Pupíci, DC ... v podobné lokaci (sever Prahy) .. chybu ale s Vinoří neuděláš... Petr Kotrbáček tomu rozumí... pravda je že posilat sms a maily (jak zmíněno výše) je na hovno, chce to volat....
Muze se to stat, ikdyz od experta na bmw bych ocekaval lepsi lokalizaci problemu. V mem pripade to stalo 10tis zbytecne. Bohuzel ale odvedena prace byla nedotazena do konce a ve vysledku nadelala nasledne vic problemu, nez uzitku.
Nejhorsim na tom je, ale ze ani po odvedene praci auto neprojel a vratil ho s tim, ze je ok, ikdyz problem byl porad stejny.
Tak já už do tohto servisu taky nikdy nepojedu. Docela mě zarazilo, že pánové neumí ani vyměnit tlumiče... Strženej závit na zadním tlumiči mě docela naštval.
Hele já nevim kdo mi tu výměnu tlumičů dělal. Má tam ještě takovýho mladýho kluka, tak to možná zprznil on... Ve zkratce: Po výměně tlumičů mi začalo něco lupat při zatáčení. Byl jsem to tam reklamovat a oni všechno dotáhli. Nicméně to lupalo pořád... Tak sem tam byl podruhý a jeli jsme se projet. Podle zvuku mi řekl, že tam o něco štrejchá pružina a že to nemám řešit... No víceméně na něm bylo vidět, že to už rešit nechce. Tak sem chvilku jezdil a protože mě to sralo tak sem zajel jinam. Tam přišly na ten strženej závit, ale tim se problém nevyřešil. Ještě vyměnili utržený silentbloky na přední nápravě, které byly podle Petra Kotrbáčka v pořádku... Ale lupe to furt stejně... Každopádně se ten zvuk objevil po výměně tlumičů u nich v sevisu. Takže asi tak.
kdo je dneska 100% ? já neznám nikoho... 1 chybu na 1000 úkonů udělá každej mám zkušenosti se servisem kde pos*** každou druhou věc a to sem myslel ze začátku jak nejsou dobrý... ale to je na jinou diskuzi
njn.. Tam je potom ještě spousta dalších proměnných, jako jestli sis díly přivezl sám, jestli ti v druhém servisu řekli pravdu atd.
Nikdo není stoprocentní, ale z osobní zkušenosti vím, že k problémům se Petr staví čelem.
majkouch: hele a všiml sis, že tu BT racing ještě nemá své vlákno?