Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Taky sem dojezdil do piči..... :-(((((

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pavel H

#21 Příspěvek od Pavel H »

Tedy řízku to je fakt smůla. Já bych ho asi na místě zabil.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

No to je mi líto taky. ALe ještě to jde, kdyby bylav háji střecha, tak to je daleko horší. A naštěstí ještě neujel, což je taky dobrý. Akorát s tím je oser.
toretto

#23 Příspěvek od toretto »

Baxon píše:asi bych buzeranta nakopal do toho mrazáku a ty dveře zavřel

a poradne zajistit, aby se uz jen tak neotevrely - hlavne zevnitr..

je mi lito mazlika - nejhorsi (relativne) je, kdyz se s autem piplas a pak ti to takovhle hovado zrusi :x ..a jeste se ti smeje do xichtu :evil:
no aspon ze jeste neujel... :roll:
Malda
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Malda »

Stat se to me, tak si myslim,ze uz by neodjel... Aspon ne bez doprovodu majacku sanitniho vozu... Takovyhle hovada bych strilel... PEEZ
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Maikl »

Je to fakt škoda, ale asi za to dostaneš pěknej vejvar.. Já měl odřenej zadní nárazník, byl ještě trochu šouplej k jedný straně a dostal sem 8 litrů..
320i
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od 320i »

Maikl píše:Je to fakt škoda, ale asi za to dostaneš pěknej vejvar.. Já měl odřenej zadní nárazník, byl ještě trochu šouplej k jedný straně a dostal sem 8 litrů..

od koho? me minulej tyden sedrela baba bok a mam hnuty zadni dvere..byla u Allianzky tak sem zvedavej kolik mi prijde...
100RM

#27 Příspěvek od 100RM »

320i píše:
Maikl píše:Je to fakt škoda, ale asi za to dostaneš pěknej vejvar.. Já měl odřenej zadní nárazník, byl ještě trochu šouplej k jedný straně a dostal sem 8 litrů..

od koho? me minulej tyden sedrela baba bok a mam hnuty zadni dvere..byla u Allianzky tak sem zvedavej kolik mi prijde...

Baba ? Jaka baba ? Tvoja ? A este zije ? A uz sa jej zahojili bodnoreznotrzne rany ?
7er. True definition of luxury. Yours.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od matal Moderátor »

Takovej vejvar bych si klidně odpustil, když si představím jenom tu nasranost a lítání kolem toho.. :?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

nevim co si predstavujes pod pojmem vejvar :? .....
320i
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od 320i »

100RM píše:
320i píše:

Baba ? Jaka baba ? Tvoja ? A este zije ? A uz sa jej zahojili bodnoreznotrzne rany ?

cizi baba ve sluzebaku...standart-bila fabka v kombajnu, zenska za volantem se snazi couvat ale nekouka pri tom do zrkadla :evil:
320i
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od 320i »

GeorgosAc píše:

nevim co si predstavujes pod pojmem vejvar :? .....

kolik tak odhadujes cenu opravy?
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Maikl »

320i píše:od koho? me minulej tyden sedrela baba bok a mam hnuty zadni dvere..byla u Allianzky tak sem zvedavej kolik mi prijde...

dědek to měl u kooperativy.. šlo to z jeho povinnýho..
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Maikl »

matal píše:Takovej vejvar bych si klidně odpustil, když si představím jenom tu nasranost a lítání kolem toho.. :?

Jo jasně, je to k nasrání, hodně starostí, a takovej divnej pocit, že už to auto neni jak když vyjelo z fabriky (nebo lepší), ikdyž se třeba zrovna u Řízka bude jednat o výměny dílů kus za kus.. Ale zase si může říct, že když to teďka nikdo neodflákne tak to bude ještě lepší než z fabriky..
- toť takovej můj názor..
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Maikl »

GeorgosAc píše:nevim co si predstavujes pod pojmem vejvar :? .....

No když srovnám co sem měl já a co máš ty (je to fakt škoda, zabít ho je málo), tak já měl 8tis.. Jak sem psal, trochu oloupaná barva na jednom rohu a byl trochu šouplej bokem, to sem si srovnal sám..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Maikl píše:
GeorgosAc píše:nevim co si predstavujes pod pojmem vejvar :? .....

No když srovnám co sem měl já a co máš ty (je to fakt škoda, zabít ho je málo), tak já měl 8tis.. Jak sem psal, trochu oloupaná barva na jednom rohu a byl trochu šouplej bokem, to sem si srovnal sám..

takze podle tebe asi bych mel dostat aspon 150 tisic.... kezby. myslel sem ze to pokryje celolak , ale pokryje ho tak z pulky + dvere. zbytek si platim sam. jen ta striska vzadu stoji v BMW 5023,- bez DPH
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Maikl »

No počítal sem asi tak min. 25..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Maikl píše:No počítal sem asi tak min. 25..

8O 8O 8O :mad: :mad: :mad: to bych udelal peklo na pojistovne
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Maikl »

No tak kolik si psal vedle sem opravdu nečekal... 8O
Aspoň něco..
Odpovědět