Originál zaslal Klakson
[B]blbost :mhihi: to je zytečný:P
Neboj Larsone, i kdyby sme se ti měli složit na šestihrnek, tak ho budeš v budoucnosti tůrovat ... :walk:
Originál zaslal Tom
[B]165.000,-
316i, compakt, velmi zachovaly, r.v 95, abs, elektrika, červená barva, servo, centrál
125000 nalítaný
Co vy na to?
Diky za názory.
P.S. Mám do toho jít?
Originál zaslal abdul
[B]podle me to ma s "bawem" spolecny akorat znak na kapote...
bych do toho urcite nesel...
kdyz uz to musi byt pod 2.0 tak jedine 1.8is... a "compact" sam o sobe, no hruza....
Originál zaslal vita
[B]Aaaa pán opovrhuje nejmenším báwem:fuckoff: :fuckoff: ,nic proti mě se líbí všechny a rozohodně se nekoukám na rozpadlou 7čku jako na nějakou trosku, ale bohužel si nemůžu dopřet víc než novou E46c , tu "hrůzu":D
Prostě compact je plnohodnotný BMW a hotovo:gobeer:
Originál zaslal abdul
[B]co s tim maji rozpadle sedmy spolecnyho??? btw: at si kazdy koupi co chce, ale kdyz se uz pta jestli jo nebo ne, tak sem mu rek svuj nazor....
Originál zaslal vita
[B]Aaaa pán opovrhuje nejmenším báwem:fuckoff: :fuckoff: ,nic proti mě se líbí všechny a rozohodně se nekoukám na rozpadlou 7čku jako na nějakou trosku, ale bohužel si nemůžu dopřet víc než novou E46c , tu "hrůzu":D
Prostě compact je plnohodnotný BMW a hotovo:gobeer:
Originál zaslal HEERY
[B]Compact ma s BMW spolecneho fakt malo - akorat mozna misto golfa je to znouzecnost.Bracha jezdil s 1,6 Compact a prej to je problem vubec na suchu zahrabat - no kde to sme ???