Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - US DRL dokáže někdo aktivovat denní svícení ?
treba diody od mtecu tady http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MTEC-Ver ... 588fd02057
bmw_pepa píše:Chci se zeptat co se dá dát do kroužku před FL aby to svítilo bíle, jestli teda vůbec něco takového jde?
Jak pise Vlado42, nahradis klasickou vlaknovou zarovicku bilou LED. V tom se shodneme. Jen nevidim duvod, proc kupovat "znackovou" M-TEC, ktera stoji pres 3.000,-, kdyz se na eBay daji sehnat cca za 500,- a sviti stejne - mel jsem k dispozici jak od MTEC tak ty sve za 500,-

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Souhlas, vyloženě nemám rád frajírky, kteří vypnou světla a rozsvítí mlhovky
. Nejen, že jsou to mlhovky, tak se mají používat pouze v mlze, ale mohou i oslňovat... Bohužel, těchto řidičů je poměrně hodně
. Ono i zákon, je špatně napsaný, dle mého soudu.

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
No, tak pridite sa pozriet do Norska.
Tu jazdi 90 % aut na hmlovkach + parkovacky. A to nie len bezne osobaky, ale dokonca policajti, autobusy, sanitky, nakladiaky. Tu akurat nemozu byt pustene tusim hmlovky sucasne so stretavacimi, pokial nie je zhorsena viditelnost, ale tiez to nerespektuju a ja tiez ne. Pekne je vidiet krajnica s hmlovkami. Takze ja sa prisposobujem.
A dokonca ma uz aj zastavili policajti viackrat a na hmlovky s parkovackami nic nevraveli. Len raz, ked som mal ine auto a mal som farebne obrysovky, tak mi vraveli, ze mam si ich vymenit, ze to nie je povolene.
A ked vas oslnuju hmlovky, tak to treba spravne na STK nastavit, pretoze tie maju svietit len dole a do stran a nie panu Bohu do okien. Mne to neprekaza, mozno v noci, to je pravda, ale cez den je to jedno, ci mate pustene stretavacky halogeny alebo hmlovky.

A ked vas oslnuju hmlovky, tak to treba spravne na STK nastavit, pretoze tie maju svietit len dole a do stran a nie panu Bohu do okien. Mne to neprekaza, mozno v noci, to je pravda, ale cez den je to jedno, ci mate pustene stretavacky halogeny alebo hmlovky.