Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
snejk opravy + elektrika
Už jsem to psal v 3er fóru, ale Snejk je fakt machr.
Několik týdnů jsem se trápil s Webastem ThermoTop V v mém 330. Zkusil jsem jak Webasto tak BMW. Nikdo nedokázal přijít problému na kloub. Jedinou radou byla výmena celého topení za 25t, protože BMW menší díl nedodává a Webasto dává ruce od modifikace pro BMW pryč.
Už jsem byl rozhodnutý, že si nikdy nezatopím, ale po Vánocích jsem narazil na fóru na Snejka a tento mág s diagnostikou dokázal sehnat díl z VW a po úpravách konektorů vyměnit hořák topení. Od té doby vše šlape jak má.
Děkuji Snejku!
Několik týdnů jsem se trápil s Webastem ThermoTop V v mém 330. Zkusil jsem jak Webasto tak BMW. Nikdo nedokázal přijít problému na kloub. Jedinou radou byla výmena celého topení za 25t, protože BMW menší díl nedodává a Webasto dává ruce od modifikace pro BMW pryč.
Už jsem byl rozhodnutý, že si nikdy nezatopím, ale po Vánocích jsem narazil na fóru na Snejka a tento mág s diagnostikou dokázal sehnat díl z VW a po úpravách konektorů vyměnit hořák topení. Od té doby vše šlape jak má.
Děkuji Snejku!
-
A kde bych toho snejka nasel chlapi? Potreboval bych taky asi protahnout diagnostikou pri startu studenem jakoze kdyz je 8stupnu a mene tak prvnich 15sekund je muj motor jako 3valec ale vzdy jen po dlouhe dobe kdyz auto jezdi pres den tak nic jen rano tak jsem byl v servise tak mi rekli ze dve zhavicky jsou pry spatne vymenil jsem vsechny a porad stejny problem ale kdyz ted bylo jedenou cca 10 stupnu tak motor nastartoval naprosto klidne jste bych mel dodat mam e91 320D strasi me ted v servise ze by to mely byt vstriky asi ale prece jen nerad bych menil zas neco co nemusim 

tommy_romeo píše:A kde bych toho snejka nasel chlapi? Potreboval bych taky asi protahnout diagnostikou pri startu studenem jakoze kdyz je 8stupnu a mene tak prvnich 15sekund je muj motor jako 3valec ale vzdy jen po dlouhe dobe kdyz auto jezdi pres den tak nic jen rano tak jsem byl v servise tak mi rekli ze dve zhavicky jsou pry spatne vymenil jsem vsechny a porad stejny problem ale kdyz ted bylo jedenou cca 10 stupnu tak motor nastartoval naprosto klidne jste bych mel dodat mam e91 320D strasi me ted v servise ze by to mely byt vstriky asi ale prece jen nerad bych menil zas neco co nemusim
Praha - Kunratice
Snad se Snejk nebude zlobit, když upřesním kde. Je to na kunratické spojce. Je tam kruháč, na jedné straně je Benzina a MamaCar a naprotilehlé je Snejk
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
Ty tam máš JaraXe ..... http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=95080
Snejk je vazne macher s diagnostikou, riesil mi na mojej e39 nezavisle kurenie a konecne to ide ako ma, teda aspon zatial. som velmi rad ze som sa s nim stretol, vie co robi a robi to dobre. potrebovali by sme takychto aj u nas na Slovensku. Osobne ho odporucam. Keby nebol odo mna 400km chodil by som iba ku nemu.
jen bych rád doplnil že snejk je machr přes elektriku, ale taky značně nespolehlivej, lidi mě dost bombardujou že jim snejk nebere telefon apod (lidem co sou z prahy doporučuju snejka, aby nemuseli jet ke mě), no a ten jim pak bud nebere telefon, nebo se s nima domluvi a pak na ně nemá čas apod.
Já osobně mam u snejka hlavový opěrky na přebarvení už dva roky, měl je přebarvit, ale sere na to, není schopen mi je poslat ani přebarvené ani nepřebarvené, tak jak jsem mu je poslal, takže 4 litry co jsem dal za opěrky se zrcátkama už jsem vyhodil do kanalu.
když jsem snejkovi dohodil 760Li, tak jsem mu pak byl pro kola, (100km jsem pro ně jel) a pak jsem mu je vezl do prahy, když jsem ted jako kompenzanci chtěl hadici na E32, tak mi řekl že ano, ale už tři týdny říká ano(dneska mi dokonce řekl at si tu hadici koupím od T613), E32 samozřejmě kvuli hadici stojí a myslím že za dva roky bude snejk furt stejně říkat ano, protože kola už má doma a tak to nemusí řešit.
takže snejk a opravy = ano, doporučuju, ale budte obezřetní a nejlépe mu tam žádné veci nenechávajte. podobné zkušenosti jako mam já má víc lidi.
Já osobně mam u snejka hlavový opěrky na přebarvení už dva roky, měl je přebarvit, ale sere na to, není schopen mi je poslat ani přebarvené ani nepřebarvené, tak jak jsem mu je poslal, takže 4 litry co jsem dal za opěrky se zrcátkama už jsem vyhodil do kanalu.
když jsem snejkovi dohodil 760Li, tak jsem mu pak byl pro kola, (100km jsem pro ně jel) a pak jsem mu je vezl do prahy, když jsem ted jako kompenzanci chtěl hadici na E32, tak mi řekl že ano, ale už tři týdny říká ano(dneska mi dokonce řekl at si tu hadici koupím od T613), E32 samozřejmě kvuli hadici stojí a myslím že za dva roky bude snejk furt stejně říkat ano, protože kola už má doma a tak to nemusí řešit.
takže snejk a opravy = ano, doporučuju, ale budte obezřetní a nejlépe mu tam žádné veci nenechávajte. podobné zkušenosti jako mam já má víc lidi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Snejk je chlapík, kterého jsem dlouho hledal.
Rozumí oboru, má k tomu vztah, je kamarádský, vše ukáže a nedělá tu práci jako nějakou rutinu - "Vyvařit a vypadni". Věc dokáže vysvětlit, ukázat, takže pro někoho jako já, koho to zajímá, je to jen těžce hledatelná forma spolupráce se servisem.
Je velice ochotný a baví ho to. K takovému člověku budu rád jezdit a platit jak potřebuje. Protože to je servis radost a zábava.
Rozumí oboru, má k tomu vztah, je kamarádský, vše ukáže a nedělá tu práci jako nějakou rutinu - "Vyvařit a vypadni". Věc dokáže vysvětlit, ukázat, takže pro někoho jako já, koho to zajímá, je to jen těžce hledatelná forma spolupráce se servisem.
Je velice ochotný a baví ho to. K takovému člověku budu rád jezdit a platit jak potřebuje. Protože to je servis radost a zábava.
Tak včera jsem byl v Praze a stavil se u Snejka a na počkání mi nakódoval webasto,TV za jízdy,denní svícení, bliknutí blinkrů u DO,autom.zamknutí při rozjezdu, opravil jednu roletku a našel v dílně druhou po té co se zjistilo, že roletky které jsem koupil za 2000 jsou mi k hovnu a to vše za velmi pěknou cenovku
Takže za mě spokojenost 

PK_530iA píše:Záleží na tom, jak se to vezme
Snejk je vynikajici, jak to nejlepe rict, odbornik a nadsenec. Vse kolem nej ma nadech undergroundu a dobrodruzstvi. Sice mam 5tku (na sedmu bohuzel osudem nedoslo), ale po svezeni snejkovou vlajkou lodi snad nemuze pochybovat vubec nikdo, ja mel to stesti. Vrele vsem snejka doporucuju, na nic si nehraje a veci nazyva pravym jmenem.
P.S. zapomnel bych to nejdulezitejsi, o jeho opravarskych schopnostech nemusite pochybovat, vzdy perfektni.
Prosím, máte někdo kontakt na "Snejka"?? Zlobí mě E39,
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=110986
a byl mi doporučený Snake... ale ať dělám co dělám, tak tu na něj nenacházím kontakt:( . Nemáte někdo nejlépe telefon??? Moc prosím a předem děkuji....
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=110986
a byl mi doporučený Snake... ale ať dělám co dělám, tak tu na něj nenacházím kontakt:( . Nemáte někdo nejlépe telefon??? Moc prosím a předem děkuji....

M3maniac píše:Tak včera jsem byl v Praze a stavil se u Snejka a na počkání mi nakódoval webasto,TV za jízdy,denní svícení, bliknutí blinkrů u DO,autom.zamknutí při rozjezdu, opravil jednu roletku a našel v dílně druhou po té co se zjistilo, že roletky které jsem koupil za 2000 jsou mi k hovnu a to vše za velmi pěknou cenovkuTakže za mě spokojenost
Zdravím, mohu poprosit jakýkoliv kontakt na Snejka? Zlobí mě E39 a byl mi jako profík Snake doporučen. Ale nenacházím zde žádné spojení, nejlépe telefon... mohu poprosit? Díky!!!!