No to je mi líto taky. ALe ještě to jde, kdyby bylav háji střecha, tak to je daleko horší. A naštěstí ještě neujel, což je taky dobrý. Akorát s tím je oser.
Baxon píše:asi bych buzeranta nakopal do toho mrazáku a ty dveře zavřel
a poradne zajistit, aby se uz jen tak neotevrely - hlavne zevnitr..
je mi lito mazlika - nejhorsi (relativne) je, kdyz se s autem piplas a pak ti to takovhle hovado zrusi ..a jeste se ti smeje do xichtu no aspon ze jeste neujel...
Maikl píše:Je to fakt škoda, ale asi za to dostaneš pěknej vejvar.. Já měl odřenej zadní nárazník, byl ještě trochu šouplej k jedný straně a dostal sem 8 litrů..
od koho? me minulej tyden sedrela baba bok a mam hnuty zadni dvere..byla u Allianzky tak sem zvedavej kolik mi prijde...
Maikl píše:Je to fakt škoda, ale asi za to dostaneš pěknej vejvar.. Já měl odřenej zadní nárazník, byl ještě trochu šouplej k jedný straně a dostal sem 8 litrů..
od koho? me minulej tyden sedrela baba bok a mam hnuty zadni dvere..byla u Allianzky tak sem zvedavej kolik mi prijde...
Baba ? Jaka baba ? Tvoja ? A este zije ? A uz sa jej zahojili bodnoreznotrzne rany ?
Takovej vejvar bych si klidně odpustil, když si představím jenom tu nasranost a lítání kolem toho..
Baba ? Jaka baba ? Tvoja ? A este zije ? A uz sa jej zahojili bodnoreznotrzne rany ?
cizi baba ve sluzebaku...standart-bila fabka v kombajnu, zenska za volantem se snazi couvat ale nekouka pri tom do zrkadla
matal píše:Takovej vejvar bych si klidně odpustil, když si představím jenom tu nasranost a lítání kolem toho..
Jo jasně, je to k nasrání, hodně starostí, a takovej divnej pocit, že už to auto neni jak když vyjelo z fabriky (nebo lepší), ikdyž se třeba zrovna u Řízka bude jednat o výměny dílů kus za kus.. Ale zase si může říct, že když to teďka nikdo neodflákne tak to bude ještě lepší než z fabriky..
- toť takovej můj názor..
GeorgosAc píše:nevim co si predstavujes pod pojmem vejvar .....
No když srovnám co sem měl já a co máš ty (je to fakt škoda, zabít ho je málo), tak já měl 8tis.. Jak sem psal, trochu oloupaná barva na jednom rohu a byl trochu šouplej bokem, to sem si srovnal sám..
GeorgosAc píše:nevim co si predstavujes pod pojmem vejvar .....
No když srovnám co sem měl já a co máš ty (je to fakt škoda, zabít ho je málo), tak já měl 8tis.. Jak sem psal, trochu oloupaná barva na jednom rohu a byl trochu šouplej bokem, to sem si srovnal sám..
takze podle tebe asi bych mel dostat aspon 150 tisic.... kezby. myslel sem ze to pokryje celolak , ale pokryje ho tak z pulky + dvere. zbytek si platim sam. jen ta striska vzadu stoji v BMW 5023,- bez DPH