GubaXan píše:nechapu tedy, jak jezdi ty, kteři to maji uplně černý. Do auta neni vidět ani zblizka.
Neni jich moc, ale už si všimam par aut cca 3 roky
u nás na vesnici má úplně černá okna cca 4-5 aut a ještě nikdo nehlásil žádný problém s policií...ono když tě zastaví 1-2x za rok se není čemu divit....mě když staví fízlové tak stahuju přední okna dolů a je po průseru
GubaXan píše:nechapu tedy, jak jezdi ty, kteři to maji uplně černý. Do auta neni vidět ani zblizka.
Neni jich moc, ale už si všimam par aut cca 3 roky
u nás na vesnici má úplně černá okna cca 4-5 aut a ještě nikdo nehlásil žádný problém s policií...ono když tě zastaví 1-2x za rok se není čemu divit....mně když staví tak stahuju přední okna dolů a je po průseru
Mě už zastavili i čistě kvůli těm oknům. Jen si hrajte, mě je to v zásadě jedno, ale až dostanete 20 do bloku, tak pak neříkejte, že sem vás nevaroval. (většinou se to dá ukecat, ale když Tě zastaví podruhý ten samej, tak seš jasnej)
Joy píše:Mě už zastavili i čistě kvůli těm oknům. Jen si hrajte, mě je to v zásadě jedno, ale až dostanete 20 do bloku, tak pak neříkejte, že sem vás nevaroval. (většinou se to dá ukecat, ale když Tě zastaví podruhý ten samej, tak seš jasnej)
ale proč by měli byt problemy? Zakon je jasně daný a firmy jsem kontaktoval a řikaji, že ten atest vystavi..
paveld píše:Pak dej foto co ti tam nalepili s atestem a nech si změřit propustnost, jsem zvědavej.
jj,volal jsem a až změři moje sklo, (pry už od výroby musi mit aspon 5% - ale neni to vidět) tak něco přidaji a pokud to bude vše legalně,tak daji atest.
Uvidime)
paveld píše:No vida, to bych si taky mohl zkusit změřit teď bez folií kolik to má. Ví někdo jak má vypadat atest co by měl být nalepený pod folií na skle?
Provedené úpravy musí být označeny na jednotlivých sklech schvalovací značkou ATEST 8SD 1818 v provedení dle přílohy č.15 vyhlášky MDS č.341/2002 Sb.
já mam max zatmavení jak jsem psal... zadní dveře, zadní boky a víko kufru. tam to zákon co jsem četl neupravuje, je to stejné, jako bys měl fóbii s plechem místo zadních oken.
Perunwit píše:já mam max zatmavení jak jsem psal... zadní dveře, zadní boky a víko kufru. tam to zákon co jsem četl neupravuje, je to stejné, jako bys měl fóbii s plechem místo zadních oken.
Perunwit píše:můžeš.... ale jak se dočteš a i já jsem to viděl a přesvědčoval kamaráda.... nedělej to sám.
pročpak ?))) jsem se ted dival na videa, neni to nějak extra složita a mam znameho ktery to dělal, tak snad to dopadné dobře)))ale neplanuji to v nejbližši době