Výbojky a jednotky k nim už mám ... jde jenom a pouze o úpravu tý paraboly a o vymezení vzdálenosti tý výbojky od zrcadla světlometu, takže takový komplet nepotřebuju
ja zatim neviem nic blizsiho k tem svetlum.kamos dovazi veci od vsudemoznejch kretenu...dostali jsme se az ke spicce pyramidy tojest primej vyrobce tehle blbinek do aut tudiz to bude za supr prachy.dawame ted dohromady love na zbozi a objednavky takze zkuste vydrzet az bude pravej cas tak to sem vrznu.pred casem sem tady nabizel za 12 litru cirej predek...ovsem byl problem s fotkama takze to tady nijak nedopadlo....tak snad vsecko pujde jak ma uvidime na bawo toho ted moc nemame spis na imprezu evocko leony a takovy podobny popelnice... jedine snad zrcatka M3 a podobny kraviny.
no, tak už teď se těším....... Vypadá to mooooooc pěkně, jsem zvědavej na ty kroužky a pak, jakej bude subjektivní pocit při svícení z místa řidiče.....
Nazdar!
vypadá to fakt good! Jen dotaz , cena je za komplet předek světla nebo jen za jednu stranu - těch 10k Kč?
Jinak to vypadá fakt super.
Zvažuji , že bych to taky objednal.Stejně potřebuju nový lampy - ty starý svítěj jak bludičky v mlze a stačí aby byla mokrá silnice - tudíš tmavší - a vidim úplný hovno
bumira píše:Nazdar! vypadá to fakt good! Jen dotaz , cena je za komplet předek světla nebo jen za jednu stranu - těch 10k Kč? Jinak to vypadá fakt super. Zvažuji , že bych to taky objednal.Stejně potřebuju nový lampy - ty starý svítěj jak bludičky v mlze a stačí aby byla mokrá silnice - tudíš tmavší - a vidim úplný hovno
to je naormal, jak je mokro je to horší. Taky jsem to pozoroval a u více aut
Nevím jak Vy, ale když už, tak xenon, jestli bych měl vyhodit tolik lowů
já to zatím vyřešil žárovkou+50% a je to pepší (+50% svítivost) dělají se i +70%...