Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M3 na Berg-Cupu -Nasedlovice
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
To nezní špatně, tak jestli příští rok bude někdo jezdit, tak přes zimu připravim trochu auto a příští sezonu bych si trošku zajezdil 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
George_D píše:To nezní špatně, tak jestli příští rok bude někdo jezdit, tak přes zimu připravim trochu auto a příští sezonu bych si trošku zajezdil
to tolik nedramatizuj, 30.9. vem auto, nejake slusne pneu a prijed do tech Divaku, uvidis aspon jak to tam funguje a zajezdis si, vecer pokecame, popijeme atd

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:George_D píše:To nezní špatně, tak jestli příští rok bude někdo jezdit, tak přes zimu připravim trochu auto a příští sezonu bych si trošku zajezdil
to tolik nedramatizuj, 30.9. vem auto, nejake slusne pneu a prijed do tech Divaku, uvidis aspon jak to tam funguje a zajezdis si, vecer pokecame, popijeme atd
Nechci se vykrucovat a ani nebudu ale řeknu rovnou že na to momentálně nemam PNEU ani prachy a jet tam 300 km a zpět jen na kukec je na hovno, takže tento rok to asi už neklapne ale dost jsi mně navnadil, takže příští rok to určitě zkusim, musim ještě doladit podvozek nějak se to houpe, prostě pře zimu to trošku ještě doladim a pak dam nějakej ten kopeček. Ale jinak tak nějak zakalit a pokecat to by se dalo klidně v Praze

Jirkov - Kamýk - Labut bych si mohl naplánovat jako cíl na příští rok

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:jinak ja ti fandim, pokud by jsi umel aspon z poloviny ridit tak jak o tom umis jenom zvanit tak by jsi mel teoretickou sanci byt aspon z tretiny tak
dobrej jako druhej nejhorsi ridic z tohodle fora... (i moje dcera toho min nakeca nez si odsedi za volantem kdyz ji taham na provazku s formuli)
a kua, druhej nejhorsi ridic bude alter ego Maxi blba, z toho 1/3, to jsem nekde na urovni pomocnika Petra Novotnyho

“Ability is what you're capable of doing.”
Hanz píše:JFK píše:jinak ja ti fandim, pokud by jsi umel aspon z poloviny ridit tak jak o tom umis jenom zvanit tak by jsi mel teoretickou sanci byt aspon z tretiny tak
dobrej jako druhej nejhorsi ridic z tohodle fora... (i moje dcera toho min nakeca nez si odsedi za volantem kdyz ji taham na provazku s formuli)
a kua, druhej nejhorsi ridic bude alter ego Maxi blba, z toho 1/3, to jsem nekde na urovni pomocnika Petra Novotnyhoale pracuju na sobe
co si rikal? ze si trochu ulit s tim ze ti sploucha v nadrzi benal?

Hanz píše:bohuzel posledni dobou krmim kamna naftou![]()
aha, ja mel za to ze dovypravis to co se mi vsechno delo v aute kdyz jsem jel nahoru...

-
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:Hanz píše:bohuzel posledni dobou krmim kamna naftou![]()
aha, ja mel za to ze dovypravis to co se mi vsechno delo v aute kdyz jsem jel nahoru...jo jinak jsem tak desne prehanel s tou geometrii od te znacky ProZnak az z toho mam prorazeny hrnce na hornim ulozeni tlumicu a predni mi dokonce zvedlo kapotu asi o 1 cm... jeste ze tam mam vzperu, jinak by v ty kapote byla snad dira...
heh,mazec

Tak to skladam Robe poklonu,se divim,zes mel jeste odvahu jet ten zavod,ja bych byl asi na kasi z toho

Jsi spravny zavodnik

coupe328 píše:JFK píše:Hanz píše:bohuzel posledni dobou krmim kamna naftou![]()
aha, ja mel za to ze dovypravis to co se mi vsechno delo v aute kdyz jsem jel nahoru...jo jinak jsem tak desne prehanel s tou geometrii od te znacky ProZnak az z toho mam prorazeny hrnce na hornim ulozeni tlumicu a predni mi dokonce zvedlo kapotu asi o 1 cm... jeste ze tam mam vzperu, jinak by v ty kapote byla snad dira...
heh,mazec![]()
Tak to skladam Robe poklonu,se divim,zes mel jeste odvahu jet ten zavod,ja bych byl asi na kasi z toho![]()
Jsi spravny zavodnik
v Labuti se rozsekal mladej (15-16 let) kluk v Peugeotu dve zatacky pred cilem... normalne udelal 7 kotrmelcu do lesa... a co udelal? vykopl zbytek predniho okna a dobehl po svejch do cile aby se mu pocitala jizda... mazec, to je zavodnik!

JFK píše:
v Labuti se rozsekal mladej (15-16 let) kluk v Peugeotu dve zatacky pred cilem... normalne udelal 7 kotrmelcu do lesa... a co udelal? vykopl zbytek predniho okna a dobehl po svejch do cile aby se mu pocitala jizda... mazec, to je zavodnik!(PS: jizda se mu nepocitala, musi projet autem
![]()
![]()
), takze celej den na pikacu... a auto taky
LOL .. to je mazec