Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TUNING M3!!!!!!!!!
tak tahle kara je totalni brutus hosi , videl sem ji na vlastni oci v tom bazaru , kdyz si tam kamarad kupoval auto. Prijel sem tam svoji ///M3 3,2 (byvalou mou laskou v top stavu) a ten chytry pan v bazaru mi rekl ze to moje neni m3 ze je to je nastrojeny a ze tam taky jedno takovy auto maj, tak sem se sel podivat co tam maj a mem me sbirali ze zeme, takoej rachotsem jeste nevidel
ma to katastrofalni lak a vubec je to cely pobouchany a ten tuuuuuuuning na tom toje ay palba, po par minutach smichu sem se musel jit podivat na svoji m3 abych se vzpamatoval z toho soku, jinak vsecny auta v tom bazaru maj totalne bosy gumy, na to sme s kamosem koukali jak telata

-
- Kontaktovat uživatele:
bobo-mb píše:DFender píše:mathias22 píše: co maj znamenat ty raketove svetla???
Symbolizujou brutální zrychlení, který ve spolupráci s křídlem z Discovery musí bejt oproti sériovýmu vozu skutečně raketový
Nejhezčí je,jak tam nechal ještě úchyty pro hliníkový křídlo...třeba je součástí prodeje.
Nicméně,se světlama je to na compacta těžký.Zadní jsou akorát troje..originál,tyhle raketový a bílo-červený krystalový.Zatim jsem na svym nechal originál,dokud neseženu led-diodový...pokud se vubec dělaj.Ještě jsem je neviděl.tak už si řikam,jestli neřeknu kamarádovi,kterej se zajímá o elektriku,aby mi je udělal
nekdo tu pise krystaly to je blbost protoze ty co nejsou original sou barevne asi 1-2cm pod tim prolisem co bezi okolo celyho auta a je to humus...ja mam origo bily a neni to zednej fake a zatim sem je na nikom nevidel

-
-