Wow:) tak to budeš zase velitel E46 klubu co:)..JFK ale takova E46 M3 to už je pěkně mastnej peníz co?:) to už milionek stojí ne?neli víc..No škoda jen že prodáváš tu tvou E36 M3 už ted:( ..Chtěl sem aby si mě na nákým našem srazu ukázal jakej je to velkej rozdíl mezi mou 318i a M3 ..No snad si tu tvou M3 koupí nákej fanda a přidá se k tomudle klubu pak by vše bylo ok..
Ouuuu, shit LION is back,:alien: Když budeš mooooc , moooc, hodnej kluk, tak tě třeba Robert sveze , ale třeba budeš zrovna v tom Chorvatsku, a pak bys to všechno propás, to si to pak asi hodíš co??:oboci:
Originál zaslal Lion [B]Wow:) tak to budeš zase velitel E46 klubu co:)..JFK ale takova E46 M3 to už je pěkně mastnej peníz co?:) to už milionek stojí ne?neli víc..No škoda jen že prodáváš tu tvou E36 M3 už ted:( ..Chtěl sem aby si mě na nákým našem srazu ukázal jakej je to velkej rozdíl mezi mou 318i a M3 ..No snad si tu tvou M3 koupí nákej fanda a přidá se k tomudle klubu pak by vše bylo ok..
Je to rozdíl:) to mi věř. Ale v jednom jsou ty dva modely shodný:
To TT: No snad v tom Chorvatsku nebudu když zrovna bude nějakej ten náš sraz ale když by náhodou byl tak se nedá nic dělat..Ale stejně by byl za chvilku sraz další a myslím že budou srazy i na jaře...Takže neni proč se náko stresovat..
JE FAKT ŽE TY ČORKAŘI ZNAKŮ JSOU ASI TRABANTÁCI-----------------DAVAJ SI TO NA KAPOTY---ŘÍKAJ TOMU-:Bakelitový Malí Wůz-------takže asi jednou bude doba,že si pro znaky budem chodit na trabaantácky vrakáče!!!!!!!!HI HI HI
Tak jsem taky přišel o přední znak , ale třeba si ten zlodějíček až dospěje koupí BMW , pak mu budiž odpuštěno :angel3: , ale jestli nekoupí tak :devil2:
:cucim: :benga: Tak ja nevím, jen jsem si říkal jestli jsi tam o náký případ nezakopl..
No a jak teda v tý Americe?..Co holky jsou přátelský nebo jsou namyšlený a ani se s tebou bavit nechcou..A jak ulice jsou opravdu tak zabordelený jak v těch amerických filmech?.. A jak je to tam s našema E36 je jich tam dost?..:devil2:
Zatím zdarec palec Amerikánec..
:allright: :allright: :bubenik: :cigo2: