Krom toho lidi se snažej odlyšit chtěj si to auto vyšperkovat todle sice nebylo nejlepší s tim křídlem třeba ale jako co si udělal ty nic tak to až tak neschazuj...nejsem žádnej tuner a nemám tuněný auto... a tunit nehodlám
no mas pravdu se svim sem nic nedelal protoze to povazuju za zbytecny!nic si nepotrebuju dokazovat mega spoilerema a pod.a uznej ta barevna kombinace to je hruza!a neboj naky ty kousky mam taky zasebou
petabmw píše:no mas pravdu se svim sem nic nedelal protoze to povazuju za zbytecny!nic si nepotrebuju dokazovat mega spoilerema a pod.a uznej ta barevna kombinace to je hruza!a neboj naky ty kousky mam taky zasebou
tak já třeba mám auto černý a brzdiče červený a nádherně mě to ladí teda není to tak přeplácané jako to moje ale tak jsou horší kousky....
tak to jo to ja osobne uznavam!ale davat tam hlnikovi kridlo a lakovat vsechny plasty do cervena je fakt nevkus!tuning spociva v decentnosti a ne v preplacanosti jak bylo na fotu.faktem je ze sem videl aj vetsi hruzy.
petabmw píše:tak to jo to ja osobne uznavam!ale davat tam hlnikovi kridlo a lakovat vsechny plasty do cervena je fakt nevkus!tuning spociva v decentnosti a ne v preplacanosti jak bylo na fotu.faktem je ze sem videl aj vetsi hruzy.
No nevim no já teda třeba co bych chtěl prahy kroucený pěkný vytáhnout kola trošku a to je asi tak všecko zatím
ja bych dal origo Mpaket tim nic nezkazis a naopak auto nabyde na hodote.osobne sem nevidel hezci prahy nez origo M nebo narazniky!krom alpiny. ac schnitzer.hamman.hartge a tim to asi konci
petabmw píše:ja bych dal origo Mpaket tim nic nezkazis a naopak auto nabyde na hodote.osobne sem nevidel hezci prahy nez origo M nebo narazniky!krom alpiny. ac schnitzer.hamman.hartge a tim to asi konci
tak jasný že tam nechci dát nějakej vátvor nějakýho kokota ale právě repliky M nebo AC