože to co tam mají je fakt hrůza. Mno takže šéf mu řekl ž eto tam někde je at hledá.
Po 10minutovém hledání jsem se ho zeptal jestli nechce pomoct, že vim jak to vypadá a bylo by to rychlejší, že už začínám celkem chladnout...( v tom triku )
Tak mě pustil za závoru a hledali jsme spolu... nic tam nebylo, tak volal šéfovi a on že to má jinde a že at tam nechám zálohu (100%) a že to zachvíli přiveze.. tak jsem se optal ještě na cenu a prý 500. v BMW to nové stojí asi 350,-Kč

tak jsem mu řekl že zálohu nedám, že to chci vidět. On že to musí odstříhnout z nějakého auta co má v Líbeznicích. Nakecali mi že prý je už na cestě tak jsem tam ještě mrznul jak debil až jsem se pak dozvěděl že nikam celou dobu čekání nejede...
Tak jsem si vzal na toho šéfa telefon a slušně jsem mu řekl at se nezlobí že jim tam žádnou zálohu nechávat nebudu protože silně pochybuji že vubec ví kterej konektor mam na mysli když mi řiká částku 500,- a cena nového je 350,-. v tom na mě začal sprostě a že si to prý spletl s něčím jiným, tak se ho kontrolně ptám - "A c čím?"

a že se o to prý nemam starat ( jednání na facku ) Tak jsem se s nim domluvil že si přijedu do těch líbeznic ( jen podotknu že důvod proč jsem nejel do BMW byl čas - nebyl čas čekat až to pošlou z Mnichova).
Dorazil jsem do líbeznic kde na mě mával z otevřených plechových vrat od zdí obehnaného dvoru.
Vjel jsem dovnitř a on šel hledat z kterého rozřezaného vraku by to odštípnul. 1 vrak nic, další vrak nic... už jsem byl nasranej jak cip že si ze mě snad dělá prdel a vubec to tam nemá...
pak volal nějakýmu cigošovi od někud z prdele at to šmikne z nějakýho auta, takže jsem ještě čekal než přijede tady ten lempl... koukal jsem tam tak na ty vraky, E36ky, 34ky, E38ma (728), 850i plně pojízdná, trochu okyslá... na prodej... a siloně pochyboval o jejich původu..
Pak přijel a svůj konektor jsem nakonec za 200,- SEHNAL... a už opravdu u těhle zlodějů NIKDY VÍCE!!!