Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

meine dammen und herren, die sezone beginnt!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Bombarder »

Ja mam alarm clifford a jednou jsem to musel nechat odtahnout. Udajne po odpojeni nebo vybiti baterie se alarm vyresetuje do default nastaveni. Musel jsem s tim do servisu, kde to behem minuty nastavili.
Don T

#22 Příspěvek od Don T »

Tak ted z toho moc moudrej nejsem.. myslite, ze ji teda beze strachu muzu odpojit?:eek:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bombarder »

No ja bych ji uz u moji kary jen tak neodpojoval. kdybych to nutne potreboval, tak bych si predem zjistil v servise kde delaji alarmy stejne znacky, co to muze zpusobit nebo co je nutne udelat pri odpojeni baterie.
kdyz jsem menil chladici kapalinu, tak v manualu bylo napsane, ze pred vypustenim se ma odpojit baterka, ale z predesle zkusenosti jsem se na to vykaslal..
Don T

#24 Příspěvek od Don T »

No jak jsem psal mam origo BMW alarm takze se asi budu ptat v BMW:D Prave proto se ptam tady jestli nahodou nekdo nema stejnej alarm a tim padem me neporadi.
Odpovědět