Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pro toho, co nebodá
Originál zaslal Kriznik
[B]mno nehodlam kolem tyhle akce rozhlasovat nejaky ptakoviny, takze se k takovejmhle blbostem co tu produkujes ani nebudu vyjadrovat
ja vim, ze ty jakozto sefredaktor se neuklepnes nikde, jiste bys administraci zvladal lip, jiste bys to cely udelal lip ale.... tahle pohadka se bohuzel nestala
takze neuklep. protoze te na to Hanz nedavno upozornil a pry "s kriznikem neni rec, co jste si udelali?". tak nechapu, proc delas mrtveho brouka a vymlouvas se na to, ze jsi se uklepl (podle tve reakce na shrekuv prispevek). pokud by to byla chybka, tak je davno napravena, ale zatim se tak nestalo.
Originál zaslal Kriznik
[B]mno nehodlam kolem tyhle akce rozhlasovat nejaky ptakoviny, takze se k takovejmhle blbostem co tu produkujes ani nebudu vyjadrovat
ja vim, ze ty jakozto sefredaktor se neuklepnes nikde, jiste bys administraci zvladal lip, jiste bys to cely udelal lip ale.... tahle pohadka se bohuzel nestala
no, po zkusenostech s tebou se jiz tvym recem uz muzu jenom smat, tebe clovek nemuze brat vazne...:bigok: :bigok:
ad hanz... no ja jsem to slysel jinak, a kdybysis me nedal do invisible listu, mozna ses na to proc ti neco nejde mohl zeptat primo me a ne hanze kterej s tim nema nic spolecnyho, krom toho ze moderuje par diskusi
#1 mas tam shreka, muzes se ho zeptat v jaky skupine ses, kdyz tomu nerozumis, tak se do toho neplet
#2 kazdej byl v temp skupine, kdyz sem delal optimalizaci databaze, aby nikdo nemohl stahovat prilohy atd., no ale proc to vysvetlovat tobe, ty prece principy a funce v programovani znas nejlip
#3 opetovny znovuprerazeni vsech lidi probihalo automaticky a jenom ti s chybou tam zustali (poslali spatnej format jakykoli prilohy v minulosti, nebo jejich post byl nekde poskozenej)
#4 nesedim porad u fora abych se dival, jestli nejakej odusevnelej uzivatel fora ma nutkani ukazovat svoji sbirku nadavek
#5 vyjadrovat se nadale k tvejm utokum na me nebudu, predvadej svoji ubohost dal ano? rad se kdykoli pobavim
#1 mas tam shreka, muzes se ho zeptat v jaky skupine ses, kdyz tomu nerozumis, tak se do toho neplet
#2 kazdej byl v temp skupine, kdyz sem delal optimalizaci databaze, aby nikdo nemohl stahovat prilohy atd., no ale proc to vysvetlovat tobe, ty prece principy a funce v programovani znas nejlip

#3 opetovny znovuprerazeni vsech lidi probihalo automaticky a jenom ti s chybou tam zustali (poslali spatnej format jakykoli prilohy v minulosti, nebo jejich post byl nekde poskozenej)
#4 nesedim porad u fora abych se dival, jestli nejakej odusevnelej uzivatel fora ma nutkani ukazovat svoji sbirku nadavek
#5 vyjadrovat se nadale k tvejm utokum na me nebudu, predvadej svoji ubohost dal ano? rad se kdykoli pobavim
Originál zaslal Kriznik
[B]ad hanz... no ja jsem to slysel jinak, a kdybysis me nedal do invisible listu, mozna ses na to proc ti neco nejde mohl zeptat primo me a ne hanze kterej s tim nema nic spolecnyho, krom toho ze moderuje par diskusi
ok, pokud se bavis tak jako ja tak to se mas se super