Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Auto v háji

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Otton

#21 Příspěvek od Otton »

Originál zaslal Miketak
[B]To je ono:cry: ! Měl jsem tam jenom alarm :bang2: že já blb tam nedal ten tajný vypínač jako má kámoš!:bigcry:

Upřímnou soustrast.:shit: O žádný auto jsem zatím nepřišel. Už několikrát mi ho vybrali. Do teďka jsem se rozhodoval, co na svou káru dám. Jestli tajnej vypínač, nebo zamykání šaltrklacku. Mám tam totiž jen imobiliser. Už jsem se rozhod. Dám tam oboje!
vally
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od vally »

Je to strašný, ty ku... jsou čím dál vynalézavější. Známýmu čorli v Praze Koktávku a to tam měl skoro všechno, alarm, imobiliser i zamykací šalt páku. Jsou to zmr.... Postřílet je všechny!
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od bpytlik »

Jojo ja taky nasel svou karu po dvou tydnech...nekdo ji pouzil jako sekacku na stromy.....holt dojeb...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Baxon
[B]Moje známá přišla o II golf (žádnej krasavec, obyčejnej VW pekáč) před půl rokem kupovanej v AAA :shit: .

Jenže na to aby jsi se dostal do golfa ti staci metr dlouhej provazek, jsou to svinsky hajzlove ty zlodeji
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
matej
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od matej »

ja nekoho najit jak mi jebe karu tak ho umlatim k smrti. asi bych se fak neovlad.

ps: jak moc ucine funguje ten "CODE" co je velkym kompu
Lukke

#26 Příspěvek od Lukke »

Upřímnou soustrast. :-( Dokážu si představit jak tě je, kurvy jedny zasraný. To abych si taky pořídil nějaký zabezpečení, jediný co tam mám tak ten novej imobilizer a alarm. Takže co teď - Sherlog a VIN nebo co doporučujete. Kurvy jedny. Ach jo. :-(
skautik Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Lukke
[B]Upřímnou soustrast. :-( Dokážu si představit jak tě je, kurvy jedny zasraný. To abych si taky pořídil nějaký zabezpečení, jediný co tam mám tak ten novej imobilizer a alarm. Takže co teď - Sherlog a VIN nebo co doporučujete. Kurvy jedny. Ach jo. :-(

sherloga urcite a pokud se ti chce, investuj do vsech moznejch pikacovinek cim vic tim lip :))

ale stejne je nejlepsi vozit s sebou boticku od MP to ti uz opravdu nikdo neodtahne :)
T.o.m.

#28 Příspěvek od T.o.m. »

Originál zaslal skautik
[B]sherloga urcite a pokud se ti chce, investuj do vsech moznejch pikacovinek cim vic tim lip :))

ale stejne je nejlepsi vozit s sebou boticku od MP to ti uz opravdu nikdo neodtahne :)

Za 10k máš pitbulla jako cumel. Do auta misku s vodou, granule a věř tomu, že tu káru každej obejde obloukem.:D
Lukke

#29 Příspěvek od Lukke »

No jo, ale vozit s sebou pořád pejska... :-D :-D
T.o.m.

#30 Příspěvek od T.o.m. »

Originál zaslal Lukke
[B]No jo, ale vozit s sebou pořád pejska... :-D :-D

Ty vozíš jen dvě kočky, co???:D :) :D :) :D :) ))))))))
darmon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Lukke
[B]No jo, ale vozit s sebou pořád pejska... :-D :-D

muj trotl nekdy nenecha cizi lidi ani nastoupit :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od darmon »

horsi bude az tam nepusti ani mne :)
Obrázek
skautik Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal T.o.m.
[B]Ty vozíš jen dvě kočky, co???:D :) :D :) :D :) ))))))))

kocky ti neuhlidaj karu, pobezi za kazdou vetsi uzenou stikou :)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Lukke
[B]Upřímnou soustrast. :-( Dokážu si představit jak tě je, kurvy jedny zasraný. To abych si taky pořídil nějaký zabezpečení, jediný co tam mám tak ten novej imobilizer a alarm. Takže co teď - Sherlog a VIN nebo co doporučujete. Kurvy jedny. Ach jo. :-(

Sherlog se v dnešní době víc než vyplatí... a ani už to není drahý. Já bych do toho, mít nový auto, šel určitě.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Shrek
[B]Sherlog se v dnešní době víc než vyplatí... a ani už to není drahý. Já bych do toho, mít nový auto, šel určitě.

hmm vyplati se to ikdyz mas auto jety?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od darmon »

vyplati se dycky, prvnotni investice neni zas tak velka, zvlast kdyz sme kluci s baworakama a nejezdime golfama za 50litru, navic ti zvysuje cenu auta nebo to mas na cely zivot protoze ti to premontujou do novyho, a provoz 4.5 rocne je pohoda.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od RuDoSh »

muj trotl zas pred lidma zdrhne..... :( zatim blbe stene :) za rok to bude zeprej pekny agresor :D (ale na pidbula uz si vyskakuje......dokud ho nechce znasilnit)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]vyplati se dycky, prvnotni investice neni zas tak velka, zvlast kdyz sme kluci s baworakama a nejezdime golfama za 50litru, navic ti zvysuje cenu auta nebo to mas na cely zivot protoze ti to premontujou do novyho, a provoz 4.5 rocne je pohoda.

uz o tom uvazuju dloho a nejspis az si domu dovezu bawo tak to necham namontovat. Jak se to aktivuje do toho hlidaciho modu? je to nejak zapojene s centralem, nebo mas dalsi dal. ovladani...... chtel jsem se na to kouknout na jejich site, ale nejede jim server
darmon
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od darmon »

no bud mas lite verzi nebo celou, lite verze nedela nic a zacnou hledat auto az kdyz jim zavolas, plna verze se ozve sama jak se s autem neco deje. Cenovej rozdil neni zas tak drastickej...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]no bud mas lite verzi nebo celou, lite verze nedela nic a zacnou hledat auto az kdyz jim zavolas, plna verze se ozve sama jak se s autem neco deje. Cenovej rozdil neni zas tak drastickej...

no takze pokud mi auto ukradnou pred barakem a ja to zjistim az rano tak je mi lite verze mozna uz celkem k nicemu :)
Odpovědět