Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ASC a radio

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
kadlec

#21 Příspěvek od kadlec »

Děkuji za radu, v manuálu který jsem zde sehnal(ještě jednou díky :wink: ) jsem se docetl jak naucit nový klícek. Mimochodem pochybuji ze BMW by pouzilo LED-IR technologii dálkového ovládání a to jeste v r.96. Ten ovladač je samozrejme rádiový a LED zde slouzí jako servisní kontrolka. Ovladač vysílá (odzkouseno na oscilokopu) LED signalizuje rezim "učení" a auto ? NIC :cry: Je mozne ze muj vuz není vybaven prijímacem (jestli se to delalo nevím) ale sada klicu odpovida manuálu. Pochybuji ze by nekdo prikoupil klic s DO (pred chvili jsem cetl ze stoji 4500,-Kč) a pro nic za nic :? . Nevite nekdo kde najdu ridici jednotku centralniho zamykani u E39. Nez bych to dal do servisu rad bych na to koukl
gamers

#22 Příspěvek od gamers »

staci jse podivat do etk a je tam primo nabydka pro e39 bud led-IR nebo radio taktez když jsem byl zjištovat v bmw v ostravě cenu noveho kliče tak chtěl vedět jestly mam IR nebo radio takže asi jo
ifsson
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od ifsson »

mne napadla jeste dalsi vec, bmw ma system zamykani dveri pri odpojene baterce, pokud je aktivovan a aktivuje se asi automaticky, tak nejde central ani z klice ani zevnitr.

mne se stalo neco podobneho po odpojeni baterky, klic blikal ale central delal mrtveho, pak jsem nahodou nejak pootocil klickem ve dverich a ejhle zacalo to fungovat.

nekde na forume jsem videl prispevek s navodem jak se to vypina.
Maca

#24 Příspěvek od Maca »

kadlec píše:dekuji za radu zkusim a jeste to radio :) ma jen uzky display vedle knofliku hlasitosti - jednoradkovy. Nad nim je po odklopeni panelu kazetová mechanika s regulaci -vysky, basy, L-R, F-R

Zdarec, mám teď v autě půjčený Bussiness rádio a dělá mi to podobný sračky. Když ho pustím, tak:
1) hlasitost je vždycky na plný kule, i když předtím byla samozřejmě jinak
2) balance jsou vždycky hozený úplně na levou stranu

Řešení ad 2) - laborováním jsem došel k tomu, že stačí nastavit balance ne uplně na střed, ale o jeden stupínek vlevo nebo vpravo a pak to drží nastavení správně.

Každopádně je to sračka a až seženu Professional s kazetou, tak jde ihned pryč.
kadlec

#25 Příspěvek od kadlec »

to je zajimavy vyzkousim diky . Venku uz jsem ho mel nic sloziteho ale prijit na to :? ale jde to
kadlec

#26 Příspěvek od kadlec »

ifsson píše:mne napadla jeste dalsi vec, bmw ma system zamykani dveri pri odpojene baterce, pokud je aktivovan a aktivuje se asi automaticky, tak nejde central ani z klice ani zevnitr.

mne se stalo neco podobneho po odpojeni baterky, klic blikal ale central delal mrtveho, pak jsem nahodou nejak pootocil klickem ve dverich a ejhle zacalo to fungovat.

nekde na forume jsem videl prispevek s navodem jak se to vypina.

ja klickem tocil jak divej a nic :cry: funguje to ale tak jak pisou v navodu, kdyz drzis v poloze odemkni stahnou se okna a naopak
kadlec

#27 Příspěvek od kadlec »

s tím rádiem díky vyzkoušel jsem to a má to vliv. Trochu to jde ale je to fakt nejaké podělané :? Ten PHILIPS asi neni to pravé pro BMW
Odpovědět