Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak velky kola na 3,2 ?

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Xader píše:Ja som vcera prezul na OZty s ET 35 a mozes pozret o kolko idu von ... tuto si pozri video a presne uvidis ... ET 35 mi pripada ideal :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=uz-NfA8Uiqk

olej necelejch 60 stupnu a uz to mucis .. ajajaj .... pak maj ty Mka vypadat
los-puntos

#22 Příspěvek od los-puntos »

LOPOLO píše:
Xader píše:Ja som vcera prezul na OZty s ET 35 a mozes pozret o kolko idu von ... tuto si pozri video a presne uvidis ... ET 35 mi pripada ideal :wink:

Neni v tyhle poloze rucicka uz na 80 stupnich ? 8O
Xader

#23 Příspěvek od Xader »

LOPOLO: to ze som mu na volnobehu pridaval mu ublizuje ? to ho mucim ? 8O nepovedal by som.
Vzdy mu nakladam, az ked je uplne zohriaty ... :wink: - nakonci videa je vidno ... a to som s nim presiel cca 20 km kym sa poriadne zahrial. Ja svoje auto lubim :mad:

los-puntos: max. spokojnost :) a ten vyfuck je Remus :oops: uz tam bol, ked som auto kupil ... a asi ho tam aj necham, oproti seriovemu aspon nie je taky tazky ako vsetci hovoria.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#24 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jsem rad ze se sani libi :-) zvuk na rozjezdech nema chybu :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

los-puntos píše:
LOPOLO píše:

bohuzel, je to necelejch 60 ...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Xader píše:LOPOLO: to ze som mu na volnobehu pridaval mu ublizuje ? to ho mucim ? 8O nepovedal by som.

Kdyz myslis ze proslapnout ho na miste do omezovace kdyz mas necelejch 60 stupnu je ok, pak jo ... me je to fuk, moje auto to neni :-) ...
los-puntos

#27 Příspěvek od los-puntos »

LOPOLO píše:
Xader píše:LOPOLO: to ze som mu na volnobehu pridaval mu ublizuje ? to ho mucim ? 8O nepovedal by som.

Kdyz myslis ze proslapnout ho na miste do omezovace kdyz mas necelejch 60 stupnu je ok, pak jo ... me je to fuk, moje auto to neni :-) ...

Acha.. tak to jsem nevedel. diky za info.. zase jsem o neco chytrejsi :wink: :oops:
Xader

#28 Příspěvek od Xader »

LOPOLO píše:

Ved prave, moze ti to byt fuk :wink:
A ked sme uz pri tom ... v com mu to ublizuje , ked som na neutrale s 60° teplotou a pridavam si plyn ?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#29 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

rekl bych ze pri "60ti" vubec nicim, protoze jedine co vadi, je "studeny" olej (tzn. do nejakych 40ti stupnu), je prilis husty a muze mit problem se dostat kam ma, navic sekundarne vysokym tlakem hrozi poskozeni olejoveho chladice... vetsi problem je u "studene" vody, kdy hrozi prohnuti hlavy nebo rovnou prasknuti... btw- rozjezd v -10 do kopce je podstatne horsi nez nejaky vytaceni motoru na volnobeh :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Hanz píše:rekl bych ze pri "60ti" vubec nicim, protoze jedine co vadi, je "studeny" olej (tzn. do nejakych 40ti stupnu), je prilis husty a muze mit problem se dostat kam ma, navic sekundarne vysokym tlakem hrozi poskozeni olejoveho chladice... vetsi problem je u "studene" vody, kdy hrozi prohnuti hlavy nebo rovnou prasknuti... btw- rozjezd v -10 do kopce je podstatne horsi nez nejaky vytaceni motoru na volnobeh :wink:

Provozni teplota oleje v nasich autech je 90-100, a az pri tyhle teplote olej spravne maze a ne pri 60. Nevim jak si prisel na to ze zrovna 40 je spatne ale 60 je uz ok. Kdyz ma olej necelejch 60, je vic nez jasny, ze motor neni zahratej tak, jak by mel bejt. To je jako kdybys rek, ze rucicka vody uz neni v modrym, muzu to tocit. Ma sice treba 50 a ne 90 ale to nevadi. Predpokladam, ze se shodneme na tom, ze prudky zahrivani cehokoliv neprospiva. :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Xader píše:
LOPOLO píše:

Ved prave, moze ti to byt fuk :wink:
A ked sme uz pri tom ... v com mu to ublizuje , ked som na neutrale s 60° teplotou a pridavam si plyn ?

Tim ze ho ohrivas prudceji nez je vhodny a tim ze olej jeste nema provozni teplotu - tim i vlastnosti coz neni podle me vhodny pro 7500 otacek. .. Ten ukazatel tam ma jisty opodstatneni :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

los-puntos píše:
LOPOLO píše:

Sypu si popelnik na hlavu .. pravdu mas ty!
Odpovědět