Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

F1 - Francie

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal vally
[B] To už jsou lepší motorky, tam ( když se povede závod ) se o první místo tahaj furt.

Rosi si tam s každým dělá co chce. Aby to bylo zajímavý, musí pár kol před koncem vyletět do kačírku, propadnout se na 6. místo a nasadit stíhací jízdu. Pak je na co se dívat. Jinak jsou na kukačku lepší MS superbike.

Originál zaslal vally
[B] A komentář ala Nikodým, to je kapitola sama pro sebe. Jednou ( asi minulej nebo předminulej rok ) jsem sledoval velkou cenu ( nevím jaká to přesně byla, ale určitě to bylo na americkým kontinentě ) a vysílali to přes digitální signál, takže když dávali záběry z boxů, bylo vidět kolik litrů přesně natankoval a na kolik km mu to vydrží atd. Do konce závodu zbývalo ještě asi 20 kol a nevím už kdo, ale dejme tomu, že Schumi zajel do boxů, natankoval na 18 kol. Nikodým to okomentoval tak, že Schumi nejspíš pojede ještě do boxů ( dvě kola před koncem ). To, že by mohl mít ještě něco v nádrži ho jaksi vůbec nenapadlo.

Ta digi TV byla fakt :super:, ale ten komentář s těma 2 kolama před cílem do boxů jsem teda nezaregistroval. Bych se nad tím asi taky pozastavil :).
vally
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od vally »

To: Baxon - Jo jo, Rossi si tam dělá, co chce, ale taky mu to občas nevyjde a navíc jsou tam vidět nějaký předjížděcí manévry a když se to pak rozjede a během jednoho kola se třeba i třikrát změní první místo je to pak super.
Ten digitální signál je paráda, daleko lepší záběry třeba i ze předku atd a nejenom z pohledu řidiče, navíc ukazovali otáčky motoru a aktuální rychlost. Škoda, že to nedávají pořád.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal vally
[B]Ten digitální signál je paráda, daleko lepší záběry třeba i ze předku atd a nejenom z pohledu řidiče, navíc ukazovali otáčky motoru a aktuální rychlost. Škoda, že to nedávají pořád.

Jo jo, přesně tak.
Tenkrát to bylo kvůli neshodám ohledně přenosu nebo takový nějaký problém, tak nám to přenášela digitální TV. Jsme to měli jako bonus, jinak bychom si museli trošku připlatit :).
ulicnik

#24 Příspěvek od ulicnik »

"Ale co mne sere, a myslím že nejenom mne jsou ty přenosy na TV Prima! V tom nejlepším - konkrétně výměna kol a dotankování a oni tam v klidu hodí reklamu - tak to jim dnes opravdu nevyšlo!!! A korunu tomu nasadil režisér z Francie který tam pořád ukazoval kolikrát byl kdo v boxu - aniž by ukázal odstupy - zrovna když to bylo opravdu potřebné!!!!"

Tak s tím naprosto souhlasím - PRIMA TV = shit!

Někdo si může říkat, že to byla nuda. Já až tak negativní názor nesdílím.
Pochopitelně mám radost ze skvělého výsledku "pro nás". Myslím, že tento závod jen potvrdil vzestupnou tendenci týmu a ukázal všem škarohlídům, že BMW Williams udělali skutečně obrovský skok dopředu!

uličník:banan: :banan: :banan:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Ulicniku, ty jeste zijes? :-) Ja myslel ze ses na broudveji ...
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Klakson »

:bigok:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od stealth »

Viděl jsem v sobotu na nějakym kanálu z Deutschlandu, tušimže ZDF, záznamy z kvalifikací, a to panečku bylo pěkný maso, tam jeli pěkně na krev, žádný šolichání jak v závodě ! :mhihi: :-D
Odpovědět