Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

uživatel Baagoo

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Oldman »

Jj,Bagoo na HRAD, tiež som velmi spokojný s jeho prístupom,doporučujem
jakdojinej

#22 Příspěvek od jakdojinej »

taky jsem od nej kupoval uz hafo veci a vzdy absolutni spokojenost, vyskytla-li ze jakakoliv zavada, ochotne poslal jinej dil a ani po me nechtel platit druhe postovne 8)
standa67

#23 Příspěvek od standa67 »

Dobrý den,
takže i já přidávám zkušenosti s tímto chlapíkem.
Neváhal jsem cestu skoro přes celou republiku (Uherský brod - České Budějovice), se svou 39kou. Hned po příjezdu ochota a příjemné vystupování pana Honzy, strávil jsem tam celý den příjemně jsme si popovídali a jeho ochota a rady jsou pro mě velmi přínosné. Rád Vám zodpoví všechny otázky, poradí a hlavně odvede 100% práci na Vašem bavoráčkovi. Tento pán má opravdu BMW zmáknutý a rozumí své práci, takže kdo hledáte kvalitu za dobrý peníze obraťte se na něj. Za mou osobu vřele doporučuji. Standa67
PS: Děkuji pane Honzo...
chefino

#24 Příspěvek od chefino »

Taktiež spokojnosť s Baagoom, bral som nejaké veci a po zistení, že niečo nie je v stave, ako som požadoval mi dal zľavu v cene komponentu na ďalší nákup. Odporúčam
Fabi

#25 Příspěvek od Fabi »

také se musím připojit. super jednání a ochota. Jeli jsme pro motor v neděli a ve chvíly kdy měl baagoo asi úplně jiný starosti. Takže Díky moc
Veselac

#26 Příspěvek od Veselac »

taktéž jsem velice spkojený

co mě odrovnalo bylo, že jsem zavolal zhruba ve 14h že mi jede 330i jako dvoulitr a nevím co s tím. Druhý den mi ji přivezl v 11h až před kancelář 8O Vše zpraveno a navíc to auto jede líp než kdy dřív, obdiv :D Navíc stihl projít ještě všechny ostatní drobné závady na kterých budeme pracovat. Ani jsem mu nestihl říct díky jak mě to rozhodilo :-)

Teď mi pečuje o e66 750il což je malá elektrárna, od které mi dalo dost automechaniků ruce pryč a musím říct, že už jsem propadal panice. Teď pohoda a už se jen těším jak budu zase jezdit.

jsem obchodník, podnikám a mohu říct, že takových profíků s úctou k zákazníkovi jsem moc nepotkal. Výborná práce a řekl bych, že vě mě získal stálého zákazníka :wink:
peshi

#27 Příspěvek od peshi »

Bagoo je perfektní, dělal mi swap převodovky u e39 540i z automatu na 6q manuál a super, když jsme přetěsňovali vršek kliďo mě nechal pracovat s ním, teď jsem mu dal e36 328i na repas hlavy, pro díly jedu radši 200km než se tady domlouvat s těma šejdířema kolem prahy, velmi ochotný, skvělý přístup, rozumné ceny, TOP!
LUBEC Člen Klubu
Člen Klubu

#28 Příspěvek od LUBEC Člen Klubu »

ode me dostava maximalni pocet bodu za vstricnost, ochotu a pristup k zakaznikovi.
Radost s nim obchodovat, diky
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
mys_iak

Re: uživatel Baagoo

#29 Příspěvek od mys_iak »

tymto by som sa chcel Baagoovi podakovat za zoservisovanie mojej e61tky a plnu flexibilitu... Uz som bol u neho 2hy krat...

Zrestauroval mi moju e61tku k plnej spokojnosti. A ako jediny mi bol ochotny opravit panoramaticke stresne okno.
Mimochodom mam to ku nemu 450km a vobec toho nelutujem. Nieje to len obycajny menic dielov ako 90% mechanikov.

Cize ak hladate odbornika na BMW tak ho vrelo odporucam !!!

Zelam ti vela spokojnych zakaznikov bez zbytocnych komplikacii v zivote ;)
Odpovědět