Zdarec lidi, no i když jste mě tenkrát v minulým roce pěkně vyprudili tak se mnou počítat určitě můžete, do klubu jsem šel hlavně kuli tomu abych se s váma setkal a udělal pořádnej štrůdl na silnici..Takže zdravím všechny členy a jsem zpět..
Originál zaslal Klakson [B]to je v kasárnách volno ?
Za Rakouska-Uherska chodil důstojník do kasáren jen pro žold a po zbytek času se pohyboval mezi kluby, bordely a ložnicemi městských paniček.
Ta doba již bohužel minula, ale nějaké volno se i přesto najde. A? v dubnu, květnu nebo jindy.
Originál zaslal Shrek [B]To ne, to letíme na Florida Keys...
Jůůůůůůůůůůůůůů vražedný pobřeží Letím taky. Vždycky jsem chtěl potkat Nicka Slaughtera :heee: Schválně bych ho zkusil zastřelit, páč není možný, že by byl netrefitelnej. A když to nevyjde kulkou, dal by se možná sejmout nějakou Maximou 3.0, hmmm? boci: :bezzub:
TAK JÁ JSEM MEZI TEMA ŽIVEJMA,,TAK AŽ NECO BUDE,RÁD PRIJEDU,I KDYŽ MAM NA AUTE JESTE FŮRU PRACE---HOLT BEZ GARAŽE SE TOHO V TOMHLE NEČASU MOC ZVLEDNOUT NEDÁ----------ZATÍMMMM------ČUS
to beemwex:
Mooooc hezký, asi teď budu za p-ču, ale živý členové přispívaj. Každopádně jsi asi nebyl na žádné akci tak by ti to mohlo připadat jako neopodstatněné tahání peněz, ale sám uvidíš a pochopíš. (Nebo spíš nebudeš chápat). :):) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Originál zaslal mcfil [B]to beemwex: Mooooc hezký, asi teď budu za p-ču, ale živý členové přispívaj. Každopádně jsi asi nebyl na žádné akci tak by ti to mohlo připadat jako neopodstatněné tahání peněz, ale sám uvidíš a pochopíš. (Nebo spíš nebudeš chápat). :):) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
mcfil-----ok!!TAKOVY VECI JAKO NOVEJ NEMUZU VEDET,,TAK AŽ BUDE TEN PRAVEJ OKAMŽIK NA PRISPEVEK,TAK DEJ VEDET----TREBA NA ME ZATRUB!!!!ZATIM---ČAGOS---BEEMWEX--MILAN