Na to jestli dolů, nebo né, se ti už netroufnu odpovědět. Stačí že se tady v jiné diskuzi o tuningu hádám s jedním "tlučhubou".
je to jen tvoje věc, jestli se ti líbí, tak si to nech a né co říkají ostatní - bude to jen tvoje image!!
tayron píše:Ja jsem z Ostravy... A taky jsem uvazoval o cabriu mel jsem vyhlidnutou v Nemecku M3 E36 3,2 ale uz s menenym motorem byli nejaci neochotni tak jsem pockal a dovezl tenhle modry kousek a nelituju, clovek se staral s nejvetsi peci, vsechny doklady, serviska, kola, podvozek zapsana v TP atd...
Jsem z Opavy, tak se někdy ukaž - máme tady BMW "partičku" Auto krásné - barva super!!!!!!!!
Lion píše:Jinak chlapi, to neni možný. Na tý severní moravě se rodí asi více fandů do BMW než tady na Vysočině...Tady nikdo neni.. Nejblíže je 80km vzdálené Brno. Tam už to žije.
Zase to máš na okruh co by kamenem Taky jsem tam byl párkrát popojíždět.
WARMAN to má nejlepší Pardubice - zaslíbené místo TUNINGU!! Kdykoli jsem jel touto "oblastí" téměř každý zdravil, holky mávaly a bylo jedno jestli jsem jel na mašině, nebo v "tuning" upraveném autě. Bomba fandové, nikde jinde jsem toto nezažil!!
Ráj na zemi
Okna necham tak predni maji atest na fotkach to vypada dost rozdilne ale ve skutecnosti to tak hrozny rozdil neni... kolega v Nemecku platil 65 eu za predni folie a navic je musel seskrabat...
xxRobertoxx píše:Na to jestli dolů, nebo né, se ti už netroufnu odpovědět. Stačí že se tady v jiné diskuzi o tuningu hádám s jedním "tlučhubou". je to jen tvoje věc, jestli se ti líbí, tak si to nech a né co říkají ostatní - bude to jen tvoje image!!
xxRobertoxx píše:Na to jestli dolů, nebo né, se ti už netroufnu odpovědět. Stačí že se tady v jiné diskuzi o tuningu hádám s jedním "tlučhubou". je to jen tvoje věc, jestli se ti líbí, tak si to nech a né co říkají ostatní - bude to jen tvoje image!!
tayron píše:Asi jo pujde dolu jenom nevim jestli budou stacit ty zaslepky nebo cele prestrikat...
Já bych to udělal asi tak, že bych sehnal nový zadní víko kufru, to bych si v klidu nastříkal do laku, osadil potřebnýma vecma a jen prohodil...Původní víko bych si bud někde schoval a nebo případně prodal jako celek i s křídlem...Nic na tom neni..
Lion píše:Jinak chlapi, to neni možný. Na tý severní moravě se rodí asi více fandů do BMW než tady na Vysočině...Tady nikdo neni.. Nejblíže je 80km vzdálené Brno. Tam už to žije.
Zase to máš na okruh co by kamenem Taky jsem tam byl párkrát popojíždět.
To je pravda, ale zatím sem neměl příležitost se tam vydat...Ale koukám, že seš z Pardubic a to zase neni tak daleko cca 67km myslím ode mě..
kosh píše::) tak to dáme po zimě nějaký srazík. Třeba na eccehomo To nás bude tak 10 x M3
No to už musíme... Letos to totálně nevyšlo...Ale ne hned po zimě, první měsíc po zimě si rezervuju servis. Budou se měnit komplet brzdy, vejfuk, opravovat Vanos, takže to vidím nejdřív na Duben...Podle sněhu samozřejmě..
tayron píše:Asi jo pujde dolu jenom nevim jestli budou stacit ty zaslepky nebo cele prestrikat...
Já bych to udělal asi tak, že bych sehnal nový zadní víko kufru, to bych si v klidu nastříkal do laku, osadil potřebnýma vecma a jen prohodil...Původní víko bych si bud někde schoval a nebo případně prodal jako celek i s křídlem...Nic na tom neni..
To mas pravdu to bude takhle asi nejjednodussi... za kolik se to kridlo da asi prodat???