Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte M3 E36 3.2L r.98 RZ2M0 0060?

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
Dally

#21 Příspěvek od Dally »

DFender píše:
Dally píše:Já nic takového nenapsal! M3 pro mě prostě neni žádná raketa.... o to lepší je to sportovní auto, který je např. po těch správných úpravách rozhodně lepší okruhový náčiní než M5.
M5 je spíš o výkonu v přímce a pohodlí, tj. vic "raketa"
M3 je o schopnosti měnit směr a obratnosti...

Doufám, že už si rozumíme....

Člověče já ti nevím, asi ne :-) pořád na to nemůžu přijít, bavíme se o BMW takže Shelby atp. bych do toho netahal, tam tě chápu .. ale markantní rozdíl ve zrychlení-výkonu v přímce,jak tomu řikáš ty, mezi M5 E39 a M3 E36 najít prostě nedokážu :-)

No cca. 0.5sec z nuly na sto je dost (a to váží M5 o několik set kilo víc), ale hlavně pružné zrychlení ve vyšších rychlostech. Zkus si třeba ve 100km/h podřadit na trojku a dát plnej a pocítíš pořádnej rozdíl...

To beann:
Dík za návrh. Až koupim v US Dinan S3, možná ti z měsíce pošlu pohled.... zatím se budu plahočit po Zemi v M5 8)
beann

#22 Příspěvek od beann »

Dally píše:
DFender píše:
Dally píše:Já nic takového nenapsal! M3 pro mě prostě neni žádná raketa.... o to lepší je to sportovní auto, který je např. po těch správných úpravách rozhodně lepší okruhový náčiní než M5.

Člověče já ti nevím, asi ne :-) pořád na to nemůžu přijít, bavíme se o BMW takže Shelby atp. bych do toho netahal, tam tě chápu .. ale markantní rozdíl ve zrychlení-výkonu v přímce,jak tomu řikáš ty, mezi M5 E39 a M3 E36 najít prostě nedokážu :-)

No cca. 0.5sec z nuly na sto je dost (a to váží M5 o několik set kilo víc), ale hlavně pružné zrychlení ve vyšších rychlostech. Zkus si třeba ve 100km/h podřadit na trojku a dát plnej a pocítíš pořádnej rozdíl...

To beann:
Dík za návrh. Až koupim v US Dinan S3, možná ti z měsíce pošlu pohled.... zatím se budu plahočit po Zemi v M5 8)

super
BMWX5power

#23 Příspěvek od BMWX5power »

Dally píše:
DFender píše:

To beann:

Dneska sem byl v jihlavě na kopečku sem tě tam mohl hodit :wink: :wink: :lol:
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
BMWX5power

#24 Příspěvek od BMWX5power »

Dally píše:
DFender píše:

To beann:

Jo a kup si třeba hovno a pak se snim klouzej po slunci protože ty se svejma kecama seš tak rychlej že neschoříš!!!

Toto téma bylo založeno kvůly dotazu Kamila a ne kvuly tvejm debilnim pripominkam!!!

HLAVNĚ UŽ RADŠI NIC NEPIŠ !!!!!

PS : Omluvte ale musel sem !!!
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Dally

#25 Příspěvek od Dally »

petr-p10 píše:
Dally píše:
DFender píše:[quote="Dally"]
Já nic takového nenapsal! M3 pro mě prostě neni žádná raketa.... o to lepší je to sportovní auto, který je např. po těch správných úpravách rozhodně lepší okruhový náčiní než M5.

To beann:

Jo a kup si třeba hovno a pak se snim klouzej po slunci protože ty se svejma kecama seš tak rychlej že neschoříš!!!

Toto téma bylo založeno kvůly dotazu Kamila a ne kvuly tvejm debilnim pripominkam!!!

HLAVNĚ UŽ RADŠI NIC NEPIŠ !!!!!

PS : Omluvte ale musel sem !!![/quote]

:lol: :lol: :lol:
BMWX5power

#26 Příspěvek od BMWX5power »

Kromě tebe tady nic k smíchu neni :lol:
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Tak už toho nechte, nechce se mi to promazávat jako OT :P
Dally

#28 Příspěvek od Dally »

Speedy píše:Tak už toho nechte, nechce se mi to promazávat jako OT :P

:)
KamilAC

#29 Příspěvek od KamilAC »

DOCELA BY SE TO ALE HODILO, trošku se to zvrhlo a já tak jako na začátku stejně nic konkrétního nevím... :x
Lucas87
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Lucas87 »

Tomuhle autobazaru se vyhnout vyrazným obloukem.....

KamilAC píše:Našel jsem jí v inzerci jednoho autobazaru za podezřele nízkou cenu.
Jel jsem se na ní podívat, tvářila se poměrně solidně a takto nízká cena byla z důvodu zástavby motoru a příslušenství 2.0i vanos.

Zajímalo by mně, jestli někdo z vás toho auto nezná, bazar moc ochotný nebyl. Dovedl bych si s velkou pravděpodobností za pěkné peníze obstarat motor, převodovku a ostatní agregáty z GB, takže by celková cena nemusela být tak závratná. Nemáte někdo tušení o původu auta, koupeno u nás nebo dovoz, bourané či nikoliv, případně jak se k tomu majitel choval když oddělal motor?
Díky za jakýkoliv postřeh. :wink:

Zde odkaz na zmíněné auto: http://autobazar.automix.centrum.cz/xch ... 0000026935
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
viktor_m3

#31 Příspěvek od viktor_m3 »

Nebrat. Auto znám. Původní motor byl demontován pro závodní účely proti kopci. Ani se nedivím, že se prodává až v Praze.
DFender

#32 Příspěvek od DFender »

KamilAC píše:

DOCELA BY SE TO ALE HODILO, trošku se to zvrhlo a já tak jako na začátku stejně nic konkrétního nevím... :x

:roll: Mno když ti cca 15 lidí nezávisle na sobě řekne že nebrat, tak mně to konktrétní přijde až dost ... jesli ti to nestačí tak ti pak jedině nejaká banda s bavorákama prej vegetí v Počernicích u rybníka, třebas budou vědět :lol: :lol: :lol:
KamilAC

#33 Příspěvek od KamilAC »

Tak mi to nedalo a zajel sem tam ještě jednou. Kupodivu tentokrát už byl bazarník ochotnější, jelikož si mně pamatoval a věděl že se kvůli tomu vracím. Udělal tím ale hodně velkou chybu, dovolil mi auto pořádně prolézt. Strávil jsem tam asi hodinu a pak raději odjel. Jen v kufru jsem našel kus kastle tmavězelený a tmavěmodrý, střecha to stejný, stejně tak i celej jeden hrnec byl měněnej, radši už si ani nepamatuju kterej to byl. Když jsem to bazarníkovi říkal, že ani po slevě na 79t pro mně auto není zajímavé a že se mi to nevyplatí, řekl že když mu dám do ruky 60t tak s tím můžu hned odjet. Trošku sem zauvažoval že by možná stálo za to to koupit a rozprodat po dílech, ale zatím sem se na to vykašlal.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Lion »

Kamile jak už sem Ti říkal, na tohle auto bych být tebou zapomněl. Ani na náhradní díly by to nebylo za těch 60 tis zajímavé. Dle mého názoru zbytečně investované peníze. To auto je jak si sám viděl opravdu skládačka a to nemá žádnou hodnotu. Akorát by si z toho byl pak neštastnej. Pošetři a pokud chceš M Power, tak ho kup v cajku. :wink:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od MattyX Moderátor »

stahni ho na 30 a pak na tom mozna vydelas na tom rozprodeji :D jinak jako auto ktery by melo jezdit po silnici urcite nebrat!!!
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od MattyX Moderátor »

:lol: :lol:

tak když by někoho zajímalo co s tím vlastně bylo , tak pravej přední hnrnec vyměněnej , to se musí nechat ža fakt pěkná práce , zadní náprava vytržená z kastle , pod sedákem připravený dva otvory na převaření kdyby to náhodou se urvalo znova , jakože urvalo :D přední kapota nějaká ultralight :D vyřezaný výstuhy , vařerenj kousek plechu ale jako pěkná , videl sem už i horší... od rany na pravej hrnec , trošku zkurvená podlaha a tunel , ale nic markantního , ridicovy dvere hlinik , místo pro airbag dveřní vynýtovaný prasacky :D a spolujezdcovy sou plechový... diferáky měl vařený víko , kardan danej 2.0 a na něho na čunáka navařenej zadní homokyneťák pro 3.2 difer :D na motoru siláče bůh ví z čeho , motor ležel na řízení... samotná 2.0 jezdila na nějakej mazut , v hlavě nános 0.5cm mazutu , převodovka v prdeli , vule jako prase... ale je z toho hromada pouzitelnejch dilu , jo a ta barvena podlaha v kufru byla asi zapricinena vylitou baterkou :)

jednou to ale mohlo být fakt pekný auto :) ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Dally

#37 Příspěvek od Dally »

MattyX píše::lol: :lol:

tak když by někoho zajímalo co s tím vlastně bylo , tak pravej přední hnrnec vyměněnej , to se musí nechat ža fakt pěkná práce , zadní náprava vytržená z kastle , pod sedákem připravený dva otvory na převaření kdyby to náhodou se urvalo znova , jakože urvalo :D přední kapota nějaká ultralight :D vyřezaný výstuhy , vařerenj kousek plechu ale jako pěkná , videl sem už i horší... od rany na pravej hrnec , trošku zkurvená podlaha a tunel , ale nic markantního , ridicovy dvere hlinik , místo pro airbag dveřní vynýtovaný prasacky :D a spolujezdcovy sou plechový... diferáky měl vařený víko , kardan danej 2.0 a na něho na čunáka navařenej zadní homokyneťák pro 3.2 difer :D na motoru siláče bůh ví z čeho , motor ležel na řízení... samotná 2.0 jezdila na nějakej mazut , v hlavě nános 0.5cm mazutu , převodovka v prdeli , vule jako prase... ale je z toho hromada pouzitelnejch dilu , jo a ta barvena podlaha v kufru byla asi zapricinena vylitou baterkou :)

jednou to ale mohlo být fakt pekný auto :) ;)

:thumbsup: :wink:
Odpovědět