Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M3 na Berg-Cupu -Nasedlovice

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
George_D
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od George_D »

To nezní špatně, tak jestli příští rok bude někdo jezdit, tak přes zimu připravim trochu auto a příští sezonu bych si trošku zajezdil :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
JFK Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od JFK Čestný člen »

George_D píše:To nezní špatně, tak jestli příští rok bude někdo jezdit, tak přes zimu připravim trochu auto a příští sezonu bych si trošku zajezdil :wink:

to tolik nedramatizuj, 30.9. vem auto, nejake slusne pneu a prijed do tech Divaku, uvidis aspon jak to tam funguje a zajezdis si, vecer pokecame, popijeme atd :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od George_D »

JFK píše:
George_D píše:To nezní špatně, tak jestli příští rok bude někdo jezdit, tak přes zimu připravim trochu auto a příští sezonu bych si trošku zajezdil :wink:

to tolik nedramatizuj, 30.9. vem auto, nejake slusne pneu a prijed do tech Divaku, uvidis aspon jak to tam funguje a zajezdis si, vecer pokecame, popijeme atd :D

Nechci se vykrucovat a ani nebudu ale řeknu rovnou že na to momentálně nemam PNEU ani prachy a jet tam 300 km a zpět jen na kukec je na hovno, takže tento rok to asi už neklapne ale dost jsi mně navnadil, takže příští rok to určitě zkusim, musim ještě doladit podvozek nějak se to houpe, prostě pře zimu to trošku ještě doladim a pak dam nějakej ten kopeček. Ale jinak tak nějak zakalit a pokecat to by se dalo klidně v Praze :wink:

Jirkov - Kamýk - Labut bych si mohl naplánovat jako cíl na příští rok :wink: 8) Ale nejradši bych pořídil E30 1,8 IS mam ten motor prostě rád, ale zase včera se svezl DC Compactem a řikal že to tahá nějak líp než IS takže asi bych do toho šel s nim :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od CharlitoCZ »

George_D:
tak příští rok do toho prásknem :) :wink:
letos taky budu ještě řešit auto a hlavně už chci ten cwc, což mě i tak už docela finančně zruinuje.. :(
bavo

#25 Příspěvek od bavo »

OT: co to je CWC :?: :oops:
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od CharlitoCZ »

bavo píše:OT: co to je CWC :?: :oops:

car winter cup http://www.cwc.cz :wink:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#27 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

JFK píše:tak jsem si udelal vejlet s M3 na Berg-Cup do Nasedlovic a jiste jsem potesil Hanze

no kdybys to jel ještě s M1. :D
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#28 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

JFK píše:jinak ja ti fandim, pokud by jsi umel aspon z poloviny ridit tak jak o tom umis jenom zvanit tak by jsi mel teoretickou sanci byt aspon z tretiny tak
dobrej jako druhej nejhorsi ridic z tohodle fora... (i moje dcera toho min nakeca nez si odsedi za volantem kdyz ji taham na provazku s formuli) :lol:

a kua, druhej nejhorsi ridic bude alter ego Maxi blba, z toho 1/3, to jsem nekde na urovni pomocnika Petra Novotnyho :-) ale pracuju na sobe :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
JFK Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Hanz píše:
JFK píše:jinak ja ti fandim, pokud by jsi umel aspon z poloviny ridit tak jak o tom umis jenom zvanit tak by jsi mel teoretickou sanci byt aspon z tretiny tak
dobrej jako druhej nejhorsi ridic z tohodle fora... (i moje dcera toho min nakeca nez si odsedi za volantem kdyz ji taham na provazku s formuli) :lol:

a kua, druhej nejhorsi ridic bude alter ego Maxi blba, z toho 1/3, to jsem nekde na urovni pomocnika Petra Novotnyho :-) ale pracuju na sobe :-)

co si rikal? ze si trochu ulit s tim ze ti sploucha v nadrzi benal? :?:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#30 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

bohuzel posledni dobou krmim kamna naftou :-( :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
JFK Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Hanz píše:bohuzel posledni dobou krmim kamna naftou :-( :-)

aha, ja mel za to ze dovypravis to co se mi vsechno delo v aute kdyz jsem jel nahoru... :lol: jo jinak jsem tak desne prehanel s tou geometrii od te znacky ProZnak az z toho mam prorazeny hrnce na hornim ulozeni tlumicu a predni mi dokonce zvedlo kapotu asi o 1 cm... jeste ze tam mam vzperu, jinak by v ty kapote byla snad dira... :lol:
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od coupe328 »

JFK píše:

aha, ja mel za to ze dovypravis to co se mi vsechno delo v aute kdyz jsem jel nahoru... :lol: jo jinak jsem tak desne prehanel s tou geometrii od te znacky ProZnak az z toho mam prorazeny hrnce na hornim ulozeni tlumicu a predni mi dokonce zvedlo kapotu asi o 1 cm... jeste ze tam mam vzperu, jinak by v ty kapote byla snad dira... :lol:

heh,mazec 8O
Tak to skladam Robe poklonu,se divim,zes mel jeste odvahu jet ten zavod,ja bych byl asi na kasi z toho :cry:
Jsi spravny zavodnik :wink:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od JFK Čestný člen »

coupe328 píše:
JFK píše:

heh,mazec 8O
Tak to skladam Robe poklonu,se divim,zes mel jeste odvahu jet ten zavod,ja bych byl asi na kasi z toho :cry:
Jsi spravny zavodnik :wink:

v Labuti se rozsekal mladej (15-16 let) kluk v Peugeotu dve zatacky pred cilem... normalne udelal 7 kotrmelcu do lesa... a co udelal? vykopl zbytek predniho okna a dobehl po svejch do cile aby se mu pocitala jizda... mazec, to je zavodnik! :lol: (PS: jizda se mu nepocitala, musi projet autem :lol: :lol: :lol: ), takze celej den na pikacu... a auto taky :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:
v Labuti se rozsekal mladej (15-16 let) kluk v Peugeotu dve zatacky pred cilem... normalne udelal 7 kotrmelcu do lesa... a co udelal? vykopl zbytek predniho okna a dobehl po svejch do cile aby se mu pocitala jizda... mazec, to je zavodnik! :lol: (PS: jizda se mu nepocitala, musi projet autem :lol: :lol: :lol: ), takze celej den na pikacu... a auto taky :wink:

LOL .. to je mazec :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od psena »

Ten zavod bych si dal, jen by me stacil jeden zavodni den...ale to je nanic, je potreba odjet oba.Kazdopadne se asi prijedu podivat, napred si to tam pujdu projet a vyberu zatacku, kde to bude nejzajimavejsi, teda jestli mi jako rozumite :D
Odpovědět