Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 316i compakt nebo sedan

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Sprite

#21 Příspěvek od Sprite »

Maikl píše:mě se třeba iterier v compactu líbí víc..

Souhlas...A podle mě, hezky udělanej compact, je 100x hezci nez sedan...Bavim se o E36..třeba 46 se mi moc libi i v sedanu...Ale 36ku bych si v sedanu nikdy nekoupil...
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od chimerra »

Sprite píše:
Maikl píše:mě se třeba iterier v compactu líbí víc..

Souhlas
:wink:
miramax
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od miramax »

ja bych bral sedan, a je to i tim, ze se mi libi vic, ale hlavne, compact je mezi e30 a e36, zadni naprava je e30 komplet, v interieru stredova konzole taky, jizdni vlastnosti neznam, ale predpokladam ze nebudou lepsi nez u sedanu, no a co se coupe tyce, ja uz bych to nechtel ani za zlate prase :lol: proste se citim daleko lip v sedanu 8)
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od dsvatos »

No nemůžu si pomoct. Kompakt s mi fakt nelíbí. Jediná jeho výhoda je , že je při koupi ojetiny o dost levnější. Takže člověk za cenu sedana koupí o pár let mladší auto.
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od dsvatos »

chimerra píše:
dsvatos píše:Stokrát raději sedana. nebo kupé. Kompakt je taková social edition. Pro ty co nemaj love na auto s kufrem :lol: Mě se osobně moc nelíbí, vypadá jako kdyby ho zezadu někdo naboural :-) A má starej interiér, komponenty z e30 atd. Prostě nejlevnější BMW, kde se snažili co nejvíc ušetřit. Taková Fábka junior.

tak toto bolí, to fakt bolí :cry: :cry: :cry:

Si to zase tak neber.. Stejně podle některých čtyřválec není BMW, takže je to jedno :lol:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Pazdi »

Sprite píše:Souhlas...A podle mě, hezky udělanej compact, je 100x hezci nez sedan...Bavim se o E36..třeba 46 se mi moc libi i v sedanu...Ale 36ku bych si v sedanu nikdy nekoupil...

E46 compact bych nevzal ani náhodou...a když jo...bych ho prodal dál a koupil klasiku...bo ten se podle mě nepovedl...v E36 coupe jasně vede...a sedan s compactem...to vyjde na stejno...pro mě:)

k interieru...měl jsem compacta...mám coupe...každej má něco...compact byl dokonce i bez el. zrcátek...ale šecko to k sobě hezky zapadalo...taková skoro "klasika":-D u coupe je to o něčem jiným...rádio, digi klima, check...je to jiný...neříkám hezčí bo ne...prostě jiný
Sprite

#27 Příspěvek od Sprite »

dsvatos píše:Jediná jeho výhoda je , že je při koupi ojetiny o dost levnější. Takže člověk za cenu sedana koupí o pár let mladší auto.

Řekl bych, že tohle taky není až tak pravda...Ceny jsou cca stejny...Stejne stareho compacta a sedana koupis uz nekde od 50ti tisic, ale v jakem stavu...A stejne tak koupis sedana i compacta ze stejneho roku za 100tis...Podle me jsi proste presvedcen o sve pravde a snazis se, se presvedcovat porad...Ale zatim oba argumenty byly nesmyslne... To ze vypada jak nabouranej zezadu, je vec nazoru, a to ze je levnejsi je taky kus od kusu...
Sprite

#28 Příspěvek od Sprite »

Pazdi píše:
Sprite píše:Souhlas...A podle mě, hezky udělanej compact, je 100x hezci nez sedan...Bavim se o E36..třeba 46 se mi moc libi i v sedanu...Ale 36ku bych si v sedanu nikdy nekoupil...

E46 compact bych nevzal ani náhodou...

Tak E46 compact se mi nelibi taky :D Nebo nelibi..zase..to je tezky...libi se mi v interieru a zezadu..ale zepredu vubec.. :)
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od chimerra »

Sprite píše:
Pazdi píše:

E46 compact bych nevzal ani náhodou...

Tak E46 compact se mi nelibi taky :D Nebo nelibi..zase..to je tezky...libi se mi v interieru a zezadu..ale zepredu vubec.. :)

s timto taky souhlasim, e46 compact je zepredu takovej zmroudecek, ale kdyz je v tom sportpaketu tak je taky vcelku peknej, ale e36 compact ma pro me urcity kouzlo, mam to tak nejak nastejno e36ky vsechny jsou pro me kruty auticka a zcela uprime jestli ma zadni napravu z e30 je mi vcelku fuk, jakykoli auto muze mit svoje osobity kouzlo pro urcityho cloveka, jak rekl leveler, kdyby meli vsichni stejnej vkus tak je to o nicem.
Sprite

#30 Příspěvek od Sprite »

chimerra píše: jakykoli auto muze mit svoje osobity kouzlo pro urcityho cloveka, jak rekl leveler, kdyby meli vsichni stejnej vkus tak je to o nicem.

A timto bych to uzavrel :D Nebo se to tady zase zvrhne v hadku co je lepsi a nikam to stejne nepovede :wink: Ve finále si ten kdo tohle tema zalozil stejne vybere sam, co se mu libi vic a cemu da prednost :wink:
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od chimerra »

Sprite píše:
chimerra píše: jakykoli auto muze mit svoje osobity kouzlo pro urcityho cloveka, jak rekl leveler, kdyby meli vsichni stejnej vkus tak je to o nicem.

A timto bych to uzavrel :D Nebo se to tady zase zvrhne v hadku co je lepsi a nikam to stejne nepovede :wink: Ve finále si ten kdo tohle tema zalozil stejne vybere sam, co se mu libi vic a cemu da prednost :wink:

amen :twisted:
Pavel H

#32 Příspěvek od Pavel H »

MOD:
Toto neptri do sekce Servis. Presunuto.
Prosim o dodrzovani pravidel.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od George_D »

Ja jsem pro Compacta, vaha děla svoje a když jsem měl 318Ti tak IS v sedanu a coupe nemělo šanci :wink: A o tom co je hezčí?? Tak to zajímá snad jenom ženský ne, já řešim užitnou hodnotu :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od dsvatos »

George_D píše:Ja jsem pro Compacta, vaha děla svoje a když jsem měl 318Ti tak IS v sedanu a coupe nemělo šanci :wink: A o tom co je hezčí?? Tak to zajímá snad jenom ženský ne, já řešim užitnou hodnotu :twisted:

Tak v užitné hodnotě by vyhrál kombík, nebo potom už Ford Tranzit :wink:
M@rtin

#35 Příspěvek od M@rtin »

BMW se kupuje srdcem 8) Takže určitě tě to někam táhne... nebo ne ?
Kvidas

#36 Příspěvek od Kvidas »

v pripade sestnacky bych asi volil compact kvuli vaze. I kompact muze vypadat pekne http://www.youtube.com/watch?v=uHWxFjyv ... re=related
dukan
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od dukan »

mal som obe auta a kazde je niecim naj proste..BMW . :D
Slid

#38 Příspěvek od Slid »

Mě třeba osobně kastle u E36 compatka nějak nevadí a i líbí.Má něco do sebe, ikdyž je bouranej na prdel :D ale ten E30kovej starej interier kor třeba u compakta z roku 1999 mě prostě vadí fest :?
E46 compakt vnitřek zase pěknej, ale venek hlavně předek to je nejošklivější bmw co jsem v životě viděl, ta kapota světla hnus dal bych jednoho smailika ale radši ne sem přeci na bmwklubu :lol:
Danny Moderátor
Moderátor

#39 Příspěvek od Danny Moderátor »

že má 30kovej interier ste všichni slyšeli kde?
To jsou jenom pitomý kecy
Slid

#40 Příspěvek od Slid »

tak se podívej pořádně, jaké tam jsou hrany jak je vržen atd. a pak na E30 nikdo neříká že je stejný :!: ale je to prostě styl dřívějších let, proto je přirovnání k E30 :!:
Odpovědět