Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
uživatel Baagoo
-
Dobrý den,
takže i já přidávám zkušenosti s tímto chlapíkem.
Neváhal jsem cestu skoro přes celou republiku (Uherský brod - České Budějovice), se svou 39kou. Hned po příjezdu ochota a příjemné vystupování pana Honzy, strávil jsem tam celý den příjemně jsme si popovídali a jeho ochota a rady jsou pro mě velmi přínosné. Rád Vám zodpoví všechny otázky, poradí a hlavně odvede 100% práci na Vašem bavoráčkovi. Tento pán má opravdu BMW zmáknutý a rozumí své práci, takže kdo hledáte kvalitu za dobrý peníze obraťte se na něj. Za mou osobu vřele doporučuji. Standa67
PS: Děkuji pane Honzo...
takže i já přidávám zkušenosti s tímto chlapíkem.
Neváhal jsem cestu skoro přes celou republiku (Uherský brod - České Budějovice), se svou 39kou. Hned po příjezdu ochota a příjemné vystupování pana Honzy, strávil jsem tam celý den příjemně jsme si popovídali a jeho ochota a rady jsou pro mě velmi přínosné. Rád Vám zodpoví všechny otázky, poradí a hlavně odvede 100% práci na Vašem bavoráčkovi. Tento pán má opravdu BMW zmáknutý a rozumí své práci, takže kdo hledáte kvalitu za dobrý peníze obraťte se na něj. Za mou osobu vřele doporučuji. Standa67
PS: Děkuji pane Honzo...
taktéž jsem velice spkojený
co mě odrovnalo bylo, že jsem zavolal zhruba ve 14h že mi jede 330i jako dvoulitr a nevím co s tím. Druhý den mi ji přivezl v 11h až před kancelář
Vše zpraveno a navíc to auto jede líp než kdy dřív, obdiv
Navíc stihl projít ještě všechny ostatní drobné závady na kterých budeme pracovat. Ani jsem mu nestihl říct díky jak mě to rozhodilo
Teď mi pečuje o e66 750il což je malá elektrárna, od které mi dalo dost automechaniků ruce pryč a musím říct, že už jsem propadal panice. Teď pohoda a už se jen těším jak budu zase jezdit.
jsem obchodník, podnikám a mohu říct, že takových profíků s úctou k zákazníkovi jsem moc nepotkal. Výborná práce a řekl bych, že vě mě získal stálého zákazníka
co mě odrovnalo bylo, že jsem zavolal zhruba ve 14h že mi jede 330i jako dvoulitr a nevím co s tím. Druhý den mi ji přivezl v 11h až před kancelář

Teď mi pečuje o e66 750il což je malá elektrárna, od které mi dalo dost automechaniků ruce pryč a musím říct, že už jsem propadal panice. Teď pohoda a už se jen těším jak budu zase jezdit.
jsem obchodník, podnikám a mohu říct, že takových profíků s úctou k zákazníkovi jsem moc nepotkal. Výborná práce a řekl bych, že vě mě získal stálého zákazníka

Bagoo je perfektní, dělal mi swap převodovky u e39 540i z automatu na 6q manuál a super, když jsme přetěsňovali vršek kliďo mě nechal pracovat s ním, teď jsem mu dal e36 328i na repas hlavy, pro díly jedu radši 200km než se tady domlouvat s těma šejdířema kolem prahy, velmi ochotný, skvělý přístup, rozumné ceny, TOP!
Re: uživatel Baagoo
tymto by som sa chcel Baagoovi podakovat za zoservisovanie mojej e61tky a plnu flexibilitu... Uz som bol u neho 2hy krat...
Zrestauroval mi moju e61tku k plnej spokojnosti. A ako jediny mi bol ochotny opravit panoramaticke stresne okno.
Mimochodom mam to ku nemu 450km a vobec toho nelutujem. Nieje to len obycajny menic dielov ako 90% mechanikov.
Cize ak hladate odbornika na BMW tak ho vrelo odporucam !!!
Zelam ti vela spokojnych zakaznikov bez zbytocnych komplikacii v zivote
Zrestauroval mi moju e61tku k plnej spokojnosti. A ako jediny mi bol ochotny opravit panoramaticke stresne okno.
Mimochodom mam to ku nemu 450km a vobec toho nelutujem. Nieje to len obycajny menic dielov ako 90% mechanikov.
Cize ak hladate odbornika na BMW tak ho vrelo odporucam !!!
Zelam ti vela spokojnych zakaznikov bez zbytocnych komplikacii v zivote