Maikl píše:mě se třeba iterier v compactu líbí víc..
Souhlas...A podle mě, hezky udělanej compact, je 100x hezci nez sedan...Bavim se o E36..třeba 46 se mi moc libi i v sedanu...Ale 36ku bych si v sedanu nikdy nekoupil...
ja bych bral sedan, a je to i tim, ze se mi libi vic, ale hlavne, compact je mezi e30 a e36, zadni naprava je e30 komplet, v interieru stredova konzole taky, jizdni vlastnosti neznam, ale predpokladam ze nebudou lepsi nez u sedanu, no a co se coupe tyce, ja uz bych to nechtel ani za zlate prase proste se citim daleko lip v sedanu
No nemůžu si pomoct. Kompakt s mi fakt nelíbí. Jediná jeho výhoda je , že je při koupi ojetiny o dost levnější. Takže člověk za cenu sedana koupí o pár let mladší auto.
dsvatos píše:Stokrát raději sedana. nebo kupé. Kompakt je taková social edition. Pro ty co nemaj love na auto s kufrem Mě se osobně moc nelíbí, vypadá jako kdyby ho zezadu někdo naboural A má starej interiér, komponenty z e30 atd. Prostě nejlevnější BMW, kde se snažili co nejvíc ušetřit. Taková Fábka junior.
tak toto bolí, to fakt bolí
Si to zase tak neber.. Stejně podle některých čtyřválec není BMW, takže je to jedno
Sprite píše:Souhlas...A podle mě, hezky udělanej compact, je 100x hezci nez sedan...Bavim se o E36..třeba 46 se mi moc libi i v sedanu...Ale 36ku bych si v sedanu nikdy nekoupil...
E46 compact bych nevzal ani náhodou...a když jo...bych ho prodal dál a koupil klasiku...bo ten se podle mě nepovedl...v E36 coupe jasně vede...a sedan s compactem...to vyjde na stejno...pro mě:)
k interieru...měl jsem compacta...mám coupe...každej má něco...compact byl dokonce i bez el. zrcátek...ale šecko to k sobě hezky zapadalo...taková skoro "klasika":-D u coupe je to o něčem jiným...rádio, digi klima, check...je to jiný...neříkám hezčí bo ne...prostě jiný
dsvatos píše:Jediná jeho výhoda je , že je při koupi ojetiny o dost levnější. Takže člověk za cenu sedana koupí o pár let mladší auto.
Řekl bych, že tohle taky není až tak pravda...Ceny jsou cca stejny...Stejne stareho compacta a sedana koupis uz nekde od 50ti tisic, ale v jakem stavu...A stejne tak koupis sedana i compacta ze stejneho roku za 100tis...Podle me jsi proste presvedcen o sve pravde a snazis se, se presvedcovat porad...Ale zatim oba argumenty byly nesmyslne... To ze vypada jak nabouranej zezadu, je vec nazoru, a to ze je levnejsi je taky kus od kusu...
Sprite píše:Souhlas...A podle mě, hezky udělanej compact, je 100x hezci nez sedan...Bavim se o E36..třeba 46 se mi moc libi i v sedanu...Ale 36ku bych si v sedanu nikdy nekoupil...
E46 compact bych nevzal ani náhodou...
Tak E46 compact se mi nelibi taky Nebo nelibi..zase..to je tezky...libi se mi v interieru a zezadu..ale zepredu vubec..
E46 compact bych nevzal ani náhodou...
Tak E46 compact se mi nelibi taky Nebo nelibi..zase..to je tezky...libi se mi v interieru a zezadu..ale zepredu vubec..
s timto taky souhlasim, e46 compact je zepredu takovej zmroudecek, ale kdyz je v tom sportpaketu tak je taky vcelku peknej, ale e36 compact ma pro me urcity kouzlo, mam to tak nejak nastejno e36ky vsechny jsou pro me kruty auticka a zcela uprime jestli ma zadni napravu z e30 je mi vcelku fuk, jakykoli auto muze mit svoje osobity kouzlo pro urcityho cloveka, jak rekl leveler, kdyby meli vsichni stejnej vkus tak je to o nicem.
chimerra píše: jakykoli auto muze mit svoje osobity kouzlo pro urcityho cloveka, jak rekl leveler, kdyby meli vsichni stejnej vkus tak je to o nicem.
A timto bych to uzavrel Nebo se to tady zase zvrhne v hadku co je lepsi a nikam to stejne nepovede Ve finále si ten kdo tohle tema zalozil stejne vybere sam, co se mu libi vic a cemu da prednost
chimerra píše: jakykoli auto muze mit svoje osobity kouzlo pro urcityho cloveka, jak rekl leveler, kdyby meli vsichni stejnej vkus tak je to o nicem.
A timto bych to uzavrel Nebo se to tady zase zvrhne v hadku co je lepsi a nikam to stejne nepovede Ve finále si ten kdo tohle tema zalozil stejne vybere sam, co se mu libi vic a cemu da prednost
Ja jsem pro Compacta, vaha děla svoje a když jsem měl 318Ti tak IS v sedanu a coupe nemělo šanci A o tom co je hezčí?? Tak to zajímá snad jenom ženský ne, já řešim užitnou hodnotu
George_D píše:Ja jsem pro Compacta, vaha děla svoje a když jsem měl 318Ti tak IS v sedanu a coupe nemělo šanci A o tom co je hezčí?? Tak to zajímá snad jenom ženský ne, já řešim užitnou hodnotu
Tak v užitné hodnotě by vyhrál kombík, nebo potom už Ford Tranzit
Mě třeba osobně kastle u E36 compatka nějak nevadí a i líbí.Má něco do sebe, ikdyž je bouranej na prdel ale ten E30kovej starej interier kor třeba u compakta z roku 1999 mě prostě vadí fest E46 compakt vnitřek zase pěknej, ale venek hlavně předek to je nejošklivější bmw co jsem v životě viděl, ta kapota světla hnus dal bych jednoho smailika ale radši ne sem přeci na bmwklubu
tak se podívej pořádně, jaké tam jsou hrany jak je vržen atd. a pak na E30 nikdo neříká že je stejný ale je to prostě styl dřívějších let, proto je přirovnání k E30