xe4500 píše:Dík za rady, cez víkend vyskúšam, potom sa ozvem.
P.S.
Je mi naozaj veľmi ľúto, že sa tu strhla "bitka" o to kto má a kto nemá lepšie alebo novšie auto. Na moju myslím si jasnú otázku odpovedal tak ajfel a Pivson. Ak sa niekomu nepáči že jazdím starým autom, má niekoľko možností. Volá sa to myslím demokracia. Buď mi poradí s tým čo chcem ja, alebo sa na mňa vyserie alebo mi kúpi nové auto, ktoré bude vyhovova? aj jeho kritériám. Možno niečo iné ale o jedno by som ho poprosil onanova? nech ide na iné fórum.
Všetkým pekný deň.
Máš pravdu. Sorry. Unikla mi ta e34.

Psal jsem pouze vlastní zkušenost s reset oilem, protože jsem schodou okolností měnil v pondělí olej. Nic víc. Co se tady potom kolem odehrálo, to ti nemusí být líto. Bylo to jen proti mě. Jinak nemám nic proti starším vozům. Tedy pokud za nimi nesedí lidé ve stylu
na vrch huj a ve spod fuj. Každej strašně chytrej, a když zjistí, že mám pravdu, tak na omluvu napíše slint jako "proč nepodráždit". Ubohé..
P.S. S tím odporem a propojením určitých pinů tady psal někdo v minulých tématech následující.. "To si jdi rovnou pro novou řídící jednotku".

Je to na tobě.

Pak dej vědět.

To páďo za reset snad nikoho nevyrhne.