Originál zaslal Miketak [B]To je ono:cry: ! Měl jsem tam jenom alarm :bang2: že já blb tam nedal ten tajný vypínač jako má kámoš!:bigcry:
Upřímnou soustrast.:shit: O žádný auto jsem zatím nepřišel. Už několikrát mi ho vybrali. Do teďka jsem se rozhodoval, co na svou káru dám. Jestli tajnej vypínač, nebo zamykání šaltrklacku. Mám tam totiž jen imobiliser. Už jsem se rozhod. Dám tam oboje!
Je to strašný, ty ku... jsou čím dál vynalézavější. Známýmu čorli v Praze Koktávku a to tam měl skoro všechno, alarm, imobiliser i zamykací šalt páku. Jsou to zmr.... Postřílet je všechny!
Upřímnou soustrast. Dokážu si představit jak tě je, kurvy jedny zasraný. To abych si taky pořídil nějaký zabezpečení, jediný co tam mám tak ten novej imobilizer a alarm. Takže co teď - Sherlog a VIN nebo co doporučujete. Kurvy jedny. Ach jo.
Originál zaslal Lukke [B]Upřímnou soustrast. Dokážu si představit jak tě je, kurvy jedny zasraný. To abych si taky pořídil nějaký zabezpečení, jediný co tam mám tak ten novej imobilizer a alarm. Takže co teď - Sherlog a VIN nebo co doporučujete. Kurvy jedny. Ach jo.
sherloga urcite a pokud se ti chce, investuj do vsech moznejch pikacovinek cim vic tim lip )
ale stejne je nejlepsi vozit s sebou boticku od MP to ti uz opravdu nikdo neodtahne
Originál zaslal Lukke [B]Upřímnou soustrast. Dokážu si představit jak tě je, kurvy jedny zasraný. To abych si taky pořídil nějaký zabezpečení, jediný co tam mám tak ten novej imobilizer a alarm. Takže co teď - Sherlog a VIN nebo co doporučujete. Kurvy jedny. Ach jo.
Sherlog se v dnešní době víc než vyplatí... a ani už to není drahý. Já bych do toho, mít nový auto, šel určitě.
vyplati se dycky, prvnotni investice neni zas tak velka, zvlast kdyz sme kluci s baworakama a nejezdime golfama za 50litru, navic ti zvysuje cenu auta nebo to mas na cely zivot protoze ti to premontujou do novyho, a provoz 4.5 rocne je pohoda.
muj trotl zas pred lidma zdrhne..... zatim blbe stene za rok to bude zeprej pekny agresor (ale na pidbula uz si vyskakuje......dokud ho nechce znasilnit)
Originál zaslal darmon [B]vyplati se dycky, prvnotni investice neni zas tak velka, zvlast kdyz sme kluci s baworakama a nejezdime golfama za 50litru, navic ti zvysuje cenu auta nebo to mas na cely zivot protoze ti to premontujou do novyho, a provoz 4.5 rocne je pohoda.
uz o tom uvazuju dloho a nejspis az si domu dovezu bawo tak to necham namontovat. Jak se to aktivuje do toho hlidaciho modu? je to nejak zapojene s centralem, nebo mas dalsi dal. ovladani...... chtel jsem se na to kouknout na jejich site, ale nejede jim server
no bud mas lite verzi nebo celou, lite verze nedela nic a zacnou hledat auto az kdyz jim zavolas, plna verze se ozve sama jak se s autem neco deje. Cenovej rozdil neni zas tak drastickej...
Originál zaslal darmon [B]no bud mas lite verzi nebo celou, lite verze nedela nic a zacnou hledat auto az kdyz jim zavolas, plna verze se ozve sama jak se s autem neco deje. Cenovej rozdil neni zas tak drastickej...
no takze pokud mi auto ukradnou pred barakem a ja to zjistim az rano tak je mi lite verze mozna uz celkem k nicemu