Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

www.bmwdily.com - wojta

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Slid

#21 Příspěvek od Slid »

Mě příjde jak rozdvojená osobnost :roll: pár lidí ho vychvaluje do nebes a další skupina lidí samej problém, já bohužel zažil přesně to samé co ostatní negativisti, ale to měl ještě jinej nick, dostal jsem omluvu, ale vím, že od něj už nikdy nic!Naštěstí tu není jediný prodejce jetých dílů.
sic

#22 Příspěvek od sic »

no ja som zvedavy, ci sa tu este ten "nezvestny" podvodnik objavi :mad:
us-tim
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od us-tim »

telefony vam zvedat nemuze, kdyz vas ma na ignore listu :) zkuste zavolat z jinyho cisla 8) me to zvedl...ale hnedka to cislo slo za tim mym prvnim... :lol:
sic

#24 Příspěvek od sic »

jak si to vobec moze dovolit ??

to si mysli, ze to tak kazdy necha ?? nech len caka a mozna dojde prekvapko :mad:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

sic píše:jak si to vobec moze dovolit ??

to si mysli, ze to tak kazdy necha ?? nech len caka a mozna dojde prekvapko :mad:

ja poznal wojtu jajko cloveka ktery dokaze pomoci a kdykoli vyjit vstric.. proste tomudle s emi nechce verit.. bud ma nejak trable nebo neni v CR.. ale urcite bych jej neodsuzoval... pokazde vsem mym znamym pomohl.
Huska
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Huska »

osobně se připojuji k negativním zkušenostem ... ve starých přízpěvcích jsem ho chválil (kupoval jsem "blbosti"), ale jen do okamžiku kdy mi prodal vadný krám (díl za 13tis Kč) a choval se naprosto stejně jak je tu popsáno X-krát .... jiný telefon zvedl hned.
My to vyřešili při osobním jednání.
Od této zkušenosti nikdy víc nic nekoupím i přes dobré ceny (raději připlatím za seriozní jednání). :mad:
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
sic

#27 Příspěvek od sic »

GeorgosAc píše:
sic píše:jak si to vobec moze dovolit ??

ja poznal wojtu jajko cloveka ktery dokaze pomoci a kdykoli vyjit vstric.. proste tomudle s emi nechce verit.. bud ma nejak trable nebo neni v CR.. ale urcite bych jej neodsuzoval... pokazde vsem mym znamym pomohl.

no ja to tiez nechapem, ako sa k niecomu takemu moze stavat takto... neukazuje ho to v dobrom svetle, ked je problem tak ho neriesim tym, ze nekomunikujem.

na vsetkom sme sa jasne dohodli a odvtedy nic, pred 2 tyzdnami som sa mu dovolal povedal, ze bol prec a teraz je uz doma tak to bezproblemov vyriesi... vyriesil akurat, ze nedviha telefon.

ked ma trable, tak nech si nevyraba dalsie...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od patras Čestný člen »

minulej tejden jsme s cechym byli u nej na dilne pro novy kola ... ve ctvrtek jsme zavolali nebral, pak volal zpet, dohodli jsme se na patek na 10:00 byl tam kola predal zaplatilo se a jelo pryc .. takze v poho :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
sic

#29 Příspěvek od sic »

mne nedviha uz viac ako tyzden, snad si nemysli, ze na to zabudnem :lol: :lol: :mad:
jerry

#30 Příspěvek od jerry »

us-tim píše:telefony vam zvedat nemuze, kdyz vas ma na ignore listu :) zkuste zavolat z jinyho cisla 8) me to zvedl...ale hnedka to cislo slo za tim mym prvnim... :lol:

Je to presne tak jak pises...kdyz jsem volal z telefonu sekretarky,tak zvedl hned.Opet spousta slibu,ze neni problem,ze zapomnel atd.,je to zase uz mesic a nic...wojto,vzpamatuj se,ja to nikdy nevzdam,dokud nesplnis,co jsi slibil!!!I kdybych si do toho Nachoda pro to mel zajet.Ale to uz v klidu neprobehne,to mi ver...
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#31 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jerry píše:I kdybych si do toho Nachoda pro to mel zajet.Ale to uz v klidu neprobehne,to mi ver...

tak po tehle interneti vyhruzce urcite nebude klidne spat... je to normalni kluk co jezdi do Polska pro dily, proste zavolas co potrebujes, on zavola Polakum, kdyz maji a je to ok stav, nemas problem, pokud je to šméčko, on to nemá kam vrátit a ze "svého" ti to nedá, prostě bezva típek :-) njn, každej si tu zkušenost asi musí koupit, dřív nebo později...
“Ability is what you're capable of doing.”
sic

#32 Příspěvek od sic »

Hanz píše:
jerry píše:I kdybych si do toho Nachoda pro to mel zajet.Ale to uz v klidu neprobehne,to mi ver...

tak po tehle interneti vyhruzce urcite nebude klidne spat... je to normalni kluk co jezdi do Polska pro dily, proste zavolas co potrebujes, on zavola Polakum, kdyz maji a je to ok stav, nemas problem, pokud je to šméčko, on to nemá kam vrátit a ze "svého" ti to nedá, prostě bezva típek :-) njn, každej si tu zkušenost asi musí koupit, dřív nebo později...

driv nebo pozdeji na to chlapec moze doplatit a asi aj doplati, lebo na tyzden moze cakat navstevu zo Slovenska a to bude pak "husty" ... foto dodam :mad: :mad:
jerry

#33 Příspěvek od jerry »

Hanz píše:

ja nemam problem s vecma,co jsem od nej koupil,ale slibil,ze na to dostanu fakturu,pry absolutne zadny problem,jenom pri predani v Praze ji zapomnel doma,ale ze ji hned posle...cekam na ni od konce ledna,po telefonu jsem s nim mluvil treba desekrat,po sz to samy,nikdy nebyl problem,jenom zapomnel a nestiha...tu fa potrebuju,pac jsem to platil z firemnich penez,ucetni je uz besna a bez fa bych to nevzal,coz moc dobre vedel...tak si pro ni asi budu muset zajet nebo mu ty kola proste vratit..
sic

#34 Příspěvek od sic »

jerry píše:
Hanz píše:

ja nemam problem s vecma,co jsem od nej koupil,ale slibil,ze na to dostanu fakturu,pry absolutne zadny problem,jenom pri predani v Praze ji zapomnel doma,ale ze ji hned posle...cekam na ni od konce ledna,po telefonu jsem s nim mluvil treba desekrat,po sz to samy,nikdy nebyl problem,jenom zapomnel a nestiha...tu fa potrebuju,pac jsem to platil z firemnich penez,ucetni je uz besna a bez fa bych to nevzal,coz moc dobre vedel...tak si pro ni asi budu muset zajet nebo mu ty kola proste vratit..

no odomna vzal 15tis. a nemam ani veci ani peniaze :mad: :mad:
to uz je podvod/trestny cin
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#35 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

treba to nevi a ted se fakt zacne bat, kdyz jsi to tady takle verejne napsal :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
sic

#36 Příspěvek od sic »

Hanz píše:treba to nevi a ted se fakt zacne bat, kdyz jsi to tady takle verejne napsal :-)

takze sa to uz riesi oficialnou cestou, som zvedavy ako sa dotycny pan zatvari teraz.
Black-Light

#37 Příspěvek od Black-Light »

sic píše:
Hanz píše:treba to nevi a ted se fakt zacne bat, kdyz jsi to tady takle verejne napsal :-)

takze sa to uz riesi oficialnou cestou, som zvedavy ako sa dotycny pan zatvari teraz.

Heh, no jen jestli nejsi z těch psů, co čekají a nekoušou :)...
Jinak wojta tu hned také na první stránce psal výhružku :).

Každopádně nechápu moderátory, wojta tu má asi 90% negativních příspěvků a nemá nic jako "nedoporučujeme"? Možná je to tím, že moderátorem je AC, kterej jako jeden, z velice mála, s ním má pozitivní zkušenosti...
Ke všemu wojta lže jak když tiskne...
Obchody, co proběhly v pohodě, byly ty, které měl skladem a měl na nich slušnej vývar, co skladem nemá a říká, že má, tak ve skutečnosti nemá a pak se dějou takové věci. Tomuhle člověku bych dal ban a negativní referenci. Divím se, že moderátoři tu podporují takové podvodné existence. :evil:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od patras Čestný člen »

nemyslim si ze nekdo z moderatoru ho poporuje ... tento topic si muze kazdy precist a udelat si vlastni nazor ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#39 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

patras píše:nemyslim si ze nekdo z moderatoru ho poporuje ... tento topic si muze kazdy precist a udelat si vlastni nazor ....

tak nejak. preci kdyz mi vysel vzdy vstric , vse dovezl tak jak slibil skoro na minutu , tak o nem nebudu psat nejaky nepravdy......
a nejen me... nebo ze sve pozice moderatora zde nemuzu nic napsat ?

todle uz je vazne ubohe..... treba me wojta rekl , ze jsem to ja , ze dostanu takovou a makovou cenu , ale to muze rict kazdemu...
a ja jsem rad kdyz mi vysel vstric , aspon nekdo mi neco slevi , za ty hodiny driny na foru......
j3ykobim

#40 Příspěvek od j3ykobim »

Já od wojty koupil kola, super stav, pěkná cena, včasné doručení, dobrá komunikace, prostě vše super, ale po pár dnech jsem zjistil že nepatří na e34, ale na e39(prý si nevšiml že mám e34 a ne e39), tak mi slíbyl redukční kroužky, ale už je to přez 14 dní a pořád nic :(

Zatim mám kladný názor, ale postupně upadá............je slušnost dát alespoň vědět, třeba tento týden nemám čas, připomen se příští....... nebo nechat vzkaz tu na klubu, že to bude později............, vždyť sme jen lidi, pochopíme že nemáš čas či chuť, lepší než se zatloukat či nereagovat.......
Odpovědět