Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW vrakoviště Na Harfě, Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
WinCent

#21 Příspěvek od WinCent »

BeXTeR píše:argh... tak musim konstatovat taktez velmi neprijemne jednani s harfou...

volal jsem ze potrebuju podlozku pod horni ulozeni.. takova malickost... tak jedine cely ulozeni a za 500,-.. rikam OK, chapu, kdyz bude dobry, vemu ho...

jel jsem se tedy podivat do libeznic, mam to prez vesnici... brr, jeste ted mam husi kuzi na zadech... adresu mi nerekl, ale nasel jsem to podle ortofomapy, to se nedalo prehlidnout :)

tak mel v kuse celyho vohnutyho persona s pruzinou ze 7er a ze pry se mu to nechce sundavat... tak prej dvojku :) zeptal jsem se slusne jestli si dela prdel--- no jasne, tak ja se du podivat... po 10minutach, ze nema, at jdu hledat s nim... kupodivu jsem nenasel horni ulozeni, ale onu podlozku co tak urputne hledam.. rikam, to je ta podlozka co chci, tak co kdyby ste mi ji prodal za kilo co ? ... musi se volat sefovi, sef porouci, ze kdyz si nechci koupit ulozeni, tak za 250,-... podekoval jsem za skvelou nabidku, poslal je doprdele a odkracel....

DES, BES a HRUZA!

NENAKUPOVAT

a kolik stojí nová ? :)
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od BeXTeR »

ETK rika ze 53,- Káčé... problém je, že jsem ji potřeboval dnes a diky uzivateli hysdra ji taky mam...
WinCent

#23 Příspěvek od WinCent »

BeXTeR píše:ETK rika ze 53,- Káčé... problém je, že jsem ji potřeboval dnes a diky uzivateli hysdra ji taky mam...

no tak 8) a je to vyřešený
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od thomaswilliams »

já byl na harfě dvakrát a vždycky v pohodě jak na Mko tak na kábro....a ochota cena taky v pohodě a šéf i pokecal.....měl sem z něj dobrej pocit....pokaždý měli to co jsem potřeboval...
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Baxon »

Já byl na Harfě vrakovišti tenhle měsíc, pro palubovku do 7er automat. Byli jediný, kdo mi řekli, že jí mají. Táhnu se z LBC a dvakrát objedu dokola tu benzínku abych zjistil, že ten vrakáč tam není. Volám maníkovi abych se dozvěděl, že jsou v nějaký prdeli za Prahou výpadovka na Teplice. To nemohl říct kokot hned? Na webovkách o tom není ani zmínka.
Táhnu se zase zpět. Kokoti ač věděli, že jsem na cestě, tak ji začali hledat až když jsem byl na místě. Po půl hodině dotáhli první - vyzkouším - ta není z automatu, nekreslí kvalty :evil: . Buran jde zase hledat a dotáhne po nějaký době další - v hrozným stavu, utrhaný čudlíky, špinavá a snad posraná od slepic - je sice z automatu, ale stepronic (jasně jsem a zduraznoval i do tel, že mám klasickej automat a se stepronicem jich můžu mít hromadu za 2.500,-, tak že jeho cena 4.000,- je totálně mimo). Dotáhl ještě třetí - nebyla samozřejmně taky z automatu. Tak jedině tu dojebanou a když si ji nevemu nevadí, že ji prodá v pohodě někomu jinýmu. Zasmál jsem se a jel do prdele. Mno exot, to se musí vidět.
dave

#26 Příspěvek od dave »

Jel jsem tam jednou z Liberce taky zbytečně, sháněl jsem někdy před 6 lety diferák. Po telefonu jsme se domluvili na typu a ceně, bez problému. No a přijel jsem na Harfu a diferák byl, ale jinej. Takže zbytečnej výlet do Prahy.
castro
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od castro »

moje zkušenost:

sháněl jsem BMW konektor k rádiu u E36. Volal jsem tam a prý že ho mají. Zaparkoval jsem u autokelly a šel tam v zimě v tričku pěšky. Došel jsem a trochu čuměl na toho týpka s vysílačkou co si vše domlouval se šéfem. Asi to byl nějakej mistr jak se vyznat v bordelu protože to co tam mají je fakt hrůza. Mno takže šéf mu řekl ž eto tam někde je at hledá.

Po 10minutovém hledání jsem se ho zeptal jestli nechce pomoct, že vim jak to vypadá a bylo by to rychlejší, že už začínám celkem chladnout...( v tom triku )
Tak mě pustil za závoru a hledali jsme spolu... nic tam nebylo, tak volal šéfovi a on že to má jinde a že at tam nechám zálohu (100%) a že to zachvíli přiveze.. tak jsem se optal ještě na cenu a prý 500. v BMW to nové stojí asi 350,-Kč :roll: tak jsem mu řekl že zálohu nedám, že to chci vidět. On že to musí odstříhnout z nějakého auta co má v Líbeznicích. Nakecali mi že prý je už na cestě tak jsem tam ještě mrznul jak debil až jsem se pak dozvěděl že nikam celou dobu čekání nejede...

Tak jsem si vzal na toho šéfa telefon a slušně jsem mu řekl at se nezlobí že jim tam žádnou zálohu nechávat nebudu protože silně pochybuji že vubec ví kterej konektor mam na mysli když mi řiká částku 500,- a cena nového je 350,-. v tom na mě začal sprostě a že si to prý spletl s něčím jiným, tak se ho kontrolně ptám - "A c čím?" :lol: a že se o to prý nemam starat ( jednání na facku ) Tak jsem se s nim domluvil že si přijedu do těch líbeznic ( jen podotknu že důvod proč jsem nejel do BMW byl čas - nebyl čas čekat až to pošlou z Mnichova).
Dorazil jsem do líbeznic kde na mě mával z otevřených plechových vrat od zdí obehnaného dvoru.
Vjel jsem dovnitř a on šel hledat z kterého rozřezaného vraku by to odštípnul. 1 vrak nic, další vrak nic... už jsem byl nasranej jak cip že si ze mě snad dělá prdel a vubec to tam nemá... :roll: :mad:

pak volal nějakýmu cigošovi od někud z prdele at to šmikne z nějakýho auta, takže jsem ještě čekal než přijede tady ten lempl... koukal jsem tam tak na ty vraky, E36ky, 34ky, E38ma (728), 850i plně pojízdná, trochu okyslá... na prodej... a siloně pochyboval o jejich původu..

Pak přijel a svůj konektor jsem nakonec za 200,- SEHNAL... a už opravdu u těhle zlodějů NIKDY VÍCE!!! :roll:
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od BeXTeR »

sakra ty máš snad nervy ze železa! ja došel ani ne do 45% tvého počínání, dýl jsem to nevydržel :roll:

původně jsem to nechtěl rozebírat, ale.... s těma autama co tam jsou, jejich původ je myslim dost jasnej.. kdysi se mi někdo pokusil šlohnout E34 a asi týden na to, přišel drzej cigoš kemě před barák a začal se vyptávat co to je, jak dlohho to mám a jak to jezdí... byl to on, to vim na tuty, opodál za rohem čekala celá banda, sledoval jsem je z balkónu. Jediný co mě zachránilo > nenapadlo mě nic lepšího, než říct že je to ´88, v prdeli motor a AT převodovka, že to desně žere a že sem to auto koupil za 15 litrů původně na díly.. jinak by si ho asi odvezli...a dost možná i semnou :mad:

a ted k věci,.. tenhle ÚPLNĚ stejnej "člověk" byl na tom vrakálu, došlo mi to, když ten vůl řekl že to auto zná, že je odtamtud a odtamtud, že jí tam videl.. pak mě právě docvaklo že to je on....nebo že by náhoda ?

Chtělo by to tam udělat pořádnou šťáru.. :evil: :evil: :evil:
100RM

#29 Příspěvek od 100RM »

To snad staci oznamit na policii s podozrenim na kradene auta, ne ?
7er. True definition of luxury. Yours.
castro
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od castro »

100RM píše:To snad staci oznamit na policii s podozrenim na kradene auta, ne ?

nechci se ti storme dotknout OTéčkem v tomto tému, ale služby policie jsou dost sporadický... každpopádně nic jiného bych nevymýšlel.

Zvláštní bylo když jsem se vyptával na tu 850i tak hned na mě hrkal jak je to 100% ověřený původ a že mají "papír" od police a bla bla bla... :roll: :lol: prostě se choval jako kdyby to bylo jediný legální auto co tam měli, a stejně bych tomu moc nevěřil... když jsem viděl ty zdravá auta rozřezaný na čtvrtiny...
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Baxon »

castro píše:
100RM píše:To snad staci oznamit na policii s podozrenim na kradene auta, ne ?

nechci se ti storme dotknout OTéčkem v tomto tému, ale služby policie jsou dost sporadický... každpopádně nic jiného bych nevymýšlel.

Zvláštní bylo když jsem se vyptával na tu 850i tak hned na mě hrkal jak je to 100% ověřený původ a že mají "papír" od police a bla bla bla... :roll: :lol: prostě se choval jako kdyby to bylo jediný legální auto co tam měli, a stejně bych tomu moc nevěřil... když jsem viděl ty zdravá auta rozřezaný na čtvrtiny...

to jsme se tam asi míjeli, protože mi říkal: "Zvláštní ta osma tu stojí takovou dobu a dnes jste druhej co se na ní ptá" :)
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od BeXTeR »

samosebou se to zkusit může, ostatně zavolání nic nestojí, nicméně rekl bych, že na to jsou velmi dobře připravení... zajeď se podívat jak ty auta vypadají, vetšinou mají uříznutý čumák.. takže... a opatřit si kus papíru o tom že vrak vykoupili také není žádný problém..

nechci ze sebe dělat stereotypního ignoranta co jen blbě kecá, ale řekl bych, že moc velký význam to na jejich podnikatelský praktiky mít nebude.. na což asi spoléhají
ewelynea
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od ewelynea »

Musim priznat, ze jsem taky mela tu moznost podivat se na tohle vrakoviste... kdyz jsem dojela do Vysocan tak me samozrejme taky poslali do Libeznic... tam nastesti jeli i nejaky kluci z Liberce a cekali jsme u vrat... dovnitr pousteli jen po jednom tak tam tak cekame a uz se pripravujeme na to kdy nas oberou o vsechno vcetne auta (byla uz tma) pak si me pozvali dovnitr...to uz mi zacaly smysly bourit a zacala jsem se moralne pripravovat na nejhorsi... cestou jsem si opsala SPZ M3 co tam stala uvnitr (asi nejakyho majitele), kdyby neco. Kdyz jsem tam pak tak cekala na ty dvere a okolo me tam chodili ty typci co mluvili podivnou reci a meli ruzny barvy pleti a koukali na me jak kdyby nevideli zenskou 100 let tak uz jsme se videla nekde vzadu jak se na me stridaj :roll: 8O ...
Nastesi jsem teda vyvazla ale byl to nervak... :D je teda fakt ze chlapek co asi jedinej mluvil cesky se ke me fakt choval slusne... :)
VlastikS

#34 Příspěvek od VlastikS »

Mám taky zkušenost s nima, měli to co jsem potřeboval, to ještě když byli v Praze. Byli jak turci, nahodí přemrštěnou cenu. Ukecal jsem to o 30% dolů. Potřeboval jsem na to víc než 20 minut přesvědčit chlápka v takové budce jak moc to potřebuju a vrakáč s telefonním číslem, který nabízel stejný díl o víc než polovinu. Ale ta cesta by mě přišla o trošku víc... :?
JanK

#35 Příspěvek od JanK »

budte v klidu,uz na ne taky doslo...jednou me podved pri koupi motoru do e30ky...no nic,tenkrat jsem s nima nehnul...a hle,ted koukam ze vykupujou dily i na skoda,vw atd...a me se doma valela prevodovka z octavky1,6 100ps,ktera se prodava jeta na inzerat okolo 15-18t...ovsem prevodovka uplne kantare...tak jsem tam poslal kamose aby jim ji tam nadelil a at dela blbyho ze nevi z ceho to je a ze za ni chce 4tisice...tak ho teda stahli na 3tisice a a delali blby ze je to neprodejny atd.Ovsem dobre vedeli vo co go...takze,doufam,ze tu prevodovku proda nejakymu ranari kterej mu pak nabije hubu
Dzverb

#36 Příspěvek od Dzverb »

Zdravim všeci jsem z prahy a poradim jednoduše všem Do prahy na vrakoviště nejezdit nestoji to za to

1- Skoro nikdy neplatí to co se domluví telefonem
2- Slibujou dily ve výborném stavu (90% lež)
3- Jednaní zaměstancu vrakovišt = Vesnické burani možna ješte huř
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od ZapBranigan »

Hl a kam ze teda zmizeli z ty Harfy? Do Libeznic? Mam s nima taky nejakou "zkusenost" :D
MACR_CZ

#38 Příspěvek od MACR_CZ »

Hele to není o tom odkud, kdo je, ale o lidech. Jsme rodilý Pražák, a rád pomohu každému. Spousta lidí si také na Pražáky ráda hraje, a pak zjistíš, že je to Pepa vedle z dědiny. Co vím, tak tohle vrakoviště nedoporučují. Nějaký pán z Liberce jel pro něco a pak mu řekli snad jednou takovou cenu. Na Pražských vrakovištích to většinou chodí tak, že se zeptáš, když to nemají náhle to do týdne přijde, ale proč je někdo nezavře to nechápu.
j3ykobim

#39 Příspěvek od j3ykobim »

Může mi někdo prosím poradit BMW vrakoviště v jižní části Prahy? Smíchov -> Vestec ? díky
Hator

#40 Příspěvek od Hator »

Ahoj nake vrakoviste v okoli jihlavy nebo znojma. Diky potreboval bych neco na E91
Odpovědět