Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

praha

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Zave »

kaca píše:
gusto318is píše:
kaca píše:[quote="gusto318is"][quote="kaca"][quote="patras"][quote="gusto318is"]Ďakujem 8)
O slovenskom BMWklube nemám info, a podľa mňa ani nikdy reálne nefungoval... :?

tak na co cekate .... sup do toho :D sehnat majitele bmw ze slovenska, dat je do kup pres net (domena http://www.bmwklub.sk je volna) a pak udelame mezinarodni sraz :D

No co já tam na Slovákách vidím, tak tam je nejvíce asi VW passa?áků takže takové BMW tam je jak pěst na oko, když někde stojím tak to vidím :roll: jak ho očumují :lol:

Tak to sem asi moc často nejazdíš.. :idea: [/quote]

V pátek vyjíždím a jsem tam zas jak na koni..... na otočku a pokud znáš ten úsek Strečna tak to bude zase masakrrrrr už se těším.... :woot:[/quote]

Pekna cesta, tam sa to da pekne "ohulit".. :twisted: [/quote]

Nooo to je kuřba to je fakt....Takové rozehřátí je na Makově a Strečno je gut úsek...takový malý adrenalinový sport... na jedné straně skály takže není kam uhnout a na druhé ten fajn studený Váh...a uprostřed plná čára....prostě vzrůůůšo na plné čáře...[/quote]

A sakra... Obrázek
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No Káčo už se těším až tě někde na cestě potkám... :mrgreen:
Kaca2

#23 Příspěvek od Kaca2 »

M3maniac píše:No Káčo už se těším až tě někde na cestě potkám... :mrgreen:

Sakra René nech toho :lol: , dy? já tě potkávám furt.... :lol:
Odpovědět