Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
CHci koupit bmw 318is coupe cerny
-
- Kontaktovat uživatele:
vyser se na to!pokud ho vemes jenom zaplaces!minimum 90 litru!neverim ze kupecko mel nejaky deda a jezdil s nim jenom na dusicky!to proslo hodne mladyma rukama a bude to vyhonene!a tem 188 litrum vudbec neverim!tady vv cesku jsem snad nevidel nestocene tacho!v DE si to nikdo nedovoli!normalne bych za to daval pokuty!fakt nejakou vonavou e30 za ty chechtaky!
-
- Kontaktovat uživatele:
ted si pisu s jednym co prodava a je v poho,ukazoval me fotky jak ho mel rozdelany a jak se o to stara a co vsechno tam dal a dava este ted aby to prodal uplne v poradku a vechno ,a prodava to za dobry penize protoze uz auto ma tak nepotrebuje to prodavat za draho a cekal nez se to proda,a jako ja fakt nemam abych dal pres 100k ,se musim vnecem zaucit prece ne 

-
- Kontaktovat uživatele:
a co chceš? BMW jako koníčka protože ty auta máš rád, nebo rychle něco na balení nedospělejch holek, proto raději hroznou E36 protože vypadá "novější" ?
Taková vymazlená E30, ve fakt solidním udržovaném stavu a originálním vzhledu udělá v očích znalce daleko větší parádu a uznání než nějaká vražedná E36, kterých mimochodem na našich silnicích za poslední 2 roky tak strašně přibylo že už z toho přestává být hezké auto, rozhodně v té cenové kategorii pod řekněme 70tis.
Pokud si koupíš E36 třeba za 50 nebo za 60, tak měj připravených tak 30tis. jako rezervu kterou do toho narveš. Někdy to má i výhodu koupit levněji řekněme v horším stavu ( nic zásadního ) a těch 30tis do toho stavu investovat. Pak máš jistotu že ty věci kteé jsi koupil jsou nové a neni to nic co by ti někdo nakukal před prodejem. Navíc, ať koupíš auto za 120tis, stejně do něho podobný peníze časem musíš vrazit. Jsou to prostě stará ojetá auta a ty si žádají investice.
Pokud fakt řikáš že máš omezenej rozpočet, kup vymazlenou E30, chvíli se koukej na E30 forum, kluci to tam mají někdy fakt krásný a budeš mít parádní auto který ti tady budou mlčky závidět i majitelé E90tek. Budeš mit prostě hezký auto.
Nebo kup střep E36 ´v kterym se budeš pořád jenom vrtat a nic si přes rok neužiješ.
Pokud se rozhodneš pro tu E36, tak buď trpělivej a hledej, nejlépe s někým kdo se v autech trochu vyzná a nelituj ujetých 300km, kupuješ si auto který ti má vydržet né rohlíky.
Ale samo, rozhodni se jak chceš.
hodně štěstí při výběru
Taková vymazlená E30, ve fakt solidním udržovaném stavu a originálním vzhledu udělá v očích znalce daleko větší parádu a uznání než nějaká vražedná E36, kterých mimochodem na našich silnicích za poslední 2 roky tak strašně přibylo že už z toho přestává být hezké auto, rozhodně v té cenové kategorii pod řekněme 70tis.
Pokud si koupíš E36 třeba za 50 nebo za 60, tak měj připravených tak 30tis. jako rezervu kterou do toho narveš. Někdy to má i výhodu koupit levněji řekněme v horším stavu ( nic zásadního ) a těch 30tis do toho stavu investovat. Pak máš jistotu že ty věci kteé jsi koupil jsou nové a neni to nic co by ti někdo nakukal před prodejem. Navíc, ať koupíš auto za 120tis, stejně do něho podobný peníze časem musíš vrazit. Jsou to prostě stará ojetá auta a ty si žádají investice.
Pokud fakt řikáš že máš omezenej rozpočet, kup vymazlenou E30, chvíli se koukej na E30 forum, kluci to tam mají někdy fakt krásný a budeš mít parádní auto který ti tady budou mlčky závidět i majitelé E90tek. Budeš mit prostě hezký auto.
Nebo kup střep E36 ´v kterym se budeš pořád jenom vrtat a nic si přes rok neužiješ.
Pokud se rozhodneš pro tu E36, tak buď trpělivej a hledej, nejlépe s někým kdo se v autech trochu vyzná a nelituj ujetých 300km, kupuješ si auto který ti má vydržet né rohlíky.
Ale samo, rozhodni se jak chceš.
hodně štěstí při výběru

-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam bmw rad od svejch 5ti dnu co sem se narodil,jo libej se mi jiny auta ale e36 to iso se me tak moc libi ze bych mel radost v nem jezdit,to chci jako svoje prvni auto proste,to je ten inzerat toho kluka
modra metla,r.v. 95. najeto 197 000km
El.stahování oken,abs,baterka 74Ah,manualni prevodovka (synchrony sou ok),radici paka Mpaket,kola r16 lité + zimáky na doježdění,airbag ve volantu,radio sony.Kastle je bez koroze.Nosníky jsou rovne a auto bylo asi v minulosti ťuklé na předek ale v minimalni rychlost (jiny naraznik) auto nikam nezatáčí.Angel Eyes,bile blinkry jak na blatnicich tak na svetlech.
Podvozek origo bmw v dobrem stavu.Z motoru netece olej ani ho nepapá
interier je šedo - černý - základní.
Na autě byli vyměněny původní svíčky za svíčky brysk,nové těsnění a gufero v servo pumpě,vyčištěná váha vzduchu+klapka,sport. filtr,nové stěrače.Vše na 195 000km
v unoru dělám stk,stk bude do 02/2011
nechávám měnit diferák,za diferak z 318is se stejnym poměrem,samosvor (byl tam moc dlouho olej a zaclo to drit)
cena 65 000kc
ten co to prodava je vpoho a nepripadne me jako nakej mladej co to rozhrkal a chce to poslat pryc protze uz je to tak na aksu ze uz mu stim nejde jezdit
modra metla,r.v. 95. najeto 197 000km
El.stahování oken,abs,baterka 74Ah,manualni prevodovka (synchrony sou ok),radici paka Mpaket,kola r16 lité + zimáky na doježdění,airbag ve volantu,radio sony.Kastle je bez koroze.Nosníky jsou rovne a auto bylo asi v minulosti ťuklé na předek ale v minimalni rychlost (jiny naraznik) auto nikam nezatáčí.Angel Eyes,bile blinkry jak na blatnicich tak na svetlech.
Podvozek origo bmw v dobrem stavu.Z motoru netece olej ani ho nepapá
interier je šedo - černý - základní.
Na autě byli vyměněny původní svíčky za svíčky brysk,nové těsnění a gufero v servo pumpě,vyčištěná váha vzduchu+klapka,sport. filtr,nové stěrače.Vše na 195 000km
v unoru dělám stk,stk bude do 02/2011
nechávám měnit diferák,za diferak z 318is se stejnym poměrem,samosvor (byl tam moc dlouho olej a zaclo to drit)
cena 65 000kc
ten co to prodava je vpoho a nepripadne me jako nakej mladej co to rozhrkal a chce to poslat pryc protze uz je to tak na aksu ze uz mu stim nejde jezdit

-
- Kontaktovat uživatele:
tak co jsem z toho inzerátu vyčetl já:
zaměřit se na ty synchrony jestli jsou opravdu OK, na kastli jestli nezačíná kvést ( u r.95 nic zvláštního ), a zkontrolovat pořádně ty nosníky po tom "mírném" ťukanci na předek.
čistit váhu vzduchu je nesmysl tak bych se ještě zaměřil jestli to dobře táhne a nehoupe volnoběh, což asi moc nepoznáš.
Hlavně si poslechni motor jestli to v něm nedrnčí nebo nechrastí, to by ses mohl připravit na rozvody. Schválně se ho zeptej od kdy to auto má a jestlůi se někdy ty rozvody řešily, jako že nejspíš ne, tak na ně buď připravenej, řekněme tak 10-15tis. ( odhadem )
zaměřit se na ty synchrony jestli jsou opravdu OK, na kastli jestli nezačíná kvést ( u r.95 nic zvláštního ), a zkontrolovat pořádně ty nosníky po tom "mírném" ťukanci na předek.
čistit váhu vzduchu je nesmysl tak bych se ještě zaměřil jestli to dobře táhne a nehoupe volnoběh, což asi moc nepoznáš.
Hlavně si poslechni motor jestli to v něm nedrnčí nebo nechrastí, to by ses mohl připravit na rozvody. Schválně se ho zeptej od kdy to auto má a jestlůi se někdy ty rozvody řešily, jako že nejspíš ne, tak na ně buď připravenej, řekněme tak 10-15tis. ( odhadem )
-
- Kontaktovat uživatele:
moje první auto které ještě mám je přesně to co chceš ty...černé kupé e36 318is ...mělo najeto když sem to kupoval (11/2007) 119tis.km. byl tam v řiti výfuk, spojka komplet i s ložiskem oba silentbloky motoru.přední tlumiče taky KO...čepy stabíku KO..taky nějaká ta korze ale v klídku...rv.11/94 dal sem za to 111000,- jedině co mě odlišuje a dělá výjmečným je komplet kožený červený interiér..calypso red kůže.......za ten rok co to mám sem dal nový lauf spojku komplet oba silentbloky..brzdové desky i obložení na zadní kotouče..nová baterka svíčky olej a všechny fitry už 2x..čepy stabilizátoru a další věci....opravil sem taky všechny ostatní chyby...........auto nemá Mpaket ani 17 kola........kolik myslíš že bych za něj dneska dostal po zhruba 30tis investici?.........já ti radím....radši se práskni přes kapsu a dej do toho klidně min 120 za nějakou lahůdku...je jich tu dost naprodej...a jestli na to nemáš tak šetři..nemá senu se ukvapit...a kdyby si chtěl náhodou to moje tak neprodám..BMW Forever!! 

opakovaně vám psal že má rozpočet 60k.. a myslím že za ty prachy sežene.. já cca 3roky zpátky prodal top kus za 79k.. dnes navíc je ta ohromná krize kterou mi každej předhazuje při prodeji mého auta..
osobně bych jen nebazíroval na IS a šel bych klidně do 1,8i.. taky jsem v tom jezdil a byl jsem spokojený.. navíc od 94 je IS 1,9 !
osobně bych jen nebazíroval na IS a šel bych klidně do 1,8i.. taky jsem v tom jezdil a byl jsem spokojený.. navíc od 94 je IS 1,9 !
Maslista píše:opakovaně vám psal že má rozpočet 60k.. a myslím že za ty prachy sežene.. já cca 3roky zpátky prodal top kus za 79k.. dnes navíc je ta ohromná krize kterou mi každej předhazuje při prodeji mého auta..
omyl, až od 96 je to 1.9, tuším že od září. Nikdo neříká, že sehnat Iso za 60 nejde, ale málokdy se poštěstí sehnat auto v cajku a levně. Většinou to prodávájí ti co nutně potřebujou peníze a zrovna na tento inzerát trefit a mít v kapse připravený prašule je malá pravděpodobnost a už mockrát tu bylo psáno, že musí počkat a hledat a určitě se podaří. Jen je rozumný mít i nějakou rezervu na investice. A ty u auta za 60 budou určitě.
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Studna píše:omyl, až od 96 je to 1.9, tuším že od září. Nikdo neříká, že sehnat Iso za 60 nejde, ale málokdy se poštěstí sehnat auto v cajku a levně. Většinou to prodávájí ti co nutně potřebujou peníze a zrovna na tento inzerát trefit a mít v kapse připravený prašule je malá pravděpodobnost a už mockrát tu bylo psáno, že musí počkat a hledat a určitě se podaří. Jen je rozumný mít i nějakou rezervu na investice. A ty u auta za 60 budou určitě.
1.9 to byly od 2/95 a dělaly se souběžně s 1.8 do 2/96...
Jinak pokud jde o ten první odkaz, tak to auto bych tipl minimálně na ťukanec zepředu, krom toho, že ten interiér je docela bastl. K tomu mpaket lišty, zadní nárazník vypadá trochu jako mpaket, ale patrně není, vpředu maska z facelift modelu po 9/96... Chce to se nad tím trochu zamyslet a napřed trochu pozjišťovat, abys pak nebyl překvapenej.
Určitě si k tomu výběru hlavně přiber někoho, kdo autům rozumí. Ve tvém případě mi ale přijde, že se těšíš hlavně na ten klíč s logem BMW v kapse, ale máš tak trochu klapky na očích... Připrav si opravdu tak 20tis na počáteční investice, ať koupíš víceméně jakoukoliv E36. Všude se něco najde.
Ono i koupit levný auto a nacpat do něj má výhody - pak máš jistotu co všechno je na autě nový a nestane se že koupíš pěkně vypadající auto za víc peněz a stejně začnou věci odcházet. Když jsem kupoval, věděl jsem hovno a odrazovalo mě když někdo psal že je půlka auta vyměněná. Teď bych to bral uplně opačně.
IS bez výbavy za 60000 půjde, ale připrav se na investice. Já jsem za rok dělal komplet spojku, brzdy, podvozek, chladič, termostat, servo pumpu, lambdu, vařil se výfuk a pár dalších drobností - když si to spočítáš tak to je investice kolem 30000 a to dává dohromady auto za 90000 o kterém jsi si jistý, že nic z vyjmenovaného hned tak neodejde (a pokud ano, je to v záruce)
Já ho teda koupil za o něco víc jak 60000 ale zase před rokem byly ceny v průměru vyšší než teď.
IS bez výbavy za 60000 půjde, ale připrav se na investice. Já jsem za rok dělal komplet spojku, brzdy, podvozek, chladič, termostat, servo pumpu, lambdu, vařil se výfuk a pár dalších drobností - když si to spočítáš tak to je investice kolem 30000 a to dává dohromady auto za 90000 o kterém jsi si jistý, že nic z vyjmenovaného hned tak neodejde (a pokud ano, je to v záruce)
Já ho teda koupil za o něco víc jak 60000 ale zase před rokem byly ceny v průměru vyšší než teď.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé