Originál zaslal Jawak
[B]Máš pravdu, voe, na to sem úplně zapoměl!
Já to chtěl udělat sám, jenomže tatík: ,, Koupils auto, co bylo do teď řádně vedený serv. knížkou (po celym rajchu, v různých autoriz. servisech) a když to budeš zase někdy prodávat, tak většina lidí se na tu servisku bude ptát. Když pak uvidí mě, řeknou určitě že to zbastlil a kdoví jestli vůbec měnil olej jak se má...
Pak další důvod, a to že neumím DOMA vyměnit brzdovou kapalinu (už měla víc jak 2 roky) a vynulovat si počítač. Tady nikoho z neautorizovaných servisů neznám, a do ČR nejezdím tak často, tam se tím živí kde kdo. A úplatky tady neberou, jako že dej mě tam štempl a vynuluj budíky, to hrozí vyhazov a kdo tady dělá u bawa, tak nepotřebuje úplatky.
Dělají tam docela dobrý lidi, až na ty paznehty (Azubi´s = ti co se teprve vyučují, tady to tak chodí, že se učí normálně v servisu u nějakýho mechanika, i u BMW, shit!
Už sem taky říkal, že je na ty těžší opravy nepouští, to se jenom čumí a podává vekcajk, ale inspekce jsou přece tak jednoduchý, na tom se nedá nic dokurvit...
A jinak nejsem přece debil, hned jak sem kárku koupil tak šla do pucu a samozřejmě jsem mimo jiné i namazal panty už před tím vazelínou, zámky grafitem a vodu do ostřikovačů dolil skoro do plna - oni to normálně přelívají, nevím proč, zdá se mě to zbytečný. :bigok:
v čechách se taky učí "učedníci" u mechanika přímo na dílně. řek bych že je to skoro všude stejný.